, sekce: Technika |
|
T-90 ve větruZdravím, jak vám vzdorují ve větru paraboly ?Doteď jsem doutahoval šrouby na T90. Ještě, že jí mám na balkoně a všiml jsem si toho. Ty krátký poryvy větru povolily asi 10 šroubů, jeden ze šesti M6, co drží hlavní talíř, dokonce vypadl. Ještě že jsem našel jeden rezavej v šuplíku. A to všude byly matky s pojistnou podložkou. Všechny ty krátký šroubky vyměním za delší a dám kontramatky. A větší podložky z obou stran. Kdyby to někde povolilo, tak se zbytek vytrhne z plechu i přes hlavu šroubu. Nebo to možná převrtám na M8. Mít to na střeše, tak se to rozpadlo nebo někde urvalo. Podělí se někdo s podobnou zkušeností ? |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 588 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
|
|
@SaxonJasně že to mám na šedesátce. Ta drží jak za mlada. A uchycení stožáru se taky ani nehne. Jenom ty malý šroubky se trochu vyviklaly. Hlavně že to přežila |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 588 |
|
|
T-90 ve větruAntenní stožár s T-90 dost hučel, ustál to bez újmy, jen při největších nárazech větru výpadky SAT signálu. Umístěn na střeše, viz moje foto ve zdejší galerii. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 853 |
|
|
RE: T-90 ve větrupo obede prisla bourka a s ni poradny narazy vetru, ale je to na strese pres 10 let a stale se to nikam nehlo. misto gumy jsem tam dal kus lina a noproblemo.Tonda nema vubec spatny napady. ale ten zajistovaci sroub je tutovka ! :) sam ho tam ale nemam Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
řešíte maticety se nepovolujoj,není důvod,ta nakloněná rovina má takovej úhel,že se povolit nemůžou,dejte si kontramatky a stejně vám s tím vichřice pohne,když to máte šikovně umístěný |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 467 |
|
|
RE: T-90 ve větrumoje digi drzi |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|