![]() |
|
Slovenský veřejnoprávní multiplex k27Při automatickém ladění jsem chytl na kanálu 27 slovenský veřejnoprávní multiplex programy jednotka dvojka a trojka.Za druhé jsem chytl CS Mystery na kanálu 48 |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
![]() |
|
RE: Slovenský veřejnoprávní multiplex k27bydlím u Zlína |
pinokio
![]() |
|
RE: Slovenský veřejnoprávní multiplex k27Já bydlím v Brně. |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 109 |
![]() |
|
RE: Slovenský veřejnoprávní multiplex k27já v Praze. |
Pepiczech
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
RE: Slovenský veřejnoprávní multiplex k27ja 40km od prahy. mne zajima jaka je situace dnes na slovensku s dvbt? kdyz sem tam bydlel pred 4 rokma tak zacali mensi stanice opoustet dvbt a prechazet pod plustelku.muze nekdo z sk napsat seznam fta stanic co se daji jeste naladit? a porad tam jeste funguje ten stary dvbt nebo uz taky je nekde hevc? |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
všetko je tu, na ParaboleSlovenský DVB-T je zmapovaný tu:https://www.parabola.cz/vysilace/sk/ V ľavej časti sú jednotlivé multiplexy. Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: Slovenský veřejnoprávní multiplex k27Voľne v DVB-T vysielajú:MUX 3 - Jednotka HD, Jednotka SD, Dvojka SD a Trojka SD. MUX 2 - JOJ, JOJ PLUS, WAU, TA3. MUX 1 - TV LUX, Dvojka HD a Trojka HD. Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 561 |
![]() |
|
RE: Slovenský veřejnoprávní multiplex k27Ještě ti chybí skvelá Osem.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
@pinokioTen slovenský MPX3 (VP MPX) co si chytil na K27 je z vysílače Bratislava - Kamzík a je tam už léta! |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 150 |
![]() |
|
RE: Slovenský veřejnoprávní multiplex k27A ešte v MUX 2 je Plustelka "Ochutnávka", niečo ako bývalá Skylink "Ochutnávka", na mesiac jeden program z platenej ponuky MUX 4 alebo MUX 1.Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 561 |
![]() |
|
@krtíkAž nato, že MUX1 už na cca polovici SK vysiela v DVB-T2, zatiaľ bez HEVC.VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 144 |
![]() |
|
RE: Slovenský veřejnoprávní multiplex k27takze muzeme se zbavovat dvbt prijmacu na slovensko :D? ne vim ze to nema cenu ale mozna nejake diky slovakum co tu pracuji budou tam putovat i kdyz neni skoro na nic koukat ale duchodcum by stacilo nez platit skylink.a co jine zeme treba madarsko nebo chorvatsko, srbsko tam je jeste porad puvodni dvbt? |
sioga_bs
![]() |
|
@sioga_bsA, co slovensko je sklad odpadu?Dvbt stb nebudu pouzitelne ani na slovensku. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 651 |
![]() |
|
RE: Slovenský veřejnoprávní multiplex k27jen mne zajima. a rika se tomu recyklace. do ceska taky se dovazely a dovazeji auta z nemecka ci holandska ktera tam uz jsou zastarala ale v cesku maji dvojnasobnou hodnotu. |
sioga_bs
![]() |
|
RE: Slovenský veřejnoprávní multiplex k27lebo su pitomci co to zaplatia priekupnikom....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@sioga_bsA tie auta este pretocia. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 651 |
![]() |
|
@kasrDialnice su plne denno denne s privesmi rumun,bulhar co vezi tieto auta ... uplne chore denno denne ...![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@cha-chaTak to jsem velmi překvapen že je to Bratislava Kamzík já jsem myslel že někdo s české republiky to převádí![]() |
pinokio
![]() |
|
![]() |