Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Kaon MZ-102

Ahoj všem chci se Vás jen zeptat jestli někdo z Vás nemá info o tomto satelitním přijímači. Jakej je jak funguje prostě vše co se dá. Předem děkuji.

kdoporadi
Registrace: 2/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kaon MZ-102

Vyskúšaj cez SSH ako root.
Ak by si sa dostal nebodaj do vnútra, tak by snáď bolo jednoduhšie zoradiť zoznam kanálov. Potom už len teda klikať a klikať. R^

Spacer
Registrace: 9/2017

@kdoporadi

Ten dotaz myslíš vážně? Tohle téma má jen jednu stranu a ty se neobtěžuješ ji přečíst? Napsal jsem to myslím hodně podrobně a na oplátku se mi nikdo neobtěžoval odpovědět.
Tady to máš i s obrázky lenochu:
https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/42272-Novy-HD-prijimac-od-Skylinku-Kaon-MZ-102-kstb6073-prvni-dojmy

Jinak SSH taky nic, ani pro uživatele root. Testoval jsem znovu otevřené porty i z Windows přes PortQry a porty 22 i 23 jsou každopádně zavřené, takže nepředpokládám, že by šlo použít telnet nebo ssh. Pokud budete mít nějaké další nápady a zvládnu to, klidně otestuju. Třeba jde nějak využít ten port 111 - vyčetl jsem, že se používá pro NFS a RPC (vzdálené volání procedur), to zní použitelně.

hight0wer
Registrace: 1/2020

Aha, omlouvám se, nevšiml jsem si, že se i na druhé stránce zobrazuje 1. příspěvek, zmátlo mě to. Ale upravit příspěvek tu bohužel nejde.

hight0wer

Kaon Mz 102 - razeni oblibeny poradu

Dobry den,

tak jsem si s tim hral cely vecer a bohuzel mi to nejde, proste to asi nechapu, je to nehorazna pakarna. bohuzel ten kram nejde vymenit za jiny setobox.

muzete mi to prosim treba popsat jinym zpusobem? :-)

Dekuji

mam balicek skylink multi a tusim HBO, hbo2, hbo3 nebo animal planet za mesic prestane vysilat.

0 CT24
1 CT1
2 CT2
3 Nova
4 Nova +1
5 Prima
6 Prima +1
7 Prima Cool
8 Prima Comedy Central
9 Prima Zoom
10 Prima Max
Prima Krimi
Barandov
arandov
11 Nova Action
12 Nova Cinema
13 Nova 2
14 Nova Gold
15 Cs Film
16 Cs Ceskoslovensko
17 Seznam.cz
18 Cs Mystery
19 Cs History
20 Cs Horor
21 National Geographic HD
22 Discovery
23 Spectrum
24 Barandov
25 Kino Barandov
26 Barandov Krimi

dalsi filmove programy, detske nebo sportovni budou nesedridene v jinych oblibenych, tzn. to neni problem.

Premek77
Registrace: 2/2020

Kaon Mz 102 - razeni oblibenych poradu

Dobry den,

tak jsem si s tim hral cely vecer a bohuzel mi to nejde, proste to asi nechapu, je to nehorazna pakarna. bohuzel ten kram nejde vymenit za jiny setobox.

muzete mi to prosim treba popsat jinym zpusobem? :-)

Dekuji

mam balicek skylink multi a tusim HBO, hbo2, hbo3 nebo animal planet za mesic prestane vysilat.

0 CT24
1 CT1
2 CT2
3 Nova
4 Nova +1
5 Prima
6 Prima +1
7 Prima Cool
8 Prima Comedy Central
9 Prima Zoom
10 Prima Max
11 Prima Krimi
12 Barandov
13 Kino Barandov
14 Nova Action
15 Nova Cinema
16 Nova 2
17 Nova Gold
18 Cs Film
19 Cs Ceskoslovensko
20 Seznam.cz
21 Cs Mystery
22 Cs History
23 Cs Horor
24 National Geographic HD
25 Discovery
26 Spectrum

dalsi filmove programy, SK, detske nebo sportovni budou nesedridene v jinych oblibenych, tzn. to neni problem.

Premek77

@Premek77

No už moc nevím, jak to detailněji popsat, ale zkusím.
Půjdete do Nastavení - Oblíbené - Upravit seznam oblíbených - [Název seznamu, který chcete seřadit] - Programy.

Ukážu vám například, jak přesunout Discovery na konec.
Najdete ho v seznamu programů, je vedle něj srdce, protože už je vybrán mezi oblíbenými. Dáte OK, srdce zmizí. Znova OK, srdce se objeví.
Pak dáte 2x back a potvrdíte OK, že chcete uložit změny.

Tímhle se Discovery přesune na konec, tzn. z 25 na 26 a Spectrum se naopak posune o 1 výš na 25. Zkontrolujte si to.
Pokud to budete chtít vrátit, uděláte to samé u Spectrum.

Cokoliv tedy tímto způsobem odznačíte a označíte, přesune se na konec. Pokud to uděláte v pořadí, v jakém chcete mít programy seřazené postupně u všech, tak se vám tak seřadí. Pokud takto např. přesunete na konec ČT1, ČT2, Novu, Primu, Prima Cool a pak i všechny ostatní programy (!), tak bude začátek vašeho pořadí vypadat takhle:
1 CT1
2 CT2
3 Nova
4 Prima
5 Prima Cool
...

Pro jistotu ještě jinak.. představte si, že máte 8 čísel, představující programy, a chcete je seřadit v opačném pořadí jen tím, že vždy jeden přesunete na konec, postup bude následující:
12345678 přesunu 7
12345687 přesunu 6
12345876 přesunu 5
12348765 přesunu 4
12387654 přesunu 3
12876543 přesunu 2
18765432 přesunu 1
87654321 hotovo

Jeden se posune na konec a všechny za ním se o 1 posunou na začátek. Takto můžete docílit jakéhokoliv seřazení, jen musíte přehazovat programy na konec v tom pořadí, v jakém je chcete mít a musíte tímto způsobem přeházet všechny.

hight0wer

Menu/Nastavení/Oblíbené/Upravit seznam oblíbených/vybrat seznam/šipku doprava/Seřadit/Vyrat program pro přesun/OK/šipkami nahoru a dolu zvolit umístění/OK.....Exitem ukončit a potvrdit uložení.

petrpupa
Registrace: 9/2008

@petrpupa

Takovou možnost v menu nemám a aktualizaci mi to nenabízí.
v Nastavení/Oblíbené/Upravit seznam oblíbených/vybrat seznam/šipku doprava/ mám jen možnosti:
- Přejmenovat
- Programy
- Odstranit

Můžu se zeptat, jakou máte verzi? Nastavení/Informace/Systémové informace/FW verze. Já mám 3.0.5-40.
Nefunguje vám už náhodou i HbbTV?

hight0wer

@ hight0wer

Tak hotovo, parada. vse je vyreseno/presunuto a moc Vam dekuji

tohle jsem nedelal, hned po sobe :
"Dáte OK, srdce zmizí. Znova OK, srdce se objeví"

nemel jsem manual a sam bych na to asi neprisel...

nevite, jak dlouho budu mit zdarma HBO, HBO2, HB03, Aninal Planet, ktere nejsou v nabidce multi(skylink)?

Moc dekuji a preji hezky den...mate u me pivo :-).

Premek Dvorak

Premek77

@Premek77

Manuál má Skylink na stránkách, ale takovýmto krkolomým způsobem seřazení programů by se tam určitě nechlubili. Na to si musí přijít uživatel metodou pokus omyl.
HBO mi taky zapnuli navíc při aktivaci a technik myslím říkal, že je to na tři měsíce zdarma. Nebo možná na měsíc. Nejsem si jistý, ale asi na tři.

hight0wer

nelze se připojit na net.

Zdravím. Mám dotaz: přijímač se připojí jak kabelem, tak přes wifi, ale není dostupný internet. Napíše toto: Nelze se připojit k serveru. Ikona vlevo od hodin je šedá, ostatní dvě (ikona satelitu a připojení) jsou bílé. Wlan jsem zkoušel na čtyřech různých sítích, včetně hotspotu na mobilu a stále to samé. Co s tím? Reklamovat?

elner

@elner

ak to nejde nejako bude chyba v boxe teda reklamacia

GIGN1987
Registrace: 4/2019

@elner

Mám naprosto totožný problém s tímto přijímačem. S wifi se propojí, ale na internet se již nepřipojí, stále hlásí, že se nelze připojit k serveru. Tím pádem zcela nefunkční Live TV od Skylinku. Vyzkoušeno na několika různých wifi sítích. Můžu se zeptat, jak jste to vyřešil? Reklamoval jste přijímač? Byla chyba skutečně v něm?

privrat
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra