![]() |
|
Karta TBS6590 s modulem v CI slotuKoupil jsem satelitní kartu do PC TBS6590, která má 2 CI sloty. K tomu jsem koupil program ProgDVB.Už jsem nainstaloval a zprovoznil plugin vPlug 2.4.6. Teď bych rád rozjel modul Irdeto s kartou Skylink. Potřebuji k tomu instalovat další plugin - jaký?, nebo to jde přes vPlug - jak? Když bych se chtěl místo CI modulu připojit k serveru, musím jako klienta instalovat další plugin do ProgDVB, nebo to umí vPlug? Díky za věcné rady. Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Karta TBS6590 s modulem v CI slotuChápem tvoje sklamanie, niečím podobným som si prešiel, keď mi v linuxe nechcela tbs_ka spracovať niektoré dvb-s2 muxy. Proste nie je všetko zlato čo sa blyští. Tbs_ky určite nie sú zlé karty, ale podľa mňa sú prechválené(asi účelovo) a predražené. Môžu si to dovoliť, pretože na trhu už nič iné skoro nie je. |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 344 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |