![]() |
|
Android box-problemDobry den.Na displeji boxu mi vypisalo boot.nemožem vôbec spustit.slovo boot je tam po kazdom zapnuti.vie mi niekto poradit čo mam robit.dakujem za rady. |
marek1974
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 175 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Android box-problemKeby nebolo lacných čínskych výrobkov, dopadlo by to s elektronikou ako s mäsom alebo syrmi. Ceny rastú až do nebies a nevedno kde skončia. Len si spomeňme na ceny televízorov a rádií za socializmu. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Android box-problemPresne, ako pise Antonin. Z Ciny sa da kupit box za 30€ a za dajme tomu za 160. Ten prvy ma repasovane RAM a eMMc, ten druhy od Samsung a Hynix. Z tych kvalitnych su to napr. Ugoos a Minix. Lenze 160€ za box nikto neda, radsej kupi srot za 30€ a potom to takto dopadne.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
RE: Android box-problemJá měl nedávno problém s Android stickem. Nemohl jsem ho probrat z Recovery mode. Dal jsem factory reset a stejně se mi opět objevil android panák na operačním stole. Ještě dodám, že jsem ho do toho recovery nedal. Prostě jsem stick po delší době zapnul a naskočilo recovery. Po pár neúspěšných pokusech jsem ho uložil k věčnému spánku. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 095 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |