![]() |
|
Petra Kvitová opakovaní zápasuDneska ráno jsem se dozvěděl že Petra Kvitová vyhrála v kolik hodin na Eurosportu budou opakovat tento zápas? díky |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Petra Kvitová opakovaní zápasutakže Plíšek out super!ještě kvit a bude to OK. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 659 |
![]() |
|
RE: Petra Kvitová opakovaní zápasuAd. jménoJestliže máme nejednoduchou otázku, zda přechylovat nebo nepřechylovat cizí ženská příjmení, tak otázka, zda zmužnit slovanská ženská jména, složitá není: je to totiž totální nesmysl. Dovedu si představit napsat o Kratochvílové Kratochvíl ve snaze projevit nějaký názor na věc, ale nikoliv u Plíškové, nebo Kvitové, což jsou od pohledu zcela zjevně holky. Znám mnoho českých bab, které změnily příjmení na mužskou verzi: pro život v MANŽELSTVÍ V ZAHRANIČÍ se to ohromně hodí! Ale Plíšková ani Kvitová vdané nejsou, a až budou, nejspíše si buď ponechají svoje jméno, nebo budou mít jiné jméno - a možná že nepřechýlené, pokud se vdají třeba do zahraniční. Ad. daně Daně se platí většinou podle místa, kde trávíš nejvíce času a kde vyděláváš svůj zdanitelný příjem. Pokud takové místo není (mají to tak hráčky tenisu, mám to tak třeba i já), tak si můžeš v jistých mezích svobodně vybrat, kde se přihlásíš. Například proč bych já měl ze svých příjmů ve Španělsku platit daně v Česku a naopak? Pak nastává otázka, zda existuje smlouva o dvojím zdanění mezi státy. Pokud ano, není už dále co řešit. Výše uvedené tenistky v Česku nevydělávají celkem nic, proč by tady měly něco danit? Kdybys přemýšlel, netrápily by tě tyhle příjmy, ale příjmy nadnárodních koncernů, které vydělavají v ČR, ale daní jinde. Když už. Řešení je prosté: zrušit daně z příjmu, a danit jenom operace na území státu nějaký způsobem jako je daň z nemovitostí, DPH a pod. Ad. tenis Holky jsou prostě na kurtu schopny všeho. Věchýtky ve větru. Jakmile se najde nějaká s hlavou prostou zbytečných proudů, vyhrává dlouho a dlouho. Navrátilová, Williamsová... |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@AntonínProblém je, že dawis77 a přemýšlení jaksi nejde dohromady...![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
AntonínPlíšková vdaná je.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Petra Kvitová opakovaní zápasuMáš pravdu - a nechala si svoje jméno, takže možnost být hrdlička vynechala. Což při její profesi je jaksi normální. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |