Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

TECHNISAT DIGIT ISIO STC: zaznam placeneho kanalu

Koupil jsem si TECHNISAT DIGIT ISIO STC a nevim, jak zpracovat nahravku z placeneho kanalu:

1) Kdyz si nahraju program z placeneho kanalu (treba CT1 ci HBO ze Skylinku), tak v organizeru nahravek ("Movie-DVR/Music/Picture organiser") nemuzu nahravku zkopirovat jinam! (nahravky z neplacenych kanalu zkopirovat mohu)... Tohle u meho stareho Technisatu (DIGIT HD8-S) mozne bylo... Obavam se ted, ze krome toho, ze se k te nahravce vubec nedostanu (pokud mam disk naformatovany systemem TSD), tak moznost sledovani nahraneho poradu je casove omezena (napr. dnes 27.1. mi pristroj hlasi, ze dnesni nahravka je k dispozici jen do 1. cervna 2020, coz se mi vubec nelibi, jelikoz jsem byl zvykly si sve nahravky archivovat a prilezitostne skouknul znova i po nekolika letech... Zduraznuji, ze nahravky mam POUZE PRO SOUKROMOU potrebu, nechci je posilat dal ci davat na nejaky web.

2) Dale nevim, jak zkopirovat (nahravku z jakehokoliv, i neplacneho, kanalu) na sitovy disk (napr. NAS). Prestoze po stisknuti tlacitka NAV na dalkovem ovladaci svuj sitovy disk vidim a bez problemu muzu prehravat videa na tomto disku ulozena (vcetne TS4 i TS souboru nahranych na mem starem DIGIT HD8-S), tak v tom organizeru nahravek mi neni umozneno zvolit jako cil kopirovani tento sitovy disk...

Prosm vas, muzete mi pomoci? Pokud bych zjistil, ze neexistuje zpusob, jak si sve nahravky porizene novym Technisatem archivovat, tak bych se asi tohoto TECHNISATu zbavil...:-( ... v tom pripade, muzete nekdo doporucit jiny kvalitni pristroj, ktery by to vse umel? Potreboval bych, aby ten pristroj mel jak satelitni DVB-S/S2, tak pozemni DVB-T/T2 prijimac... (kabelovy nepotrebuji a stacilo by mi, kdyby ty prijimace nebyly dva pro satelit + dva pro pozemni.. Jeden + jeden by mi stacilo)...

Predem dekuji za reakce!

madu1110
Registrace: 9/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TECHNISAT DIGIT ISIO STC: zaznam placeneho...

Tak za tie prachy si si už mohol kúpiť nejaký linuxový box VU+, kde si kúpiš tunery na čokoľvek (DVB-S2, T2, C) atď. a nenechať sa obmedzovať zakódovanými nahrávkami.

Spacer
Registrace: 9/2017

RE: TECHNISAT DIGIT ISIO STC: zaznam placeneho...

Ahoj, Nejlepší by bylo se zeptat Dagyho, to je odborník na Technisaty :-) - máš zprávu (PM)

Obecně máš ale někde něco špatně nastavené. Nenapsal jsi např., zda je nahrávka už dekodovaná, anebo jsi nahrával zakodovaně (při zapnuté volbě dodatečné dekodování) - pak by byl u nahrávky symbol klíče. Každá dekodovaná nahrávka na Technisatu (nemá u sebe symbol klíče) by měla být potom libovolně přehratelná kdekoliv a kdykoliv

jirka67
Registrace: 2/2006

@madu1111

pošli mi SZ.
ďalej potrebujem vedieť typ karty a typ modulu
nastavenie late descrambling/dodatočné dekodovanie
nastavenie dual decrypting

archivácia, nahrávanie, kopírovanie principiálne funguje úplne rovnako ako na tvojom HD8S
prejdeme nastavenia

Dagy2
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra