Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Digi tv + Freesat tv

Kvůli F-1 (Sport1, Sport2) potřebuji k Digi přikoupit Freesat. Oba operátoři používají přijímače KAON (modul nechci). Chtěl bych vědět od někoho, kdo s tím má zkušenot, zda každý přijímač (jsou-li umístěné vedle sebe) poslouchá pouze "svoje" DO nebo je s tím problém.

JS1
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

@JS1

Budou poslouchat navzájem všechno,co se zmáčkne.Asi nejlepší bude modul a uničtečka

korkoran
Registrace: 10/2006

RE: Digi tv + Freesat tv

Ano, nejlépe svůj přijímač s fastscanem, čtečkou uni a nejlépe 2 CI sloty... ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

Jojo já mám sat Amiko. V uni čtečce kartu Freesat a v modulu DiGi. Jen je asi problém u Freesatu,že už nedávají samostatné karty. :lookaround:

huhu
Registrace: 1/2013

Ak su to rovnake typy resp podobne tak s vysokou pravdepodobnostou bude problem. To mas ako s TV kazda znacka ma svoje IR kody

Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.

dvbinfo
Registrace: 9/2006

A jaký konkrétní levnější 2xCI přijímač byste doporučili ? Další problém je, že potřebuji SCART pro CRT tv a HDMI pro projektor. Satelitních přijímačů už mám ve skříni cca 10 kusů, chtěl bych jít na jistotu.

JS1

@JS1

najlacnejší s 2xCI je asi momentálne tento Zgemma H9 TWIN R^

maradona
Registrace: 8/2018

@JS1

a k tomu asi toto...Prevodník z HDMi na SCART Spacetronic 4K :))) ked chceš aj scart. R^

maradona
Registrace: 8/2018

@JS1

Myslím, že ešte niekde mám aktívnu Freesat kartu pre SK, za 6,- EUR/mes. by som Ti ju vedel poslať, mal by si aj slovenský základ
(Markíza, JOJ-ka) ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra