![]() |
|
stream cinemachci se zeptat v kodi mi stream cinema jede ale v archivu mi to nejde hlasi to selhani včera to ještě jelo zaplateno mam |
venca263
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: stream cinemaA na co se tedy chceš zeptat? Žádnou otázku jsi nepoložil.. Pokud ti to nefunguje, obrať se buď na svého nelegálního poskytovatele autorsky chráněného obsahu, čili Webshare, kterému jsi zaplatil za premium, nebo se obrať na tvůrce pluginu SC na githubu.. HowghSony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 793 |
![]() |
|
RE: stream cinemaptam se jestli ma taky někdo takovy problem |
venca263
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: stream cinemaKdyž si platíš služby, které fungují na principu porušování autorského práva, tak se teď nediv, že něco nefunguje..Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
![]() |
|
@Scruffywebshare je legálna služba , nakolko odvádzajú dane a nikto ich okrem teba nenaháňa . to znamená , dej se léčit žvanile .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
@BrumoČekal jsem, že se nějaká potrefená husa ozve.. Nikde nepíšu, že Webshare jako takový je nelegální služba,stejně jako ulož.to a řada dalších je v jádru zcela legitimní službou pro cloudovou zálohu souborů, která je ovšem masivně zneužívána uživateli, kteří nahrávají na servery autorská díla bez souhlasu vlastníka, držitele distribučních práv. Sám mám předplatné na fastshare pro vlastní zálohu důležitých dat, a nemám vůbec iluze, že drtivá většina uživatelů si předplácí websahare, aby měli možnost neomezeného stahování svých datových záloh. Přál bych ti jednou dostat se do situace, kdy jsi vytvořil třeba CD, do jehož vzniku jsi investoval statisíce, měsíce nahrávání, a druhý den od vydání ho najít na websharu, k nezaplacení.Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
![]() |
|
@venca263Máš tam asi někde chybu,mě stream cinema v archivu chodí. |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
![]() |