Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

O T borci,řešení problému

předesílám,že nemám dodnes dotykový mobil,moje paní ano,potřebuji ji zajistit bluetooh hands free do zaměstnání s poslechem rádia,bohužel přes data to nejde a při připojení drátových sluchátek z důvodu antény ji bluetooh příjem odpojí,má tady někdo jiný nápad k řešení??,nemám na mysli odpovědi,ať si koupí rádio,ať jede přes data atd.,kdo chce k tomuto něco přispět,držte se zadání,děkuji za pomoc R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45
Odpověď v diskusním vlákně

@pierrepetr

pockej, tohle pripojis do jacka, takze mas antenu a to samo to bluetoothti , jestli to chapu dobre

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

@pierrepetr @bublajs

veď práve, mohlo by to tak ísť. len to ešte nemám vyskúšané. mám moje prvé bluetooth slúchadlá len pár dní. v práci veľa počúvam na mobile (android 7) FM rádio, a tiež mi mobil púšťa zvuk iba na slúchatkový výstup alebo reproduktor, nepomohla ani appka na prepínanie zvuku na jednotlivé výstupy.

majoSk
Registrace: 6/2007

RE: O T borci,řešení problému

hádam ten mobil nerozozná, že je v 3,5mm jacku strčený bluetooth transmitter a bude si myslieť, že sú tam zapojené slúchadlá. v mobile bude bluetooth vypnuté a vysielať zvuk bude ten malý nepodarok

majoSk

@majoSk

otazkou je, jestli je ten kabel dost dlouhej na to bejt dobrou antenou, ale prodluzka by to mohla jistit :))

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

přátelé

je to hezké,ale kde je to hands free??

pierrepetr

@pierrepetr

to musis mit ty

bublajs

taková blbost

a není řešení

pierrepetr

a nešlo by do jedného uch strčiť bluetooth handsfree spárované s mobilom a do druhého bluetooth slúchadlo spárované s bluetooth transmitterom? potom by telefonáty boli vybavované cez jedno zariadenie a rádio by išlo cez druhé :O :))) domotané, ale ísť by to mohlo

majoSk

@pierrepetr

handsfree bude sparovany s tim bluetoothem co je na jacku jak linkoval majoSk. v cem je problem ?

bublajs

https://www.tabletphonecase.com/stereo-bluetooth-headset-sbh54?___store=cz&gclid=EAIaIQobChMIz7XZzIGK5wIVjOF3Ch3X2wQ-EAQYBSABEgLhYvD_BwE

satman1
Registrace: 9/2010

Je tam vše co potřebuješ. Přijímá i notifikace. Akorát musíš připlatit. Používám to.

satman1

@satman1

hezký,další krabička,já ji chtěl pomoci od drátů a teď si může koupit kabelku na mobil a další a powerbanku,jedno ucho musí být volné

pierrepetr

tedka sem zkusil jak to funguje. mam pripojeny bluetooth repraky a FMradio pres to nejde prehravat. pripojeny sluchatka. mp3 pritom fungujou.

bublajs

Handsfree to je má to i rádio, umí to notifikace. Nic jináči ho není. Je to malé, pripne si to na límec. Kabelku nepotřebuje. A když to chceš do 1 ucha, tak ustrihne 1 sluchátko.

satman1

@bublajs

to je ten problém

pierrepetr

zkusil jsem to na XA2 a androidem9 a novejsi verzi apky a to samy. nekdo to zapomel virtualne prodratovat :(

bublajs

@bublajs

jedno řešení mě napadá,musím zkusit,pak mohu referovat

pierrepetr

@pierrepetr

Cau,
hledám nějakej mikrofon od sennheisera a vyskočilo na mě tohle:
https://www.saturn.de/de/product/_sennheiser-bt-t100-2439385.html#technische-daten

Nijak jsem to neštudoval, ale má to údajně dávat audio po bluethooth

MMorous
Registrace: 10/2019

@MMorous

to je vysílač,to neřeší problém,mobil má vysílač svůj,hands free jede,nejde fm rádio,potřebuje anténu,jako drátový sluchátka,jakmile se zapojí,vypne bluetooh,to potřebuji vyřešit,jinak díky

pierrepetr

snad to dopadne

první pokusy zatím OK

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra