![]() |
|
IPTV playlist s skupinamiJe to od témy tohto fóra, no verím, že tu mi niekto poradí. Snažím sa vytvoriť IPTV playlist so skupinami pre aplikáciu IPTV Smarters, ktorú mám v android TV. Stále mám všetky streamy len v jednej skupine. Vie mi niekto poradiť formu textového zápisu, z ktorého urobím M3u8, ktorým by som streamy rozdelil do skupín ? |
Fittipaldi
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 313 |
![]() |
|
RE: IPTV playlist s skupinamiTreba mi najskôr vysvetlit čo tým mysliš skupinu?Máš namysli akože playlist(súbor)?že teraz máš všetky streamy len v jednom playliste m3u8 a chcel by si mat tie streamy porozdelovane do viacerych playlistov?Napriklad v jednom bude 20 suborov...v dalsom 50...v dalsom 35 atd? |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 317 |
![]() |
|
RE: IPTV playlist s skupinamiMyslím to tak, že v jednom M3u8 súbore budem mať skupiny Hudba, Šport, Dokumenty ... |
Fittipaldi
![]() |
|
RE: IPTV playlist s skupinami#EXTINF:-1 group-title="NAZEV SKUPINY"![]() |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
RE: IPTV playlist s skupinamitu máš návod .je to rozdelené podľa relácii , music , sport filmy , dokument a podobne . je to playlist m3u , tak až ho otvoríš môžeš študovať ako idú po sebe jednotlivé zápisy . to sa upíšeš. https://ulozto.sk/file/lZlserj4x5Gs/ottzigfreed-zip vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
RE: IPTV playlist s skupinamikdyz uz je to tema o playlistoch moze mi niekto poradit ako vymazat kanaly z playlistu primo v aplikaci iptv od alexandra sofronova? zkousel jsem i jine aplikace ale nikde to mozne neni nebo sem neprisel na to jak. mam android tv. a pritom v neandroid sat prijmaci v iptv to jde. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: IPTV playlist s skupinamiAsi potrebujem konkrétnejší vzor. Niekde robím chybu. Skupiny sa mi vytvoria, no programy zo skupín sú v skupine UNCATEGORIESBol by niekto taký dobrý a urobil by konkrétny vzor, ako má zápis vyzerať, aby bol 1 program v 1 skupine ? názov programu je 13MAX #EXTINF:-1 group-title="NAZEV SKUPINY" http://coninfo.net:1935/13maxhd/live_720p/chunklist.m3u8 |
Fittipaldi
![]() |
|
iptvSkus Iptv M3U Editor |
Pipo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
@FittipaldiKlikni na názov funkčného playlistu pravou myšou, daj ho otvoriť v programe Poznámkový blok. Tam si ho rozdeľ na skupiny alebo viac skupín - playlistov podľa kategórií. Naspäť ich ulož v m3u8 a máš to. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
Ďakujem všetkým - vyriešenéKonečne to je v skupinách. Veľká moja chyba bola, že som na prevod z TXT do M3u8 používal program IPTV Checker. Pravdepodobne nedokáže vytvoriť skupiny. Až Karner mi otvoril oči a zistil som, že nepotrebujem žiadne špeciálne programy. Stačí robiť len s poznámkovým blokom. Že z poznámkového bloku urobím M3u som vôbec netušil. Ďakujem všetkým za pomoc. |
Fittipaldi
![]() |
|
RE: IPTV playlist s skupinami@FitipaldiLen aby ti ten playlist este isiel ked to robis cez programi ako napr. iptv checker. Sice urobi svoju robotu ale X takych programov odosiela data nazvime to, tretim stranam a ti to veselo drbnu na net. |
Tryskac11
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 395 |
![]() |
|
![]() |