![]() |
|
t-mobile tv - porovnávání kvality obrazu atdZdravím..Mám v současné době na zkoušku ten jejich kaon intenetový,připojený přes vnitřní wifi a snažím se srovnávat kvalitu obrazů O2TV ,t-mobile tv,..a satelitních digi(končící smlouva) a popř.freesatu(pro další členy rodiny..)..pro sebe fotbaly a sporty všeobecně...pro ženu dokumenty v č.j...no,nevím,jak to mám zkombinovat,abych neudělal nějakou zbytečnou blbost..internet od O2 50/8televize 2 x Philips 55PUS7303 ,zatím obrazově vypadá nejlépe O2tv..,ten kaon tmobilu nic moc a nejsem si jistý jak by to jelo vše přes internet.. A potřeboval bych vědět,jak je na tom obrazově freesat ..přístroje mám. Díky za každou dobrou radu.. |
710nav
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 647 |
![]() |
|
Tmobile net tvmame tu jejich Tmobile televizi Philips 7304 a internetovou Tmobile s tim jejich pukem pres internet 300 od upc a obrazove je to katastrofa hlavne teda digisporty a novasporty |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: t-mobile tv - porovnávání kvality obrazu a...z tech ctyrech co si jmenoval na tom bude asi nejlepe sat digijenze se chystaj zmeny,jak u digi tak (skylink) Canal+ takze otazka co z toho nakonec vyleze za akce a balicky |
kristian1
![]() |
|
RE:t-mobile tv - porovnávání kvality obrazu a...Já jsem porovnával O2Tv se starším černým boxem a Digi2go s Arrisem. Digi2go se mi zdá obrazově o něco lepší..![]() |
radbarto
Registrace: 11/2017 Příspěvků: 996 |
![]() |
|
@kristian1Konečně už rozumím, proč tu televizi haníš. Používáš ji totiž přes IPTV/OTT, tam ale není na vině ta televize, ale ty aplikace těch společností. Teď jsem přes Vánoce testoval u dědka, který tu bednu má v 55 palcích, různé OTT služby - Tmobile TV GO, Kukni, Sledovani TV, DigiTV a můžu zodpovědně říct, že sporty se na tom rozumně sledovat nedají, výjimkou je DigiTV, kde se na to přimhouřením oka dá dívat. To se vše mění pokud tam připojíš jiný zdroj, např. jakýkoliv SAT reciever. Tomu říkám parádní obraz, stejně je na tom O2TV přes IPTV a O2TV box. Tam taky není co vytknout. Chápu, že někomu to nevadí, ale jásem na to háklivý jak sviň. Stejně tak je ta bedna výborná na ČT DVBT2 multiplex. Nechápu proč tyhle OTT služby lidi tolik chválí, já bych to v baráku na TV mít nemohl. To je tak na mobil nebo notebook. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: t-mobile tv - porovnávání kvality obrazu a...no mimo toho puku od tmobile tam mame pripojenou i kabelovku od upc a sat A1, sat je tak nejak v pohode,kabelovka jak co, to ale neni problem tv, nicmene ta televize ma desny menu a ovladac a nektere chyby ktere se nepravidelne vyskytuji, to jen na vysvetlenoualespon jsi ten Tmobile zazrak videl na vlastni oči |
kristian1
![]() |
|
RE: t-mobile tv - porovnávání kvality obrazu a...Ovladač je šit, ale ten dědek nepoužívá, ovládá to ovladačem od Formuleru. DVBT má jen jako zálohu. |
bretah
![]() |
|
RE: t-mobile tv - porovnávání kvality obrazu a...Vždyť ty aplikace jsou vyrobeny pro mobil či pc. Ne pro 55 tv. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
@satman1Víš, jaký je rozdíl mezi Android systémem a Android TV systémem? |
bretah
![]() |
|
RE: t-mobile tv - porovnávání kvality obrazu a...No ale nikde nepíšeš že jsi to testoval na android tv. |
satman1
![]() |
|
RE: t-mobile tv - porovnávání kvality obrazu a...A mám tokovy dojem že aplikace pro Android tv bude až tento rok. |
satman1
![]() |
|
RE: t-mobile tv - porovnávání kvality obrazu a...Pro o2tv. |
satman1
![]() |
|
@satman1Tak si to přečti pořádně. |
bretah
![]() |
|
@710nav710nav asi používá box operátorů ale u tebe nevím. Píšeš jenom 55 tv |
satman1
![]() |
|
to satman1jj mám k vyzkoušení zapůjčen jejich (t-mobile) internetový tv přijímačKAON KSTB 6077 ,ješte zkusím ten jejich satelitní přijímač..jestli to bude alespoň trošku srovnatelné s digi satelitní..tedy obrazově..jde mi kromě sportů též o BBC earth ,..asi tak..ještě to zkusím propojit od routru kabelem do kaonu..ale nedávám tomu velkou šanci.. |
710nav
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 647 |
![]() |
|
RE: t-mobile tv - porovnávání kvality obrazu a...To mě je jasné že máš box od t-mobile. |
satman1
![]() |
|
T-Mobile satelit dekódovací modulVyužiju vlákna o T-Mobile TV. Nevíte někdo jestli má T-Mobile na satelitní TV dekódovací modul? Dneska jsem se na to ptal na prodejně a řekli tak nějak "že karta bude fungovat v jakékoliv TV nebo v tom jejich Kaonu" ale ne ve vlastním boxu (nejsem si jistý jestli pochopili že vlastní box má CI+ slot). Nedozvěděl jsem se ani zda jde o samostatnou kartu (neznám TV s klasickou štěrbinovou čtečkou) nebo dekódovací modul. Na druhou stranu ty jejich Kaony nemají CI+ slot.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 152 |
![]() |
|
@JanMNemají v nabídce. Jen dva Kaon boxy. |
bretah
![]() |
|
RE: t-mobile tv - porovnávání kvality obrazu a...Oni jsou v tom T-mobile celkově tak nějak mimo. Osobně znám dva lidi, kteří se jim upsali. Oba mají tv přes satelit. To znamená ty KAON shity. A oběma bylo sděleno, že budou moci sledovat zpětné vysílání, ikdyž nemají zavedený net ke kaonu kabelem. Prý to má WiFi. Ale jaksi jim zapomněli říct, že k tomu musí dokoupit WiFi dongl, který musí zapojit do jediného USB vstupu.![]() Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
@bretahTakže povinně platit dalších 50 korun za ten jejich Kaon šrot? Aspoň že nemají hromadu vstupních poplatků jako to má M7, kde si musí člověk kartu i box koupit sám a ještě platit 1000 korun za aktivaci karty a další poplatek za výjezd technika.Mají ty Kaony i něco jiného než Fastscan na Thoru? T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
@bretahDíval jsem se do ceníku a taky mají aktivační poplatek a poplatek za výjezd technika. V podmínkách je jako Koncové zařízení uvedený i modul pro Nagravision, ale v ceníku ani na webu se o tom nepíše.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
![]() |