![]() |
|
Dá se dohrát do LG 55UK6300 jiný prohlížeč?Mám televizi LG 55UK6300 a platím si Premium Youtube.Ke svému účtu se mohu přihlásit pouze v aplikaci v televizoru. V ní nelze (nebo jen omezeně) používat klávesnici. Klávesnici mám proto že s ní se vyhledává na youtube pohodlněji, když spustím youtube z webového prohlížeče, který je v televizoru. Bohužel se v tomto případě nemohu přihlásit ke svému účtu - youtube to odmítne s odůvodněním, že prohlížeč LG není dostatečně bezpečný. Dá se nějak do televizoru nainstalovat např firefox nebo jiný. Ne to nějak obejít? |
evid
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 117 |
![]() |
|
ZdarecNejde, všechny LG televize mají webOS. |
animuk
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: Dá se dohrát do LG 55UK6300 jiný prohlížeč...Nešlo by to aspoň posílat do tv z aplikace YouTube na přihlášeném tabletu nebo mobilu připojeném na stejnou síť? Určitě by se z toho rychleji zadával text než ovladačem. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 891 |
![]() |
|
@animukZdarec! Konopek ze stadtlu?![]() Mas pravdu, do LG TVP sa neda nainstalovat iny web browser. Ale dodovod nie je operacny system WebOS (ten je skvely!), ale fakt, ze nikto este nevydal verziu web browsera pre tento operacny system. Ja som to tiez chcel urobit, prave pre tu istu pricinu, ktoru uvadza evid. Z firmy LG mi odpovedali, ze v sucasnosti neexistuje takato aplikacia od tretej strany. Takze nie je co nainstalovat. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
RE: Dá se dohrát do LG 55UK6300 jiný prohlížeč...Vieš to púšťať aj z telefónu. |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
ZdarecJde do pouštět i z mobilu a tabletu. Je spousta aplikací, které podporují tzv. "zrcadlení". |
animuk
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
@animukU některých zařízení zrcadlení videí není úplně stoprocentní, ale, jak říkám, vyhledat a otevřít video na telefonu nebo tabletu v aplikaci YouTube a ťapnout na ikonu obrazovky. Video se začne přehrávat v interní aplikaci YouTube přímo v televizi. (Samozřejmě obě zařízení musí být připojeny ve stejné síti.) |
krupino
![]() |
|
RE: Dá se dohrát do LG 55UK6300 jiný prohlížeč...Na mém mobilu - jinak si ho nemohu vynachválit - Lenovo MOTO G5 plus zrcadlení nefunguje a dle informací na příslušných mobilních fórech fungovat nikdy nebude. |
evid
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 117 |
![]() |
|
@evidZkoušel jsi výše popsaný postup s aplikací YouTube na telefonu? Ještě jsem neviděl telefon, který by to neuměl odeslat do telky. |
krupino
![]() |
|
![]() |