Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Zistí satelitný operátor polohu dekódovacej karty

Môže zistiť satelitný operátor miesto (lokalitu) v krajine, kde je momentálne v prijímači vložená dekódovacia karta (smartcard, CI+ modul) a na základe toho zakízať prístup k programom?
Ďakujem za odpoveď.

johnypal
Registrace: 3/2019
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zistí satelitný operátor polohu dekódovace...

2Libor: 110 cm ofsetku, ale Skylink hraje na Kanárech už od 90/95 spolehlivě i při oblačnosti hraje 100 cm, já mám našilhané další družice, tak o kousek větší. 1W se dá chytat na paraboly ještě o fous menší, ale já to nepoužívám, jenom jsem to před pár lety zkoušel, co to udělá.

Antonín
Registrace: 8/2005

@LucaBrazza

Aj som ho vypol, zapol a na indikatore toho modulu vidim ako sa sprava kontrolka - nesvieti na zeleno.

johnypal
Registrace: 3/2019

@Antonin

Se 110 jsem počítal. Jen čekám, co se dodělá odizolování střechy. Zatím to řeším přes Skylink live.

Panasonic TH-42PZ8E /Dreambox 7020HD v2/OPENATV 5.3 / AL 85cm/Digipower SG2100/Seagate Momentus 320GB e-SATA / Yamaha RX-V 465 B / Dantax Classic One 5.0 / Panasonic DMP-8BD

Libor73
Registrace: 1/2006

Já na Kanárech žiju dost v pustině...rychlost internetu pár Mbs přes mobilní síť, takže nic než satelit pro slušný obraz na tv nelze. Na 110 cm mám našilhané 13e,19e,23e,28e, se středem na 19e - protože se středem 23e mně pak za větší oblačnosti nehraje Supertennis na 13e. Před pár lety jsem měl 95 cm anténu jen napřímo na 23e a nebyly moc problémy - co si pamatuju. Zajímala by mne praktická zkušenost se současným 16e.

Antonín

@Antonín

Já La Palma, takže ještě asi o něco více na západ. Mám připravený motor. Ale jsem celkem chráněný před tím každodenním a celkem silnym větrem ze severovýchodu. Podle footprintu 16°E vypadá nadějně. Jak budu připraven, otestuju.

Panasonic TH-42PZ8E /Dreambox 7020HD v2/OPENATV 5.3 / AL 85cm/Digipower SG2100/Seagate Momentus 320GB e-SATA / Yamaha RX-V 465 B / Dantax Classic One 5.0 / Panasonic DMP-8BD

Libor73

Budu rád, když sem napíšeš výsledky. Vítr je na Kanárech občas dost velký, přes vánoce mi vyvrátil docela velký křák Trompeta de Perú. (Motor si moc nedovedu představit, jaká bude životnost, táhlový by měl větší šanci.) Na 16e by mne hlavně zajímaly chorvatské programy HRT1 HD, HRT4 HD.

Antonín

@Antonín

Jo jo, otestuju a dám vědět. Jen to při místním tempu bude ještě chvíli trvat :-)

Libor73

@Antonín, @Libor73

Jak myslíte, že vaše téma pomůže zakladateli vlákna?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Prepáčte, nie je táto téma náhodou porušenie pravidla č.3. Používanie boxu slovenského operátora v zahraničí je nezákonné, či? A porušenie VOP.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

No, nezákonné určitě není co se týká "státní" legislativy. Takže to není porušením pravidla č.3.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

oni te i sleduji pres mobil kdyz si ho .... na zachode

sioga_bs
Registrace: 6/2007

2joscer: ptal se jestli může satelitní operátor zjistit místo, kde je přijímač...a já mu poskytl praktickou zkušenost. Když se mne někdo zeptal na další info, tak jsem odpověděl. Dále to tady rozvíjet nebudeme...jak je napsáno.

Antonín

nenormalny bl be co toto vlakno zadal bez rozumu

satmaker
Registrace: 11/2011

@Antonín

a čo keby si sa presťahoval aj do chorvátska .tam nebudeš mať problém s HRT1 HD, HRT4 HD. a robiť prednášky môžeš aj z ich ip adresy.

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

@Brumo

Bože ty jsi vůl.

hrnek
Registrace: 2/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra