![]() |
|
jakou TV vybratZdravím, odešla mi tv a řeším náhradu, zároveň jsem se rozhodl, že odejdu od Skylinku a přejdu na DVB-T2. Vybral jsem si Samsung UE43RU7092, ale v diskusích jsem zjistil, že neumí přehrávat některé avi soubory(chybí kodeky), pak jsem našel toto LG 43UM7100PLB, ale tam mě zas odrazuje lesklý displej. Nechci investovat moc peněz a 43" mi stačí. Neporadil by někdo?Kdo to umí, ten to dělá.
Kdo to neumí dělat, ten to učí.
Kdo to neumí učit, ten to řídí.
|
kahuda
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 272 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
RE: jakou TV vybratSamsung a LG se v poslední době vyznačují poměrně nekvalitními tunery, což se projevuje zejména na jednofrekvenční síti 26k...![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: jakou TV vybratTLC bych nekupoval, protože jsem ji koupil před 5 měsíci a hned jsem ji vrátil obraz katastrofa vzal jsem LG a jsem naprosto spokojen |
osbourne
Registrace: 12/2019 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
@kahudaZvazil by som:- potreba nahravania - nutnost mat TimeShift - ake subory chcem prehravat - ako pise drhans, prehravat sa da aj inak (media server) - kupovat cez eshop - vyskusam, budem nespokojny, vratim, skusim iny model - pripadne kupim naraz 2 a porovnavam |
RadoJ
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
Jakou pračku bych měl koupitAbych měl kde prát proplakané kapesníky po zdražení digitáluZrovna jako na zlost mi odešlo na zanuši ložisko a že prý oprava 2-3 tisíce,koukám po Tureckem Němu Dík za typ |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
OpravaBeko,ani můj telefon ji nemá rád |
korkoran
![]() |
|
RE: jakou TV vybratja jsem koupil indesit |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
@korkoranBeko máme už viac ako 5 rokov a žiadny problém. Jednoduchý lacnejší model, žiadne serepetičky, len odložený štart. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
@Frank11Dík,už jsem si ji domluvil,ráno jdu pro ní WTV6532BO.V podstatě je to sázka do loterie.Beko má taky málo servisů,tak na jedné ruce se dají spočítat |
korkoran
![]() |
|
RE: jakou TV vybratmozno sa nekazia a preto moc servisov by nemalo co robit. Z coho ziju tolke servisy tych kvalitnych znaciek? Zeby sa kazili naplanovane?![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: jakou TV vybratBEKO ? zblaznil ses,to mi nesmi do baraku, AEG,LG,Elektrolux,do 15ti se vejdes |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@kahudapokud chces android a 100Hz tak jedine SONY, |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@kahudaJá bych doporučoval LG43UM7450P.Za málo peněz opravdu dost muziky.Na podzim jsem ji koupil a nastavil u souseda(který má RS) a byl jsem překvapený co všechno(před inverzí)jsem naladil na TVa síto.Chytal odraz od cca 15m vzdáleného domu sousedky i problematický K26.Vybral jsem jí pomocí databáze dTestu a je hodnocená 67% za 10000,-kč(Euronics ji mělo v akci za 9000,-)Dle mne obraz,zvuk,smart a ovladač velice dobrý.Jenom nevím jaké soubory je schopna přehrát.V dnešní době bych spíš koukal jak si TV poradí SFN pokud nechci SAT,NEBO IPTV. |
janosek
Registrace: 6/2018 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
@janosekTaky mám takovou podobnou 43LG a medí mě nejen funkce ale i spotřeba při řádném nastavení 36watů.Přesto mám k ni sat pro ženinu manipulaci.Pro mě jsou ty dlaždice-paráda,když mě k ni pustí![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: jakou TV vybratNo já se toho androidu v TV trochu bojím, ještě jsem se nerozhodl, ale asi to bude mezi Samsungem a LG.Kdo to umí, ten to dělá.
|
kahuda
![]() |
|
RozuměSamsung, nebo LG, nic jiného neber! Chceš koukat jen na pozemní vysílání, popřípadě satelitní, tak nešpekuluj nad jinýma značkama. LG se občas odpojuje od WI-FI, Samsung je na tom softwarově lépe. TCL ani žádné Androidy neber, Z toho nastavování, zamrzání a restartování by ti narostly parohy....![]() |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
@john72No přesně toho se bojím, díky.Kdo to umí, ten to dělá.
|
kahuda
![]() |
|
RE: jakou TV vybratTak hlavně aby mu nenarostly parohy z rozpadu a kostičkování obrazu vlivem jednofrekvenční sítě čt 26 k. zejména u Samsungu...![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: jakou TV vybratTak jak výše radí RADOJ. Objednat na prodejnu přes E-SHOP, Vyzkoušet pár dní doma, když nevyhovuje, vrátit a vybrat jinou.![]() ![]() |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
@kahudaPřesně jak píše john72 odskoušet!Protože problémy se SFN hlavně K26 ČT DVB-T2 HEVC265 jsou celorepublikové a TV i set top boxy je potřeba prověřit z hlediska příjmu přímo doma a není to jen o značce ,ale hlavně o konkrétním typu.Jako nejméně problémový příjem velkého množství FULL HD se mi jeví stále SAT i když není zadarmo a stále se zdražuje.Provideři se snaží využít těchto problémů s DVB-T2 a urvat co jde! Preferuji typ TV s možností výběru způsobu příjmu(DVB-T2,SAT,IPTV), abych mohl kdykoliv změnit providera.Záleží na tom co je má priorita,zda cena služby ,nebo kvalita a další možnosti.Na- ověřeno od ČRa- se spolehnout v tomto případě nelze!!!!Přeji všem šťastný výběr!!!! |
janosek
Registrace: 6/2018 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
@kahudaA co Samsung QE43Q60R. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
@jjeryTo už je mimo můj rozpočet.Kdo to umí, ten to dělá.
|
kahuda
![]() |
|
@janosekBudu muset počkat až z Kleti spustí finální muxy a pak vyzkoušet. Další věc je ta, že ještě nemám hotovou anténu (zatím jsem zkoušel jen provizorně a se set top boxem). A dále mi do konce května pojede Skylink karta. Díky za informace.Kdo to umí, ten to dělá.
|
kahuda
![]() |
|
RE: jakou TV vybratkludne vezmi ten samsung a na prehravanie napriklad android box kupis za par supiek a problem vyrieseny, alebo k sucasnej tv si dokup set top box s dvb-t a mas pokoj |
GIGN1987
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
RE: jakou TV vybratSamsung su obycajne kobylky, si mysleli ze in byvala vychodna europa bude trvale lizat pr del ..... preto opustaju SK.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
jakou TV vybratMám ten Samsung 43"7092... má vše,pravda že neumí Avi,ale to přece nevadí.Není problém se jí přizpůsobit MP4 nebo AVCHD... ostatní tv mají zase jiné mouchy a horší... |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
![]() |