, sekce: Zkušenosti |
|
Formuler Z 8Vazeni dovoluji se zeptat, protoze na webu jsem po dlouhem hledani nic nenasel. Ma nekdo tento box? Ma tento box plnohodnotny google play, Google Store, bez omezeni. Zasadne mi jde o to, aby slo nahrat App O2, Open VPN, Lotus Guide, dream EPG Dream Player, Universal TV, atd. Byl bych Vam velmi vdecen a dekuji predem. |
Wata
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 179 |
|
|
RE: Formuler Z 8ano ma aj google play, jediny problem je ze aplikacie z neho nainstalovane nie su nativne urcene pre tento box a spravaju sa rovnako ako na telefone alebo tablete. Inymi slovami aplikacie typu skylink live, magio atd sa zle ovladaju nakolko sa nepsravaju ako android tv ale ako mobilne zariadenieDôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 468 |
|
|
@dvbinfonahrat App O2, Open VPN, Lotus Guide, dream EPG Dream Player, Universal TV, atd.No to by me nevadilo a presne toto jsi prosim zkousel? Zadny Skylink nebo podobne placene nechci. Vlastne mam zajem prijimat nemecke ZDF, ARD atd pres applikci k.p. Lotus Guide a podobne. Vetsina boxu ma pristup pres Google Store omezenou, jako napriklad dreamTV mini. Ten jsem kvuli tomu vratil. Vrele nedoporucuji. |
Wata
|
|
@WataKdo neumí tak zkrátka neumí, řešení se jmenuje Aurora store |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 552 |
|
|
@matchboxxChybych to vedel, nebudu se ptat. Aurora Store ma byt co? Je to pro dreamTV min? Ten jiz nechci videt. |
Wata
|
|
@WataJak píši ,kdo neumí, zkrátka neumí. A rozdíl mezi Androidem a Android TV je bez komentáře |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 552 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|