![]() |
|
gosat7060hdiZdravím borci,potřeboval bych prosím poradit. Včera jsem dal z důvodu vyčištění do továrního nastavení GOSAT 7060HDI. Ten je připojen k parabole Al80, přes motor SG2100. Využívám pouze satelity 19,2 a 23,5. Znovu jsem vše nastavil. DISEQC 1.0 v základním menu nastaven na AUTO. Nascanoval kanály, setřídil. Zkoušel jsem zpovoznit natáčení motoru USALS zadáním zeměpisných souřadnic, ale nedařilo se. Nakonec jsem skončil u nastavení motoru DiseqC 1.0 Zakázán. DiseqC 1.0 Zakázán. Typ motoru 1.2. Motorem nastavím 19,2 uložím pozici, vše je ok. Motorem nastavím 23,5 uložím pozici, vše je ok. Při zpětném přepnutí na kanály z 19,2 již nenajde signál. Shrnuto vždy zůstane uložen pouze posledně uložaný satelit, předešlý vymaže, ignoruje. Poraďte prosím, kde to dělám blbě. Manuál mi moc neporadil. Dále mám dotaz, zda soubor který jsem stáhl z přístroje na flash:TIPA_Channel.OCH je záloha settingu kanalů, který lze použítjako záloha po dalším továrním nastavení? Díky moc všem. |
Amper1
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 263 |
![]() |
|
RE: gosat7060hdiJenom hádám: asi přiřazuješ družici na stejnou pozici vždy a tím přepíšeš to předchozí. Motor je diseqC 1.2.DiseqC 1.0 fungovat s motorem vůbec nemůže. Pro dvě družice bys mimochodem měl mnohem lepší mít diseqC switch a dvě našilhané LNB, motor je zbytečný, dlouho trvá přepnutí, má složitější nastavení a stojí více peněz. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: gosat7060hdiZdravím, opravdu nemá někdo tento stroj propojený s motorem, aby mi poradil? |
Amper1
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 263 |
![]() |
|
![]() |