![]() |
|
Skylink karta - jak prodloužit platnostMožná to tu někde je, ale nedaří se mi najít a navíc se podmínky mohou měnit, tak se zeptám:Mám skylink kartu, servisní poplatek byl naposledy placen do 19.3.2019 Placení bylo přerušeno na mou žádost Skylinkem. Předpokládám, že kartu budu zase potřebovat oživit, jen nevím za jak dlouho. Jestli se nepletu, pokud nebude karta používána 1 rok, bude dočasně zablokována a odblokování je za 200 Kč. 1) jak se vyhnout blokaci, aby karta zůstala aktivní? Třeba platba na nějaké krátké období? Jak jí nejlépe realizovat? 2) Pokud by se karta po tom roce deaktivovala, je tam poté nějaký další časový limit, kdy by kartu zrušili úplně a nešlo už jí nikdy obnovit? Díky |
Markil
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 66 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
HrajouOpravdu😇😇😇😇😇😇 |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@baltikBalktik napsal: To je oficiálne stanovisko, alebo dojem človeka, ktorý si nevie nastaviť oscam? Tipujem za b).Pravda nechci se zabývat Oscamem dokud to nebude nezbytně nutné - zatím si vystačím s nastavením, které mi poskytl před pár lety prodejce při koupi. To o čem mluvím je ale známá věc - při reaktivaci karty ti upgradují kartu ICE na ..... M7 se jmenuje stávající standard? A v ICE si už nevrzneš.... |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
RE: Skylink karta - jak prodloužit platnostOhledně té blokace, možná už to tedy mají jinak. Já jsem to zkoušel naposledy asi před dvěma lety a bylo tam omezení na jednu IP adresu pro všechna zařízení. A měnit se to dalo jednou za měsíc tuším. A fakt to fungovalo jen na zaregistrované IP, zkoušel jsem to. Proto jsem na to nadával a z toho důvodu to přestal používat. Takže nakonec dostali rozum a už to mají volné. Tak tím líp.![]() |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 915 |
![]() |
|
RE: Skylink karta - jak prodloužit platnostSkôr ich k tomu donútilo nariadenie EU, že máš právo používať svoje platené služby, kdekoľvek v EU. |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 035 |
![]() |
|
@liqueresamozřejmě bude fungovat,nemá to s členstvím v unii co dělat,když to fachčí v Alžíru a Ukrajině |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Skylink karta - jak prodloužit platnostno vidis, potom ze neexistuje zivot mimo EU....ale Borisek to vysvetlil eurohujerom, ti uz si nemaju co okusat na prstoch jednak brexit a nepohli ani s Trumpom ... ![]() ![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skylink karta - jak prodloužit platnostTřeba Horizon Go jsme zkoušeli v několika zemích a v Africe to ale napíše, že mimo EU nefunguje.![]() |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 915 |
![]() |
|
RE: Skylink karta - jak prodloužit platnostto ze je zakon neznamena ze je dobry zakon nebo ospravedlnitelny. nekolik stoleti stare zakony v dnesni dobe taky nedavaji zadny smysl a jen vyvalujeme oci nebo chytame za bricha jak kdysi bylo mozne jako napr. ted jen vymyslim treba ze nesmi nosit cervene obleceni nebo vyjit driv ven nez za kokrha kohout a v pripade poruseni jit a stokrat obejit mistni fontanu.ti kteri rikate ze to je zakon a kdo chce ho zpochybnovat jste jen tupe offce! ano ja chci zrusit konc. poplatek a osa a mnoho ceho dalsiho klidne i vodu nebo pravo na elektrinu. to co se vam zda absurdni neznamena ze v budoycnu tak nebude. kdysi by se vam vysmali kdybyste muzum relli v minulosti ze budou mit volebni ptavo i cernosi nebo v nedavne minulosti i zeny nebo ze cesko bude patrit ke kapitalustickemu svetu a bude zit v blahobytu. jasne bohuzel v tak male zemi nemame zadnou moznost na zmenu protoze lidi je malo a nedokazou spojit aby neco zmenili i kdyz si to sami preji. proto cesko nikdy nic nezavede jako prvni. vzdycky jen koukaji na zapad az tam se to zavede a az pak sem to prijde. hledejlte na yt video promluva k lidem zijicim v cesku a na slovensku |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: Skylink karta - jak prodloužit platnostpardon to melo byt do vlakna konc. poplatky. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |