Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Servisní poplatky CZ+SK

Na ceske karte mam pres SIPO SK serpo. Za chvili mi skonci predplaceny CZ balicek, ktery nechci prodluzovat. Rad bych jen CZ+SK serpo. CZ serpo mi na SIPO/inkaso nastavit nejde s chybovou hlaskou "Pro vybranou kartu uz existuje platba Servisniho poplatku pres SIPO/inkaso". To skutecne musim jeden ten serpo platit jednorazove 12/24 mesicu?? To se mi nechce..

taki
Registrace: 1/2017
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Servisní poplatky CZ+SK

Na SK karte, ak by som chcel zaplatit CZ poplatok (mam to uhradene este cca na rok), tak mi ponukne moznost aj mesacne SIPO/inkaso.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

co to je zase za blbost ? pokud mas na karte nastavenej SK region platis slovensky serpo,ale platit to přes SIPO asi nebude moc vyhodny, dej si cesky region a české serpo, a zaplat české serpo na 24mes prevodem, a slovensky serpo zaplat jednorazove 12mes prevodem.

kristian1
Registrace: 7/2016

to ešte ide CZ aj SK serpo na jednej karte ? Nie je už len dobeh tých, čo to mali od minulého leta, kedy túto možnosť bol SKYLINK nútený zrušiť ?

Dzordzo
Registrace: 8/2007

@taki

Systém Vám dává jasné hlášky, tak to vyřešte s operátorem přes zákaznickou podporu nebo chat. Tady jen ztrácíte čas planými debatami.

brak232
Registrace: 10/2017

na slovensku ide bez problémov platiť cez sipo sk kartu + české programy za poplatok tuším že cez 3-euro to je mesačne .... 3-januára som sestre cez zákaznicku linku takto aktivoval Skylink kartu .stačilo nahlásiť číslo sipa a karty a preventívne som požiadal o refresh karty kedže bola 11-mesiacov OFF a asi za 5-min. karta frčala aj s Nova a Prima .... R^ tiež si takto platím svoju kartu a žiadny problém ani s CZ.

maradona
Registrace: 8/2018

Servisní poplatky CZ+SK

Ještě je jeden fík.způsob legál.v PM poradím

korkoran
Registrace: 10/2006

Serpoplatek pro všechny tazatele

Důležité je,že platební terminál skylinku má radši trvalé platby 89 kaček

korkoran
Registrace: 10/2006