Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

IPTV playlist s skupinami

Je to od témy tohto fóra, no verím, že tu mi niekto poradí. Snažím sa vytvoriť IPTV playlist so skupinami pre aplikáciu IPTV Smarters, ktorú mám v android TV. Stále mám všetky streamy len v jednej skupine. Vie mi niekto poradiť formu textového zápisu, z ktorého urobím M3u8, ktorým by som streamy rozdelil do skupín ?

Fittipaldi
Registrace: 10/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: IPTV playlist s skupinami

Treba mi najskôr vysvetlit čo tým mysliš skupinu?Máš namysli akože playlist(súbor)?že teraz máš všetky streamy len v jednom playliste m3u8 a chcel by si mat tie streamy porozdelovane do viacerych playlistov?Napriklad v jednom bude 20 suborov...v dalsom 50...v dalsom 35 atd?

jožko
Registrace: 7/2016

Myslím to tak, že v jednom M3u8 súbore budem mať skupiny Hudba, Šport, Dokumenty ...

Fittipaldi

#EXTINF:-1 group-title="NAZEV SKUPINY" ;)

MartinP
Registrace: 8/2016

tu máš návod .
je to rozdelené podľa relácii , music , sport filmy , dokument a podobne . je to playlist m3u , tak až ho otvoríš môžeš študovať ako idú po sebe jednotlivé zápisy .
to sa upíšeš.
https://ulozto.sk/file/lZlserj4x5Gs/ottzigfreed-zip

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

kdyz uz je to tema o playlistoch moze mi niekto poradit ako vymazat kanaly z playlistu primo v aplikaci iptv od alexandra sofronova? zkousel jsem i jine aplikace ale nikde to mozne neni nebo sem neprisel na to jak. mam android tv. a pritom v neandroid sat prijmaci v iptv to jde.

sioga_bs
Registrace: 6/2007

Asi potrebujem konkrétnejší vzor. Niekde robím chybu. Skupiny sa mi vytvoria, no programy zo skupín sú v skupine UNCATEGORIES
Bol by niekto taký dobrý a urobil by konkrétny vzor, ako má zápis vyzerať, aby bol 1 program v 1 skupine ?
názov programu je 13MAX
#EXTINF:-1 group-title="NAZEV SKUPINY"
http://coninfo.net:1935/13maxhd/live_720p/chunklist.m3u8

Fittipaldi

iptv

Skus Iptv M3U Editor

Pipo
Registrace: 1/2006

@Fittipaldi

Klikni na názov funkčného playlistu pravou myšou, daj ho otvoriť v programe Poznámkový blok. Tam si ho rozdeľ na skupiny alebo viac skupín - playlistov podľa kategórií. Naspäť ich ulož v m3u8 a máš to.

Karner
Registrace: 3/2010

Ďakujem všetkým - vyriešené

Konečne to je v skupinách. Veľká moja chyba bola, že som na prevod z TXT do M3u8 používal program IPTV Checker. Pravdepodobne nedokáže vytvoriť skupiny. Až Karner mi otvoril oči a zistil som, že nepotrebujem žiadne špeciálne programy. Stačí robiť len s poznámkovým blokom. Že z poznámkového bloku urobím M3u som vôbec netušil. Ďakujem všetkým za pomoc.

Fittipaldi

@Fitipaldi
Len aby ti ten playlist este isiel ked to robis cez programi ako napr. iptv checker.
Sice urobi svoju robotu ale X takych programov odosiela data nazvime to, tretim stranam a ti to veselo drbnu na net.

Tryskac11
Registrace: 5/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra