![]() |
|
Digi Sport1Zdravím pánové.Momentálně se dívám na Dortmund a neustále se obraz mžikově rozpadá a také zasekává.Mám ten jejich skvost přístroj.Je to jenom u mě? |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
RE: Digi Sport1Nemúžu sloužit nemám ted anténu na 1°W , dívám se na Canal Sport 2 HD na poláky tam to taky problikává do černé obrazovky....Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
Posledníchasi 10-15 minut to nedělá.Ale jinak celý první poločas a částečně i druhý. |
hobo
![]() |
|
@hoboto iste robilo aj mne magio sat (príjimač Kaon) na digisporte 2 - fa cup rozpadával sa obraz a sekanie, zaujímavlé cez prestávku to nerobilo ked išli uputávkyMagio Sat-(Kaon CO 1300),Skylink,Orange Sat, DVB-T SK Husárik (K32,35,52),DVB-T2 ČR Lysá Hora (K26, 28)-(AB Cryptobox 752 HD Combo), nvidia shield tv - sledovanitv.cz,sk, lepši tv cz+hbo, horizon tv sk,skylink live sk cz,netflix, hbo go cz,magio go
|
golkomen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: Digi Sport1Digi2go jede Digisport 1 na smart Samsung přes Wifi jak vínko![]() ![]() ![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
@marksonyPřes ten jejich satelitní přístroj to dělalo jak jsem napsal v uvodu.Přitom signál na příslušném transporderu v pořádku-ostatní programy v pořádku.Mimochodem to nebylo zdaleka poprvé,ale takhle často během jednoho přenosu nikdy.![]() |
hobo
![]() |
|
@golkomenAno během přestávky a upoutávek to nedělá nikdy.Takže chyba bude asi někde jinde ale kde asi.No z jejich FB mě vyhodili navždy a komunikace s operátorem je k ničemu.Oni mají téměř vždy vše v pořádku.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Digi Sport1z digisporty je pořád nějaký problém,slavný ST,ať jdou někam.Naštěstí se na ně už skoro vůbec nedívám.. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 659 |
![]() |
|
RE: Digi Sport1tak sleduju ted digisport 1 FA CUP živě a mezi 7-8minutou obraz se seka a rozpijel se. |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 864 |
![]() |
|
RE: Digi Sport1slavný ST v tom má pořád nějaký bor.el,ale samozřejmě u nich chyba není,hl.páci.... |
dawis77
![]() |
|
RE: Digi Sport1už aby přišli o všechny práva,nejen na ATP a WTA... |
dawis77
![]() |
|
RE: Digi Sport1mezi 15-17minutu opet se obraz rozpada atd.. |
kolopik
![]() |
|
RE: Digi Sport1Chybu musí mať Digi.cz alebo je chyba niekde úplne inde.Ja mám Mágio a dnes zápas Leicester na digi1 a včera zápas Dortmund na digi1 žiadne výpadky!žiadne sekanie!žiadne rozpadanie obrazu..absolutne žiadna chyba |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 317 |
![]() |
|
JeštěJsem už jako poslední pokus dal nový HDMI kabel,ale výsledek stejný.Něco je asi u Digi špatně,jelikož všichni platíme jim tak oni by měli tuto chybu odstranit at už příčina je jakákoliv. |
hobo
![]() |
|
@jožkoja mám magio sat a robí to dnes opäť, rozpadáva sa obraz a zasekáva,(príjímač KAON CO 1300) iné programy idú v poriadku, iba digisporty blbnú,tak to pozerám cez internetové magio go a tam je to v poriadku, načom to pozeráš ty?Magio Sat-(Kaon CO 1300),Skylink,Orange Sat, DVB-T SK Husárik (K32,35,52),DVB-T2 ČR Lysá Hora (K26, 28)-(AB Cryptobox 752 HD Combo), nvidia shield tv - sledovanitv.cz,sk, lepši tv cz+hbo, horizon tv sk,skylink live sk cz,netflix, hbo go cz,magio go
|
golkomen
![]() |
|
RE: Digi Sport1od 60minuty as 65minut v kuse na digisport 1 u FA CUP obraz totalne rozpadly a sekly a rozpity....to delalo i na digisport 2 u spanelske ligy na chvili jak jsem prepnul pred 45minutama. |
kolopik
![]() |
|
Druhýpoločas je naprosto nekoukatelný-rozpady-záseky.![]() |
hobo
![]() |
|
@golkomenmám magio cez optiku a taktiež som pozral magiogo a tam to nikde nerobi..čiže chyba ja len digi.sk sat..digi.cz sat a magio sat |
jožko
![]() |
|
Digi CZAno i u mě DS 1-2 špatný přes satelit, zkusil jsem v aplikaci Samsungu v druhé TV a tam jede |
jean55
Registrace: 11/2018 Příspěvků: 1 091 |
![]() |
|
@jožkomal som súčasne zapnuté digisport 1 cez magio sat na televízore, a digisport 1 cez magio go na tablete a výsledok na magiosate rozpadnutý obraz, záseky nepozeratelné, na tablete cez magio go bez jediného problému a nemám ani extra rýchly internetMagio Sat-(Kaon CO 1300),Skylink,Orange Sat, DVB-T SK Husárik (K32,35,52),DVB-T2 ČR Lysá Hora (K26, 28)-(AB Cryptobox 752 HD Combo), nvidia shield tv - sledovanitv.cz,sk, lepši tv cz+hbo, horizon tv sk,skylink live sk cz,netflix, hbo go cz,magio go
|
golkomen
![]() |
|
@golkomenno ved to je to čo píšem...iba na satelitnom príjme majú poruchy a tam digisport sa rozpáda..v magiogo a magio cez optiku je obraz bez poruchy a sekania |
jožko
![]() |
|
RE: Digi Sport11polocas nemecke bundesligy na digisport 2 v poho....jak zacal 2polocas tak obraz katastrofa same sekani a zvuk pri tom jde...nevim kdo sleduje digisport 1 jestli to dela tam u fa cup. |
kolopik
![]() |
|
@kolopikAno dělá to to samé.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Digi Sport1Ruvnez potvrzuju problém s obrazem u Digisportu i na svém prijimacim zarizeni s cam modulem s kartou. Signal na TPderech ok z pozice Thor/Intelsat. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
Chtěloby to asi nebrat servítky a udělat jim velmi negativní reklamu na jejich ksicht buku.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Digi Sport1ted vsechny digisporty bez obrazu byly asi 3-5minut...omlouvame se za poruchu signalu...a jine programy jdou. |
kolopik
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |