![]() |
|
DVB-T2 -VU+soloZdravímProsím o radu. Mám vu+ solo a v něm tuner DVB-C/T2 (TT3L10), VTi 14.0.5 . Manuální a ani automatické vyhledání mi nenajde žádný kanál. Na koax napojeno Amiko HD8265+ a to najde vše co má. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Děkuji |
Bota
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 33 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: DVB-T2 -VU+soloUkažte zde ladící okno. Možná máte špatně nastavené ladící parametry, v T2 je toho několik, co se dá špatně nastavit....On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: DVB-T2 -VU+soloak ladíš niečo v HEVC-265 tak máš smolu a nepomôže ti ani VU+Turbo-Tuner.... tvoj bazmek nemá podporu HEVC-265 a ten bazmek Amiko-8265 má podporu ....![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 143 |
![]() |
|
RE: DVB-T2Nenaladí to ani DVB-T. Mám za to, že vu+solo 4k má podporu H265.Fotky jsem vložil sem pokud to takto může být. https://photos.app.goo.gl/TUAvj1Yz1Ga36LRM7 |
Bota
![]() |
|
RE: DVB-T2 -VU+soloAbsence HEVC je jeden problém, ale tuner by to naladit měl, ale nesmíš mít nastavenu šířku kanálu 7MHz. Nastav 8MHz.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: DVB-T2 -VU+soloAno to jsem zkoušel i dříve, ale se stejným výsledkem. |
Bota
![]() |
|
RE: DVB-T2 -VU+solopíšeš VU+solo podal toho je to starý model a SOLO4K je sakra rozdiel ...to si mal napísať hned .![]() |
maradona
![]() |
|
RE: DVB-T2 -VU+soloPodle obrázků máš všechno dobře, kromě šířky kanálu.U českých a německých sítí se vkládá PLP 000, u rakouských 001. Udělal bych tvrdý restart receiveru i s tunerem, vložil správné parametry ladění a musí ti to najít programy. Ale české T2 budeš mít bez videa, jen rádia. Receiver nemá HEVC dekodér. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: DVB-T2 -VU+soloJestli je to model 4K, tak ten HEVC má...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: DVB-T2Omlouvám se za špatnou informaci.Link zde https://www.tvdigitalne.cz/vu-tuner-dvb-t2-t-c-dualni-twin-tuner.html |
Bota
![]() |
|
RE: DVB-T2 -VU+soloten funguje v SOLO4K v openatv a mal by aj v každom inom image bez problémov . mal som ho na skúšku ,ale vymenil som ho za Twin-DVBS2 . ten tiež samozrejme funguje v každom image aj na stream okrem VTI a B.H. v image openxxx funguje aj 5 tunerov bez problémov . skús tvrdý reštart boxu . |
maradona
![]() |
|
RE: DVB-T2 -VU+soloTak jsem udělal restart a přestala mi jít vrchní čtečka. Asi bude někde zakopaný pes. O víkendu udělám nové image a dám vědět.Děkuji. |
Bota
![]() |
|
@BotaPři tom ladění DVB-T2 máš nastavenou Evropu ? Primárně je tam Austrálie, a to ti pak nenajde vůbec nic.DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
GeronimohProč to píšeš, když to nemáš ověřené?On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Saxonprotože má asi pravdu,mám sice DM525,dále 2tuner-nastavit A-B,oba na jednou nepujdou,chyták je i v nastavení tuneru dvb-t2/c,v nastavení bude někde přepnutí,teprve pak hledat automatem.![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
SpykoUmíš číst? Tady jde o kmitoctový rast. Když tam nastsvis Austrálii, tak je pro UHF úplně stejný jako pro Evropu. Naladis tedy úplně to samé.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: DVB-T2 -VU+soloV defaultu je například prednastaven DVB-C standard, tady lze předpokládat, ze takzatel není úplný blb....On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: DVB-T2 -VU+solo@geronimoh Ano mám tam Evropu.@spyko Ve VTi je buď DVB-T2 nebo DVB-C. Pak operátor a 5V. nic víc. |
Bota
![]() |
|
@SaxonMám VU+ Duo 4K, nadělil jsem si ho na vánoce, a při ladění DVB-T2 jsem zapoměl přepnout z primárně nastavené Austrálie na Evropu, a nenašlo to ani h...o, po změně na Evropu hned vše ... je to dostatečné ověření, abych sem mohl psát ?PS : image VTI DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
![]() |
|
RE: DVB-T2 -VU+solohttps://github.com/oe-alliance/oe-alliance-tuxbox-common/blob/master/src/terrestrial.xml - Australia je nastavena na 7 MHzTBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 273 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 -VU+soloJá jsem si tam tu Austrálii dal a přepnul 8MHz a naladilo se mi úplně všechno, takže jak jsem psal, pokud není tazatel vůl opraví si tu šířku kanálu (kterou zná snad každý), tak v nějaké Austrálii nemůže být problém a také není. Pořád se bavím o manuálním ladění, v automatice je to jasné, že to problém asi bude. Už ze snímků od tazatele je jasně viděl UHF kmitočet z 8MHz rastru, takže žádná Austrálie tam nastavena není.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: DVB-T2 -VU+soloTazazel snad ví, na jakém kmitočtu mu “doma” vysílají pozemní sítě, tak předpokládám, že při manuálním ladění zvolil správný kmitočet a šířku kanálu. Ostatně to sám i potvrdil. Jestli to ale všechno udělal správně ve stejný okamžik, samozřejmě asi nikdo nezjistí...geronimo: jestli sis nevšiml v položce ladění 7MHz šířky? Každý máme slabší dny, to se stává... On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@SaxonNo já psal o automatickém ladění, tam mám maximálně tak položky typu smazat před prohledáním, takže pokud není tuner nakonfigurován na Evropu, ale na Austrálii, tak nic nenajde ... no a to mám ověřeno. Tvá první reakce na mně byla mimo mísu, ale to bys musel být chlap, abys to dokázal přiznat.( na obrázcích je jak manuální, tak automatické ladění ) DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
![]() |
|
RE: DVB-T2 -VU+soloTys psal o automatu, já manuálu...Tak sorry, chlape.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: DVB-T2 -VU+soloO.K. Stane seDM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
![]() |
|
RE: DVB-T2 -VU+soloATM-i v manuálu muže být problém,jinak bych to nepsal,zadaval jsem ručně po jedn.kanálech,ale neměl jsem tam evropu ,Prahu,a mám neblahé tušení,že v tuneru jsou 3pozice,C,T,T2,dlouho jsem neladil-mohu se plést,dm 525,atm 5.3,mrknu se v noci.![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |