![]() |
|
Dálkové ovládačePo první radosti z nového přijímače či televizoru přijde druhá kdy ovládač začne blbnout,některé tlačítka bez problémů jiná sem tam.V obchodě náhradní tradičně není a nějaké ty univerzály - no nevím...zkoušel to někdo nějak opravovat ? |
Ivo SS2
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 323 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
@Karnerja tam objednavam uplne normalne i veci za pul dolace free shiping a to co zaplatim pri objednavce je vse co platim.jak jsem nedavno zjistil, tak tam objednavam asi 7 let a nikdy nebyl problem ani s vracenim penez. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@bublajsPlatíš cez PayPal? Ak áno, budem rád, keď mi cez súkromné správy napíšeš postup. Ja mám len MasterCard. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Dálkové ovládačetedka pouzivam revolut virtualni kartu, ale driv jsem pouzival fio banku mastercard a zadnej problem.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: Dálkové ovládačePárkrát jsem si objednal na dron věci s číny do 10ti dolarů / u nás platba 5x dražší/a nic jiného neplatil než cenu výrobku.Lze platit z jakékoliv karty jen musíš mít povoleno platba kartou.Já osobně tohle povoleno nemám,protože těm moderním vychytávkám v bankovnictví nevěřím.Tak požádám vnučku která má mobil bankovnictví v malíčku a ta mě to objedná a já ji to proplatím v korunách.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 099 |
![]() |
|
RE: Dálkové ovládačeja platím len cez mastercard. je to lacnejšie ako cez paypal .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
RE: Dálkové ovládačeuplne nejlacinejsi je mit prevod blizkej mezibankovni sazbe. neznam vsechny produkty na trhu, ale nejlip vychazi revolut, pak mbanka svet a pak buh vi co. tedka jsem se vratil z nakupu v nemecku a pres revolut jsem mel ecko za 25.08, moje banka za 25.73. a tedka koukam ze to v revolut jde furt dolu.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
@KarnerAliexpress neumí PayPal, jen kartu |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: Dálkové ovládačeAliexpress vyžaduje PayPal akorát při event. refundaci. Jinak bezplatnou poštu a CELNĚ podhodnocené balíčky z Číny si užívejte poslední rok, páč od R. 2021 končí bezcelní/bezDPH limit na zásilky do 22 EUR. Od r.2021 se bude celně projednávat všechno od koruny, takže při každé zásilce naskočí min. administrativní náklady na proclení v řádu desítek/stovek Kč a tyto prkotiny, jejichž dopravu do EU i celého světa dnes dotuje čínský vláda "zadáčo" aby se šikmoocí rozlezli do celého světa... tímto SKONČÍ, resp. už se tak nevyplatí![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@lancenic neskonci. uz tedka jde objednavat z evropskejch skladu. sice to neni tak vyhodny, ale furt je to vyhodnejsi nez nakup od predrazenejch prekupniku jako jsou treba ty ovladace, gearbest atp. a muzes reklamovat v ramci EU, coz je docela zasadni vyhoda.uz se mi i podarilo koupit ze spanelska za stejnou cenu jako z ciny, akorat jsem dal 6 dolaru za prepravu, ktera trvala 4dny :) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
@bublajsMám na mysli konec dnešních bezcelních nákupů přímo z Číny - např. obal na mobil za 2 dolary s přepravou zadarmo ti dojde za ty tvoje 2 dolary až domů a skutečně přiletí z Číny. Na balíčku je uvedený nesmysl s cenou 0,5 dolaru (Číňan podhodnocuje zásilky už z principu!). Tento systém je už prostě neudržitelný, oje.ává se na DPH a clech samozřejmě i na dražších zásilkách, objem takto podvodně podhodnocených dovozů do EU je obrovský a není jiná cesta než ten limit zrušit, bohužel. Zlaté časy objednávek prkotin z CN se chýlí ke konci. |
lance
![]() |
|
RE: Dálkové ovládačecinan sice muze mit nejakou silenou chripku, ale nekde to svoje zbozi udat musi. takze si poradi. na veci za 2 dolace (stejne to nestoji vic jak 0.5) bude clo a dan nula nula prd a zbejva jen poresit dodani k cili. to nejak vyresej. i kdyby meli pouzivat kamikaze vrabce, tak si poradej :)) furt budou levnejsi nez mistni ojeb.avaciDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: Dálkové ovládačeClo a DPH bude sice nula prd, ale někdo (dopravce do ČR) bude muset každou jednotlivou zásilku s celníkama zadministrovat a nechá si to zaplatit od tebe, páč zadarmo to dělat nebude. Celní formality v zemi dovozu nejsou už totiž číňanova věc a jdou to na tvůj vrub. Dnes, když to dopravce ještě hodí do limitu pod 22 eur mimo celníka, máš to grátis, ale jinak vyplázneš za službu proclení nadlimitní zásilky třeba České poště myslím minimálně kolem 90Kč (to nezahrnuje platbu DPH a případného cla), takže si to pak přičti k těm 2 doláčům za ten phone case a už to vychází trochu jinak. Jinak je strašně fajn, že fandíš šikmookým že sem za dumpingové ceny a díky Čínským státem hrazené dopravě přes půl Zeměkoule rvou svoje šmejdy... a naši skláři nebudou mít co žrat![]() |
lance
![]() |
|
RE: Dálkové ovládačeRozobať, pregumovať obyčajnou školskou gumou, vyčistit IPA - dosku pošného spoja, gumičky prelepiť podľa návodu --http://www.avelmak.sk/index.php?lm=274&pg=det&article=9259 --Skúška ktoré tlačítka nefungujú, starší model mobilného telefónu, zapnúť kameru - foto a stláčať jednotlivé gombíky, pri fungovaní bude vysielacia dióda blikať, alebo starší model rádia na ktorom sú DLHÉ VLNY stalačiť neiktorý gombík a ladiť, repro rádia bude vydávať zvlášny zvuk. Ak som niečo zabudol ospravedlňuje sa, už som dávno neopravoval dialkové ovládače. |
mano1
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
@lanceZřejmě už delší dobu nesleduješ Alibabu a jeho usidlování EU skladech.Mimo to.Naši prodejci totiž převážně nevedou EU zboží,ale oje..vají zákaznka zbožím číňanů za xxx násobné ceny. K jednání s celní poštou je potřeba mít u ní ůčet a řešit záležitosti OBRATEM,jinak to stojí 10 kč/den. Všechny mobily a větší věci mám z EU skladu(vč dph + doprava),tak jak zdejší prodejce a vždy o cca 35% méně. Jasně,prkotina za xx centů,v budoucnu z číny nemá budoucnost. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@lancepokud cinan naskladni krabici s 1000kusu zbozi za 50centu, tak ji procli celou dohromady a ne 1000x. coz pri clu a dph nezvedne tu cenu nijak zavratne.kdyz nakoupis naraz z jednoho skladu vic veci, budes mit furt jen jedno postovny a furt to bude uplne v klidu oprotu cenam mistnich podavacu Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: Dálkové ovládačeAle jo, to je jasný, já jsem psal o těch drobných jednotlivých zásilkách kde si dnes na aliexpressu koupíš úplně cokoli za pár halířů a dojde ti to z CN, což je ekonomicky úplně nahlavu, ale dnes to funguje. Objednávky ze skladů v EU jsou jiná věc, všechno co je v CN zas nebude ve skladech v EU hromadně navezeno, takže se to prostě za rok zkomplikuje. Nicméně, je pravda, že tinani si budují logistická centra v EU odkud budou z celních skladů dodávat sami vč. proclení v EU najatými mukly... ale sortiment těch drobností se zúží oproti tomu co všechno seženeš dnes přímo z CN... a to o CZ sklářích platí...![]() |
lance
![]() |
|
@lancetak ja to cely beru jako akci jak znicit cinskou ekonomiku, potazmo ceskou postu :))Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |