Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Prepnutie ICE karty na Irdeto

V poslednej dobe mávam problém prepnutie Ice karty na Irdeto systém od Skylinku. Vie niekto prečo to Skylink robí a či to robí vedome.

lubecc
Registrace: 7/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Prepnutie ICE karty na Irdeto

Robia to nevedome a urcite o tom nevedia :laughing: :laughing: :laughing:

Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.

dvbinfo
Registrace: 9/2006

@lubecc

Nic nového, musíš si zvyknout nebo se přizpůsobit...
https://www.parabola.cz/clanky/6736/skylink-zvyseni-zabezpeceni-kodovani-irdeto/

VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)

Wozi
Registrace: 1/2015

A prečo to nenecháš proste bežať na jednom kódovaní?

Spacer
Registrace: 9/2017

Používej dekodovací modul a je klid. ICE karta běží , jak má. Cena za modul není tak strašná.

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1
Registrace: 1/2006

Všetky doterajšie odpovede sú zlé a k ničomu. Odpovedajúci radšej nemali písať nič ako takéto hovadiny hodné ... ;)
Rada kúpiť modul je v dnešnej dobe hodná škôlkára a nie užívateľa tohto fóra.

Steiner
Registrace: 9/2012

Zakladatel vlakna napisal:"V poslednej dobe mávam problém prepnutie Ice karty na Irdeto systém od Skylinku"
Bud jsem blbej, nebo neumim cist, ale tato veta mi nedava nijaky zmysel.
Kto, co prepne? Skylink Ice na Irdeto? To urcite nie.

Kasr
Registrace: 8/2008

@Steiner

Jistě, ale tazatel by měl sdělit, v jakém přístroji to přepíná. Mě, v Openboxu S3, funguje přepínání čtečky na ICE kartě normálně.

konas
Registrace: 12/2014

@lubecc

Tak tak, davno si si mal kupit modul alebo skylinkom doporucovany box. Mimochodom podpora cw skoncila v r 2012, teda pred siedmimi rokmi. Co myslis ako dlho to este pobezi v cw rezime? Dalsich 10 rokov.. ci? :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

Karta se přeci nedokáže přepínat,jen přijmová mašina přepíná svou možnost z 096 na 0624,nškdo ji dá apel k tomu ;) :fuming:

korkoran
Registrace: 10/2006

@korkoran

ale skylink umí zrušit cw na ice,to není nic nového a už to taky udělal u některých

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@Steiner

No jistě já napíšu svou zkušenost a je zle. Navíc sem nechodí jen znalci ,ale třeba jen normální uživatelé satelitních příjmačů. Ti nemají právo něco napsat? Já mám přístroj na Enigma2 a nemám problém. Ze staršího přijmače jsem použil modul a jede to perfektně. Po instalaci openATV to mám nastavené za minutu a je po problému. A ty jsi neporadil nic a jen urážíš. Taky jsi radši neměl nic psát. A jestli je to tu jen pro odborníky , jak naznačuješ , tak to u prosím někde musí být uvedeno. Tady se už člověk pomalu bojí něco napsat či se zeptat, protože se tu najdou tací jako ty , co jen urážejí.

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1

@Steiner

OK, Steinere, ešte jedna zbytočná odpoveď v tomto vlákne nezaškodí, takže odpoveď ako na ABforu - Vieme ako na to, ale keď nevieš, kontaktuj svojho dodávateľa. :)

Spacer

Nevím, co je to "prepnutie", v čem to "prepnutie" provádí, tak se omlouvám, pokud jsem něco nepochopil.
Ale rozhodně dlouhodobě fungují ICE karty v módu Irdeto, tedy s CAID 0624. A to i v softcamem v uni čtečkách. (Já mám ověřený provoz s oscamem, ale nejspíše fugují i gbox, scam...) Samozřejmě mohou přijít změny, které budou umět jenom hwCAMy a softcamy vyřadí, tedy do té doby, než budou přeprogramovány. (Nezkusil jsem nikdy vrátit kartu zpátky do provozu s cryptoworksem.)

Antonín
Registrace: 8/2005

@PC1

Jede to perfektně i v čtečce... ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

@jozef BA

jo jo taky mám jeden doporučený a Skylinkem olepený modul který dnes nemá podporu Rv

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

@martin5

kazdy funkcny skylink ready modul podporuje irdeto s layer 2b, netreba si mylit stary cw modul s napisom irdeto

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA

@jozef BA

Bohužel se jedná o idreťácký Netion :((

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5

Ale veď kto by si pomýlil cw modul s nápisom Irdeto. To ste v drevných dobách kšeftovali s nimi?

Spacer

@martin5

Tak to bude zrejme vadny kus, zly kontakt alebo ina vada. Ked pichnes kartu do modulu, vyhodi ti o nej nejake info? SN atd?

jozef BA

@jozef BA

jedná se kus na kterém uživatel neprovedl aktualizaci SW přes družici a všechny HD programy postupně odpadly. Na nově pořízeném modulu je tuším funkce podpory vysokých datových toků kterou starší nezaktualizovaný Neotion nezvládá.

martin5

Moja skúsenosť. Dal som karty ICE do modulu a Skyli to prepnul do Irdeto následne po vložení do uničítačky to nešlo tak som tam napísal že ak to nevrátia speť tak karty ruším po dvoch telefonátoch od Skyli to vrátili naspeť a karty idú v uničítačke ako majú.Asi tak.

zarek
Registrace: 7/2008

@martin5

Stretol som sa uz s pripadmi, ked sa zakaznik stazoval predajcovi, ze mu prestala ist karta ice v module irdeto, neskor ale vysvitlo, ze sa to tykalo len starych modulov cryptoworks.
S modulom irdeto neotion a smit neevidujem ziadny problem v okoli. V akom tv prip. v akom boxe sa ten tebou spominany problem prejavil? Uzivatel skusal modul aj v inom zariadeni?

jozef BA

@zarek

Hm a ide ti aj fashion 4k? :)

jozef BA

2zarek:
1. a hrajou všechny programy?
2. s jakým softem?
3. s jakým CAID? Pokud 0624 tak to je Irdeto...
P.S. programů, které nebudou mít vůbec CAID pro cryptoworks, bude přibývat.

Antonín
Registrace: 8/2005

@jozef BA

Jestli se nepletu tak fashion 4K není v Digital,ale od balíčku Smart.
Vím na co narážíš,ale i kdyby, tak by musel mít placenou nabídku.

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra