Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink karta - jak prodloužit platnost

Možná to tu někde je, ale nedaří se mi najít a navíc se podmínky mohou měnit, tak se zeptám:
Mám skylink kartu, servisní poplatek byl naposledy placen do 19.3.2019
Placení bylo přerušeno na mou žádost Skylinkem. Předpokládám, že kartu budu zase potřebovat oživit, jen nevím za jak dlouho.
Jestli se nepletu, pokud nebude karta používána 1 rok, bude dočasně zablokována a odblokování je za 200 Kč.
1) jak se vyhnout blokaci, aby karta zůstala aktivní? Třeba platba na nějaké krátké období? Jak jí nejlépe realizovat?
2) Pokud by se karta po tom roce deaktivovala, je tam poté nějaký další časový limit, kdy by kartu zrušili úplně a nešlo už jí nikdy obnovit?
Díky

Markil
Registrace: 3/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink karta - jak prodloužit platnost

pošli sms.......

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Skylink karta - jak prodloužit platnost

Výjimečně lze Servisní poplatek uhradit také na 5 dní, a to odesláním SMS na číslo 90211 v ceně 25 Kč s textem zprávy „SP číslovašídekódovacíkarty“.https://www.skylink.cz/jak-hradit-servisni-poplatek

uai1
Registrace: 10/2007

tvoji kartu nejspis neni treba znovu reaktivovat mas jeste mesic a pul cas, jak ti poradili aktivovat nejaky balicek smskou a mas na rok zas vystarano.
vyhnout se poplatku 200kc nejde po uplynuti jednoho roku nepouzivani a vyrazeni z registru. vyjimkou jsou jen akcni obdobi kdy nabizeli reaktivaci zdarma ale takova akce uz par let nebyla a sam jsem marne cekal az musel nakonec zapkatit tech 200kc za reaktivaci.
kartu uz nepujde znovu reaktivovat jen tehdy az skonci podpora pro tu kartu z technickych duvodu, jinak muze stat v supliku i nekolik let.
takze bez na stranky skylink a proste se zaregistruj ci obnov pristup k uctu, nebudeme preci to vsechno delat za tebe.

sioga_bs
Registrace: 6/2007

Díky. Pokud stačí ta 25 Kč SMS tak super (našel jsem tu možnost, ale nebyl jsem si jist, zda je to řešení tj. jestli to zase zaktivní na rok tu kartu).
...přístup k účtu mám... Máme tam víc karet, kde se normálně SP platí. Jen tuto momentálně nikdo nevyužívá.

Markil

SMS v tvare: SP 42732987xxx na telefonné číslo 90211 v ČR

pdurica
Registrace: 10/2009

...tak mě napadá. Když teď SP zase roste. Kdo má více karet, tak by se už asi vyplatila i ta next karta za 99 Kč - vyjde už levněji než SP... Netuším ale, jestli jí lze použít jen pro SP bez placení dalších balíčků...

Markil

Raději tu SMS pošly do začátku března,protože nevíme co Sky.ještě vymyslí.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

no pokud uz tu kartu nepotrebujes a nebudes potrebovat tak bych ji asi zkusil prodat dokud ji jeste mozna nekdo koupi za pusinku, a jinak bych si tedy objednal nejaky balicek a ty karty proste na mesic prehodil v prijimaci

kristian1
Registrace: 7/2016

S tou Next kartou je to vlastně pravda. Tak hlavně, aby to Skylink nějak neomezil (zatím lze 2 Next karty k účtu) a hlavně aby nezdražil poplatek Next karty. Ve vydaném ceníku je ale stále uvedena cena 99 Kč. Tak že by to ve Skylinku přehlédli?

jirka67
Registrace: 2/2006

@Markil

Za 1 .zaplacenou kartu může zadarmo koukat na 4 další 4 zařizení , androit telefony,tablety a chytré televize co maji v menu dlaždice

korkoran
Registrace: 10/2006

jen připomínám že pokud používáš ICe v UNI a prošvihneš ten rok a karta se deregistruje máš peška - karta se pak reaktivuje s vyšším zabezpečením a v UNI už nepojede

Jantars
Registrace: 2/2008

...a bolo by zaujímavé, keby si napísal, čo ti bolo odpovedané zo Skylinku na túto tvoju otázku?????

dano01
Registrace: 11/2008

@Jantars

To je oficiálne stanovisko, alebo dojem človeka, ktorý si nevie nastaviť oscam? Tipujem za b).

baltik
Registrace: 6/2019

Karta NEXT je čisté Irdeto, funguje jen v certifikovaných čtečkách. U starších přijímačů (ne každý všechny přijímače doma kupuje každých pár let nové), nebo u přijímačů s UNI čtečkami NEXT nefunguje vůbec. Karta NEXT se původně zavedla jako služba, aby se Skylink zbavil co nejrychleji všech karet ICE. Podle smlouvy jich musel objednat určité množství, ale už měli v plánu prodávat jen karty s čistým Irdeto. Takhle se jich elegantně zbavili. Služba se ale ujala a hodně lidí mělo zájem. A tak se to prodává i dnes.

Jinak je sice pravda, že ke každé kartě můžete mít aktivované 4 zařízení přes Android. Jenže, na rozdíl třeba od UPC, Skylink je blokuje na jednu jedinou IP adresu. Takže, pokud chcete koukat na více místech (v práci, na chatě, na dovolené atd), tak máte smůlu. Blokovali to proto, aby za jeden poplatek nekoukalo několik domácností (Češi jsou vynalézaví). Jenže to tuhle službu hodně degraduje. Proto jsem tuhle službu přestal používat.

Navíc, nefunguje to na všech Android settop boxech. Skylink nepodporuje jejich chipsety.

OrHoro
Registrace: 4/2010

@OrHoro

to je kravina,co píšeš,skylink nic neblokuje,můj účet má kamarád na moravě,další ve švýcarsku a další v anglii,všichni čumíme a já s androidem jezdím po dovolených bulharsko a jinde,připojím na hotelu k televizi a mám tam všechno,jak to bude po brexitu uvidíme

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@OrHoro

Asi nemáš pravdu,mě to v smartce a v PC fachčí přes celou republiku,nebo mě Skylink přehlédl.Android box nevlastním,tak v tom bude skrytej fígl

korkoran

@OrHoro

Běžně koukám ve vlaku,jezdím furt na pohřby a to na druhej konec republiky Karviná,Ostravaa teď do Opavy,nějaký mor ,tak co bych dělal,že Rv :O

korkoran

@OrHoro

Odvolávám,co jsem vyvolal
,ale už to není pravda.Ještě v Plzni to šlo a v regiojetu už konec tma

korkoran

Skylink live

Tak to zase bėží * R^ R^

korkoran

Tak včera v regiojetu do Prahy kousek za Ostravou Skylink live šel asi 5 minut, potom tma net ve vlaku nestíhal. Rv

bibin
Registrace: 4/2009

@bibin

Dnes to samé v košíčskem Reginu,když jsem přešel na svá data bylo o málo lepší,ale taky padalo

korkoran

Mám jednu next kartu ještě ve starém cryptoworks modulu a pořád funguje. Žádné čisté IRDETO, ale klasika ICE

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

@wladys

Je to tak,staré karty NEXT byly typ ICE.

sirda
Registrace: 11/2006

@wladys

Mám také 3 karty Irdeto a všechny hranou v uničtečkách😊😀👼

korkoran

kluci za 2,5 hodiny je britania zase slobodny stat, ked tam niekto ma skylink kartu, bude fungovat? :lookaround:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra