![]() |
|
Octagon SF8008 WIFI připojeníNazdar,mám Octagon SF8008 s image OpenAtv 6.4 a nedaří se mi připojit na WIFI.Přijímač síť najde,mám zadané i heslo pro přístup do sítě ale vždy mi to vypíše že se nelze připojit nebo že připojení nepracuje správně.Jinak WIFI v pořádku,modem je do půl metru od přijímače. |
radbarto
Registrace: 11/2017 Příspěvků: 996 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Octagon SF8008 WIFI připojenímožná je to moc silný , skus oddálit od sebe |
dnurg
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
@dnurgTo myslíš vážne?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 631 |
![]() |
|
@peterskzahlceni vstupu je normalni stav i u wifi.- spis je otazkou jestli je spravne nastaveny sifrovani wpa Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Octagon SF8008 WIFI připojeníRouter restart!![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 514 |
![]() |
|
@bublajs"zahlceni vstupu je normalni stav i u wifi." vysvetli mi to už, prosím Ťa.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterpo lopate to je ako keby si mal na stole 4-5 flasiek a nevies ktoru pripojit na vstup .... no asi tak.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@petersktak silnej signal, ze ho nedokaze zpracovatDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: Octagon SF8008 WIFI připojeníza starych cias, ked sa vyvojar este volal programator a vedel co robi sa stavalo, ze fw v routri bolo treba aktualizovat, lebo mu nesmakovala hw adresa zariadenia, ktore sa chcelo pripojit, ci to dnes este existuje neviem ....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Octagon SF8008 WIFI připojeníV prvé řadě je třeba ověřit co je to za wifi.Není wifi jako wifi: WEP, WPA, WPA2. (To je můj tajný tip.) V druhé řadě je třeba ověřit nastavení routeru třeba stran blokace nějakých zařízení přes MAC adresu... Ale ani příliš silný signál a zahlcený vstup přijímače se nedá vyloučit. I když úplně obvyklé to není. První možný pokus by mohlo být také pokusné připojení přijímače na wifi, kde je už takový přijímač připojen. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Octagon SF8008 WIFI připojeníUdělej z tel hotspot a zkus připojit k tlf...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@bublajsChápem, ale v domácom prostredí som ja osobne sa ešte nestretol s extrémne silným signálom /ale môže byť/ skôr s tým, že na tom istom kanáli je viac užívateľov. Skôr v bytovkách. Ja to tipujem na chybu v nastavení DNS servera a brány. Ale treba to postupne vylučovať, takto sa nato nedá jednoznačne odpovedať.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskja tipuju spatne nastavenou normu WPA nebo blbe zadanej klic :) to ostatni mu da dhcp, to ani nemusi znatDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
Octagon SF8008 WIFI připojeníNazdar radbarto,vyzkoušel jsem to tvoje avizované připojení přes wifi(zyxel router) na tomto přijímači s image openatv6.3 a vše funguje normálně.Router 0.5m od přijímače,jenom mám pocit,že když jsem připojen přes lan kabel,tak je to "živější".Jak píše bublajs,je nutné znát pouze heslo,zbytek necháš na dhcp. |
agamon
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
@radbartoJaký smysl má připojovat se s stb na router přes wifi, notabene na metrovou vzdálenost, když se to dá elegantně vyřešit obyčejným utp kabelem. Evidentně je problém v nastavení, píšeš že přijímač wifi síť vidí, prolez administraci routeru, jestli někde není povolený filtr adres, blacklist, dhcp, zmíněné šifrování atd..Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 793 |
![]() |
|
@ScruffyChtěl jsem použít kabel k PS4,protože ostatní porty na modemu mám obsazené,nakonec jsem to provedl jinak. |
radbarto
![]() |
|
@radbartoAko? Podel sa.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskŠlohl jsem kabel Arrisu od Digi2go které mám stejně na Android TV boxu..![]() |
radbarto
![]() |
|
RE: Octagon SF8008 WIFI připojeníZa stokorunu (nebo pár) jsou k mání huby. |
Antonín
![]() |
|
Octagon SF8008 WIFI připojeníZkontroloval bych u WPA/WPA2 režim AES/TKIP - co je nastaveno v routeru (TKIP některá zařízení neumí). A nakonec, typický problém některých WiFi přijímačů, blbnou na kanálech 10 a výše, zejména 13. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
@Warpikpokud mu na tom doma behaj vsechny zarizeni, tak chyba neni v routru, ale v nastaveni prijimace. a jako popravde, dneska vsecky linuxy umej vsecko. a dneska uz te ceka prechod na WPA3Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
@WarpikDobrá připomínka! Ve větších městech bych nepoužil ani kanál č.1 |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Octagon SF8008 WIFI připojeníVe větších městech bych nepoužil vůbec zahlcené frekvenční pásmo 2,4 GHz, tipicky v králíkárnách to musí být peklo, 100 wifin se pere o 11 a vsechny5 GHzSony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
![]() |
|
@bublajsWPA3 zatím umí pár modemů a stejně je už děravej,už se jim povedlo ho heknout.. |
radbarto
![]() |
|
RE: Octagon SF8008 WIFI připojeníVe větších městech bych nepoužil vůbec zahlcené frekvenční pásmo 2,4 GHz, tipicky v králíkárnách to musí být peklo, 100 wifin se pere o 11 vysílacích kanálů. Naneštěstí Octagon nepodporuje 5GHz..Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
![]() |
|
RE: Octagon SF8008 WIFI připojeníPokud to jenom trochu jde, je u nepřenosných přístrojů mnohem lepší připojení normálním UTP kabelem. Wifi má smysl u přístrojů, které jsou pokaždé někde jinde. |
Antonín
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |