![]() |
|
Kodi na DM 800 seAhoj.Předpokládám že pokoušet se o KODI na stařičkém DM 800se je dnes asi hloupost. Já stále používám dva boxy Dreambox 800se a na obouch je nainstalovaný plugin Archív CZ/SK a mám předplacenou službu Webshare, takže využívám i Stream Cinema. Ten DM800se ale hardwarově na to v současnosti moc nemá. Já pouštím filmy s nižším datovým tokem a když se to "sem tam" kousne tak box restartuji. Mám na obou OpenPli a co se dá tak mám přesměrováno na Flešku. Já si s tím teda poradím, ale moje žena pořád řeší že se jí to kouše a nestíhá ten archív CZ/SK odpovídat na povely atd ..... Nový box je sice bezva řešení ale je to drahá sranda. Teď jsme investovali do rekonstrukce bytu a jsme tak nějak na pár let "povinni" šetřit. Myslel jsem že bych ženě koupil něco co si třeba hravě poradí s KODI - například nějaký multimediální box. Já se ale v těchto boxech moc neorientuji. Někde píší že pro KODI je Android špatný, jinde ho zase doporučují. Hlavně boxy s Amlogic S905. Nemůžete mi s tím, prosím, někdo pomoci? Nepotřebuji HD zvuk, nepotřebuji 4K a priorita je stabilní stream ze Stream Cinema a pokud možno rychlá reakce boxu, jelikož moje paní a nakonec i vnoučata jsou tzv. "přepínači" a neustále něco na Stream Cinema hledají. Linku mám od UPC - 150 Mb/s Díky. |
Kema
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
@KemaVzdej to, je to hodně slabý stroj. na druhou sranu to na bazosi prodas za stejne prachy, za jake koupis nejaky vykonnejsi pristroj |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: Kodi na DM 800 seKup nejaky Beelink GT King a donho nainstaluj CoreElec, na KODI nic lepsie nenajdes. Su vsak aj lacnejsie Amlogic boxy, nez ten GT King.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: Kodi na DM 800 seNěco levnějšího s tím CoreElec prosím :-) |
Kema
![]() |
|
RE: Kodi na DM 800 seTu je zoznam podporovanych, na cinskych eshopoch urcite nieco vyberies.https://coreelec.org/dtb/ AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
@Kemakup si Xiaomi Mi Box S který umí i zrcadlení z mobilu/tabletu a PCRepozitář XBMC-Kodi CZ/SK je už na dobré úrovni a udržován. |
ostplus
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
RE: Kodi na DM 800 seVypadá zajímavě.Nemá ale RJ 45. Mám obavu že WiFi bude zlobit. Router je za dvěma panely. |
Kema
![]() |
|
RE: Kodi na DM 800 seMiBox sice ma licencie, ale ked chces pouzivat CoreElec, moze Ti to byt uplne jedno, kedze CE bootuje ako samostatny operacny system. A naviac, MiBox je dnes, co sa tyka harveru, (nevhodné slovo). Osobne by som kupil nieco s 922X, ale to je cena cez 100€. Ak lacne, tak nieco s 912, 905X, trebars nejaky Tanix. Musi to vsak mat Amlogic. Samozrejme, KODI pojde na Androide, ale CoreElec je kdesi uplne inde, Android je pre KODI zbytocna zataz. Linux napriklad pojde stale lepsie, ked ho spustis ako samostatny, nez ked ho budes pustat cez virtualnu masinu na Windowse...AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: Kodi na DM 800 seNapadlo mně třeba toto.Na stolním počítači jsem nainstaloval KODI. Nainstaloval jsem tam repozitář Archív CZSK a z něj Stream Cinema. Po přihlášení na Webshare účet v KODI to na PC funguje bezvadně. Ten stolní počítač mám na domácí síti kde je i Smart TV Philips. Nešlo by poslat přes LAN na tu TV obraz z PC - (z toho Kodi)? Jak jsem koukal na video návod KODI tak to umí i různě manipulovat s vícero obrazovkami (tedy asi mají na mysli možná připojené monitory k PC). Ta TV je Philips 32PFS5803. Popřípadě jak dlouhý může být HDMI kabel? |
Kema
![]() |
|
![]() |