Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Prepnutie ICE karty na Irdeto

V poslednej dobe mávam problém prepnutie Ice karty na Irdeto systém od Skylinku. Vie niekto prečo to Skylink robí a či to robí vedome.

lubecc
Registrace: 7/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

@lachtan

Ano, on sice nepise ci si nieco plati, podstatne ale je, ze ak mu karta po preklopeni prestala slapat, tento kanal nerozchodi ani ked si zaplati balik komplet

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

RE: Prepnutie ICE karty na Irdeto

jj to vím uniblok, proto jsem psal,že chápu na co narážíš. :8)

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

@jozef BA

...u jiného usera bych to už dávno hodil za hlavu ale tvoje příspěvky mají opravdu hlavu a patu , takže jen pro info. Modul jsem vyměnil u svého známého za jiný funkční (šmit :) ) s tím že ten Neotion doma zaktualizuju a pošlu dál do oběhu. Hm, ale aktualizační stream na Astře tak nějak byl odpojen a můj dobrý skutek byl po zásluze potrestán. :-/

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

Ano je to přesně tak, máš ještě možnost ho poslat do Mascomu, kde ti ho přešijí za 250+pošta. Což by samo o sobě třeba při mých pár kusech a jedním poštovným nebylo až tak nesmyslné, ale samozřejmě pokud bych měl nějakou jistotu, že nepojedou pouze do další "nezbytné" změny sw, která už nepůjdem přes družici..
Mascome díky, od tohoto rozhodnutí už od tebe ani efko..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Pardon, přešití 200+150 pošta.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Karta ICE

Áno v Skylik to po zavolaní vrátia do ICE no po čase to mám zasa v Irdeto, takže zakódované.
Inak chcú pomôcť, poradia kúpiť prímač zo Skylink ready. Mám 3x prímač bez ready a 3 karty Ice, takže už len kúpiť moduly, alebo prínače redy a možno bude rok bez problémov.

lubecc
Registrace: 7/2008

@Steiner

pre všetkých čo začínajú príspevok takto: @Steiner ... atď. ,
mám len jednu odpoveď, na svojom príspevku trvám a viem prečo, to že na tomto fóre napísať riešenie nie je možné nie je moja chyba, punktum.

Steiner
Registrace: 9/2012

@jozef BA

Pro správnou funkci je třeba mít v modulu poslední verzi SW.
Informace o verzi SW: stiskněte menu a vstupte do menu dekódovacího modulu. Vyberte Informace, Modul, Neotion. Šipkou dolů až na řádek ID aktualizace a pod tímto řádkem je 15. (Jakékoli nižší číslo znamená starou verzi sw).
Upgrade dekódovacího modulu z vysílání byl Skylinkem ukončen v první polovině 2015. Upgrade byl ve vysílání cca 1a1/2 roku.
Aktualizace nadále provádí Mascom servis s.r.o. na adrese Školská 188, 25 26 Kosoř.
Cena aktualizace je 200,-Kč vč.DPH.
Moduly můžete doručit osobně v Po-Pá 9-16hodin. Po předchozí telefonické dohodě (257 912 054) je aktualizace možná i na počkání.
Moduly můžete zasílat i poštou či dopravní službou a to na adresu :
MASCOM SERVIS s.r.o., Školská 188, 25 26 Kosoř
Zpětné odeslání aktualizovaného modulu je na dobírku (+150,- Kč). Celková hodnota dobírky je tedy 350,- Kč.
V případě nejasností, kontaktujte zákaznickou linku 257 912 054 a to Po-Pá 9-17

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5

@martin5

Ok, dik za podrobne info :) ludia v mojom okoli si zrejme neotion modul stihli aktualizovat do roku 2015, alebo ho uz kupovali neskor aktualizovany. Kazdopadne je fajn vediet ako postupovat, ked niekto po viac ako 5 rokoch taky nepouzivany modul objavi

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra