Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

Alma 2880 mini

Máte někdo zkušenost, nebo možnost vyzkoušet? Provozuji ho od září a kromě jedné věci (viz dále) je vše OK. Za ty peníze (pořízeno za 470 Kč v srpnu) spokojenost... Malý, jednoduchý, příjem v pohodě, na svou kategorii rychlý a ani v podstatě nijak moc nehřeje.

Až na to, že se potýkám s jedním problémem a nevím, jestli je to vlastnost, vada přijímače nebo dálkového ovládání. Pokud stisknu kterékoli tlačítko velmi velmi krátce, tak je vše OK. Pokud ale trochu déle, tak to zafunguje jako by se stisklo 3x tj. např. při přepínání programů šipkami se to přepne o tři programy dál např. z 1 to přeskakuje postupně až na 4. To delší stisknutí těžko odhadovat časově, ale stačí prostě více na tlačítko silněji zatlačit a hned pustit a už to časově stačí na to "delší" stisknutí. Takže to není, že bych tlačítko nějak dlouho, třeba sekundu držel. Je to tak krátké, že třeba při tom přepínání z 1 na 2 ještě TV ani nezareaguje.

Může někdo zkusit, nebo jakou máte zkušenost? Uvažuji, jestli to poslat na reklamaci. Já si snadno zvykl, ale plánuji to v únoru přesunout na jinou TV pro starší lidi a tam mám trochu obavu, že to bude problém. Ale zase nerad bych to reklamoval zbytečně, protože na rychlou výměnu to asi nebude. Prodejce je už nemá (a co jsem koukal jinde, už se asi jen doprodávají a ceny jsou o hodně vyšší, než jsem nakupoval já)

Markil
Registrace: 3/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Alma 2880 mini

Mně tohle dělá Evolveo Omega T2, ale neřeším to. Horší je, že zamrzá nebo někdy po nahrávání zjistím, že pořad nespustím, protože jde o "nepodporovaný soubor".

stippy
Registrace: 2/2014

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra