![]() |
|
co SABINA???a parabolky??tady planej poplach |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
krtiktak su skoro vsetky tp rovnako silne, porzi si referencne kmitocty, Astra 3B je silna druzicaDreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
RE: co SABINA???Takže je to jedno. Hm, tak keď si pozriem, na akých transpondéroch (v akom frekvenčnom rozsahu) sa nachádzajú programy vysielané Skylinkom, tak mi ten "stred" vychádza niekde na frekvencii 12 070 - 12 129.Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
RE: co SABINA???vcera jak u nas v 1chvili fouklo poradne a byl jsem u telky tak jsem dal rychle qualitu co to udela a tu jsem mel 96-100% jak kdyby se nic nestalo..za vetru silneho jsem nevidel vypadek obrazu atd..od roku 2014 co jsem daval(nebo znamy mi to steloval)lnb twin jsem vypadek nemel a ani do paraboly nesahal. |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 864 |
![]() |
|
@suto123Buď rád, že jen parabola. Nedaleko od tud, za N. Rychnovem, to bralo střechy jak domečky z karet. Betonový sloupy to přeráželo vejpůl. Muselo to být i v TV.![]() |
MilanFF
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
RE: co SABINA???Musím se pochválit !!! Ani jedna ze tří parabol na baráku, se ani nehnula....ale bobky jsem měl-to přiznávám. Protože u nás je to jak na vídrholci i bez Sabiny...0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
tady fučelo,ale nic extra se nedělo |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrNa té tvoji rovině to muselo fučet dost |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: co SABINA???Na jihu Moravy foukalo, ale nijak extrémně. Zprávy v televizi - při pohledu z okna - vypadaly poněkud fantasticky.Antény bez obtíží, i když ta moje největší visí na na balkonové trubce 35mm (na té je 60 mm výložník opřený jen zčásti o vedlejší konstrukci)...což jsem si před léty myslel, že to dlouho nevydrží a že budu muset vyrobit na to místo nějaký festovnější forichtunk. Parabolická anténa v závětří je základ trvalé funkčnosti. Parabola na střeše má smysl jen tehdy, když opravdu není jiná možnost. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: co SABINA???Z 6 parabol se mi hnuly dvě. Teda otočila se jako obvykle ta na Turky, ta se opřela do sousední a ta neudržela tlak dvou parabol.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
RE: co SABINA???Nejhůře vždycky dopadne Supertennis, neustálé výpadky. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
@korkoranno tady vždycky,i když je všude ve městě klid,tady lítaj odpadky vzduchem |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrMám tam syna pár km od tebe a v sobotu tam jedu cosi slavit,tak to zkontroluju![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
SABINAmám 3 + 1 talíř a od té doby,co má každý 2 nerez stabo tyče ,tak ani ťuk |
korkoran
![]() |
|
@korkoranv sobotu bude vánek všude a ty nerezový kloužou hrozně |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrNic neklouže,jsou závitové😇😂😾 |
korkoran
![]() |
|
RE: co SABINA???Je jasné, že nejhorší mechanické namáhání je, když to chytne nějakou rezonanci a chvěje se to (pak to třeba může i odšroubovat šroub). Proto jakýkoliv útlumový článek - třeba tyče, kterými se plech stabilizuje, musí výborně zlepšit odolnost proti větru. Zajímalo by mne i jen prosté polopružné uchycení okraje paraboly nějakým lankem s pružinou na nějakou okolní pevnou věc, podle mého by to mělo zásadně zlepšit odolnost proti větru, ale mám paraboly na závětrných místech, tak na ten pokus nikdy nedošlo. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: co SABINA???a co dratene/sitove paraboly, nejsou odolnejsi proti vetru? asi hur chytaji signal.jinak pamatuji jak v jednom.dokumentu ukazovali jak v egypte nebo nekde tam si lide delali paraboly z testa pro jejich tradicni chlebove placky co si kazdy pece doma. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
@Antonínpřed lety cca 2006 jsem něco podobného řešil na balkoně z dřevěných prken,dal jsem závitové tyče dvě na okraje paraboly přímo do prken a mám klid dodnes nikdo nevolal,občas tam jezdím na kafe,je to penzion,měli tam 19+13 octa,drží a jsou už rezatý jak liška |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrjá jen nerez,i novou fubu jsem vybavil nerez šrouby a vyrobil nr.křídlovky,aby to šlo s tím manipulovat![]() |
korkoran
![]() |
|
@korkorantak super,myslel jsem nerez stožár,to je hnus |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |