Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Sencor SLE 32S600TCS HD SMART LED televízor

Ahojte čo poviete na tento TV? oplatí sa kúpiť ide my hlavne o dvb-t2 a Smart,YouTube,wifi

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

@radbarto

I když jsou na tuhle telku kladný recenze, v téhle velikosti bych do toho nešel. Možná děckám do pokojíku, ale do obýváku k Av recieveru asi ne. Důvodů je několik. Informace o úchvatném zážitku 4K nebo HDR10+ na 8mi bitech jsou kecy , nemá to BlueTooth, to znamená že děcka si na tom hry moc neužijou, jakej to má panel raděj nepíšou, možná na chatu nebo do garáže

MMorous
Registrace: 10/2019

RE: Sencor SLE 32S600TCS HD SMART LED televízo...

Měl jsem možnost porovnat tyhle levný Hisense vedle sebe na jedné stěně vedle značek Sony, Pana, LG apod na digítální smyčce od nakousnutýho jablka a na první pohled tohle mělo vyblitý obraz. Takže palec dolů.

MMorous

Je třeba pochopit, že HDR na 8mi bitech nemůže být z principu HDR. To je snad jasné. Navíc podobné levnější typy nemívají ani Local Dimming, takže zase palec dolů

MMorous

@radbarto

Moje poslední 3 příspěvky se vztahují k dotazu na Hisense 55 palců H55BE7000

MMorous

@MMorous

Jo díky.. Když jsem si tenkrát kupoval placku tak byli LCD a Plasmy.Dnes i když mě Elektro baví se přiznám že se v tom začínám ztrácet.Tolik různých technologií,typů panelů,zpracování obrazu,zkratek.. Nebo solidnější monitor k počítači.. 🤔

radbarto
Registrace: 11/2017

@wwwe

Doporučuji se seznámit s technickými údaji přístroje a stáhnout si návod a přečíst si ho

MMorous

a závěr německých soudruhů je...
Díky svým technickým údajům nabízí Hisense H55BE7000 vynikající poměr cena / výkon, aniž by si stěžoval. Pokud máte k dispozici pouze malý rozpočet, získáte elegantní televizor s rozlišením 4 kB, Dolby Audio a statický HDR.( https://www.homeandsmart.de/55-zoll-fernseher-test-uebersicht )

RAFI007
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra