![]() |
|
openbox as4k_ci_proDobrý den. Chci se zeptat kdo má zkušenosti s tímhle strojem. Funguje Vám aplikace HBO GO? Když jí stáhnu z obchodu, tak mi píše, že nemusí fungovat. Restartujte aplikaci. |
LionelM
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
RE: openbox as4k_ci_proMě fungovala. Ale dlouho jsem nezkoušel.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: openbox as4k_ci_proInternetový prohlížeč ti de? Chrome?mám formuler s mini nedá se to sledovat díky za odpověď mám v plánu ten sat.poridit |
frenk2
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
@frenk2Však to je skoro to stejné, akorát má CI a více paměti. To je z bláta do louže.Lépe je možná instalovat nějaký cleaner do androidu a občas zastavit běžící nepotřebné procesy. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: openbox as4k_ci_proTo nefunguje pořád skousel jsem to různé ani kodi nejdou všechny sekají se jen spmc jde docela dobře myslím jako stream cinema Skylink live jde v poho v normálním kodi18.5 |
frenk2
![]() |
|
RE: openbox as4k_ci_proMožná jiný firmware |
frenk2
![]() |
|
OpenboxPoprosím Vás ide na ňom aj Magio ho,alebo ANTIK sat |
pierko
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
pierkokup si nějaký android s podporou za pár šupů , který v budoucnu použiješ i jako podložku a ne nějaký předražený črep s nejistou budoucností a nejistou podporou .Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
RE: openbox as4k_ci_proVšechno mi na něm jde. Digi i o2. Jen to hbo go nejde. Nevím proč. S příjmačem jsem spokojen |
LionelM
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
RE: openbox as4k_ci_proHBO go appka je robená vyslovene na dotykové zariadenia a väčšina Android boxov čo som stretol s ňou má problém. Dá sa to riešiť cez kodi a HBO go plugin |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
![]() |