Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Tak mi přišel dopis od Skylink

Už se to tady asi řešilo. V dopise skylink mne však zvedla ta nabídka slevy na balíček SMART.
Digital: Nyní 89 měsíčně.
Nově 119 měsíčně (zdražení 30 Kč).
SMART "zvýhodněné" 125 Kč měsíčně.
Než jsem si všiml poznámky, že zvýhodnění je jen na rok.
Po roce bude SMART postaru za 259 Kč měsíčně.
Děkuji nechci.

Standa3
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47
Odpověď v diskusním vlákně

@kristian1

Dúfam že nový Skylink bude lepší ako ten do teraz veď Telekomu končia práva na budúci rok. Na La Ligu, Bundesligu, Serie A a Orange zas práva na Ligu Majstrov tak by to mohli dať tak ako to majú vo Francúzsku a v Poľsku. :((( Ale Poľský Canal + Sport by rád videl aj na Slovensku. ;)

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015

RE: Tak mi přišel dopis od Skylink

tak nejak, no francouzskou verzi nam sem asi nepusti, ale ta polska by nam stacila, vsech 8 programu Canal a treba i Eleveny to by byla parada, ted jeste bude zajimavy jak to dopadne s DIGI a kdo to vlastne koupi

kristian1
Registrace: 7/2016

Zetor, Kristian snívajte ďalej :)))

Beveačko
Registrace: 2/2019

@lachtan

Možná už to Canal+ převzal ale Skylinku stále šéfuje Jarek Glisník. Takže všechno při starém.

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

@JanM

J.Glisník ani nikdo jiný nemůže žádnému Skylinku šéfovat, protože Skylink je "pouze" název vysílací platformy. Sám o sobě nemá žádné vedení, žádné osoby, žádnou subjektivitu.
J.Glisník je jedním z členů představenstva M7 Group a jako takový tedy těžko může ohledně Skylinku něco sám rozhodovat.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Aha ho "horolezca". :laughing:

ivan
Registrace: 8/2017

@Kasr

"A pocitam ako pocitam, je ich 13. Zapocitali aj CS history (byvaly War) a Up network."
V čom je problém? Však tie programy predtým v balíčku Digital neboli!

Frank11
Registrace: 2/2009

@tukan

Pořádek bych si představoval tak že programový balík se zdraží až když stoupnou provozní náklady u programů v daném programovém balíku, tedy zvýšením kvality z SD na HD nebo UHD nebo přidáním programů. Neříkejte mi že slovenská Trojka a ještě v SD rozlišení zvýšila náklady na balík Digital o 30%.

JanM

Nejspis soupnou nejaky program v UHD do Digitalu nebo preklopi nejaky programy do HD viz třeba programy CS.

HYPER
Registrace: 11/2010

@Frank11

Kedy predtym? Predtym som mal na slovaklink kartu iba programy slovenskej televizie. :)))
A teraz vazne uz niejaku dobu v digital su!

Kasr
Registrace: 8/2008

@Kasr

Môžeš mi prosím zrozumiteľne vysvetliť Tvoj príspevok z 27.01.2020, 19:04.33 ?
Ďakujem.

Frank11

Dnes mi taky přišel dopis s výše uvedenou nabídkou. Mám kartu 0624 a používám jí ve čtečce. Bojím se aby při akceptování balíčku Smart jí "nepřeklopili" do M7

jiriN
Registrace: 3/2019

@Frank11

Co chces vysvetlovat? Uvedene dva programy v digital funguju uz niejaku dobu. Niekolko mesiacov.
Az na zmenu nazvu a vlastnika u cs history.

Kasr
Registrace: 8/2008

jinak k tem zmenam ve skylinku, resime ted jestli koupit dalsi dvoulete predplatne za 100/mes a nebo pockat s cim prijde novy majitel,nove balicky,nove ceny, predpokladam ze po uplnem prechodu na T2 tady v cechach take zrusi to serpo a bude jen nejaky balicek mini za cenu 150-200 a to by asi soused duchodce platit nechtel,
jak to tedy vidite VY ? vyhledy,balicky,ceny, ???
rozhodne od skylinku nechceme odejit, a k pozemaku uz vubec neee !!!

kristian1
Registrace: 7/2016

@Kasr

Uvedené programy oficiálne nefigurujú v zozname programov balíčka Digital. Takže ich pripočítanie do balíčka Mini je regulárne.
To, že pred časom boli potichu (neoficiálne) uvolnené zrejme z reklamných dôvodov aj pre balíček Digital, nemôžeš považovať za oficiálnu zmenu.
Inak, vieš ako zle sa číta to Tvoje nové slovo "niejaku"? To má byť asi nejakú, však?

Frank11

@kristian1

Pre ľudí, ktorí nechcú platiť televíziu naviac je určená pozemná DVB-T(2). Podnikateľské zámery Vám poskytovatelia platenej TV zrejme ťažko prezradia, takže ak "...k pozemaku uz vubec neee !!!", tak musíte pustiť chlp a niekomu zaplatiť. Komu, koľko a za čo, je len a len Vaše rozhodnutie!

Frank11

Sledování tv

Tato platforma má v hd za 59 Kč měsíčně skoro všechny základní stanice, které běží v dvbt2 v SD, v hd, je to nějaká nabídka od vodafone, jmenuje se pro všechny a je tam i archiv snad 50 hodin. Ale samozřejmě jen pro ty s trochu rychlejším netem a buď chytrou televizí nebo android boxem

chrdinka
Registrace: 9/2010

A nejlépe v síti Vodafonu... :8)

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

jo kamarade pokial ti nepride iny dopis .... :)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@chrdinka

Ten rychlejší net je ve většině republiky velký problém. Navíc nemůžeš jednoduše nahrávat. Tu možnost "nahráváním" prodloužit timeshift z týdne na měsíc u vybraných pořadů neberu jako PVR.

JanM

@Askep

A co když se budeš chtít vrátit definitivně k základu? Objednat si dražší balíček je samozřejmě jednoduché/větší zisk pro Skylink/. Vrátit se zase zpět už taková idylka není. Jak postupovat jsem nikde nenašel a Skylink ani na tuto přímou otázku nezareagoval. Upřesňuji, že se bavíme o platbě přes SIPO. Máte někdo s tímto zkušenosti? Díky za reakce.

Ajap
Registrace: 12/2008

@Ajap

Zavolas na Skylink a nahlasis, ze chces platit jen SP, a od dalsiho predpisu to budes mit navedene.

esquire
Registrace: 7/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra