![]() |
|
stalker setup enigma 2Ahoj,lámu si hlavu, jak přidat URL adresu do pluginu Stalker. To tam musím ručně vypsat adresu nebo se dá nějak přes CTR+C vložit ? Moje adres má znaky, které na dálkovém ovladači ani nemám. Ani se mi nezobrazuje virtuální klávesnice se znaky. děkuji za odpověď, Jimmy Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: stalker setup enigma 2Ale prdlajs, adresa portálu tam jde normalně dopsat |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: stalker setup enigma 2matchboxxno asi jo, ale myslel jsem, jestli to nejde nějak ulehčit, že se přihlásím přes počítač. Ale nějak si tedy poradím. dík Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: stalker setup enigma 2pomocí telnetu a ftp protokolu jde u linuxoých přijímačů udělat z PC cokolv |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: stalker setup enigma 2to je sice pravda, ale napsat 10 znaků přes virtuální klávesnici do řádku je jistě jednodušší :-) |
matchboxx
![]() |
|
@matchboxxKlidně bych se vsadil, že než se rozčilovat s pseudovirtualklávesnicí bude rychlejší edit přes ftpko včetně startu PC (nebudu přehánět, z SSD). :)VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
@meduzkatak to zkus a přes ftp si cvičně jednoduše zedituj py/pyo soubor |
matchboxx
![]() |
|
@matchboxxPython? Proč ne?VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
![]() |