Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Prezentace nové Ferrari

Zdravím čtenáře.
Kdo se zajímá o rychlá sportovní auta, tak dnes odpoledne v 18:30 na kanálu Rai 2 (ale také na Sky Sport) bude přímý přenos prezentace nové Ferrari za účasti pilotů F1.
Příjemný den.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Prezentace nové Ferrari

Čudujem sa Vám, že sa vôbec vyjadríte pod príspevkom tohto indivídua, ktorý nás nazval odpadom Európy a kvôli ktorému sme dostávali ban jedna radosť a potom nám vyplakával v SS, že ho nikto nechápe. Pre mňa príspevky tohto "človeka" neviem akej orientácie neznamenajú nič a čudujem sa redakcii, že sa s ním vôbec baví.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Súhlasím s tebou, len to doplním o môj pohľad na príspevky nicka "franck".
Jeho povahové vlastnosti a taktiež názor na nás ostatných sa nezmenil a to si myslím, že ani trochu!
Pretože on sa snaží ešte stále a za každú cenu si získať priazeň nás ostatných aj keď v súčastnej dobe už zrejme nemá nikoho, kto by ho "ochraňoval" rozdávaním pomstichtivých a nezmyselných banov.
Kto jeho príspevky "žerie", hold to je každého osobný problém, ale jednu vec by mal vedieť každý, kto si zastáva nicka "franck"!
T.j., že nikdy sa neospravedlnil nám (mne teda určite nie!), ktorým ublížil a je jedno, či jeho ublíženie bolo formou namysleného, sebeckého a chvastúnskeho správania sa, alebo ku koncu surovo a bez rozmyslu - kto mu nebol po vôli, tak tomu vybavil cez "bratránka" ban.
Čiže moja "hodená pomyslná rukavica" má takýto podtext - Dočkáme sa v budúcnosti od nicka "franck" konečne verejného ospravedlnenia namiesto jeho mnohokrát málovravných a nezaujímavých príspevkov?
Vopred vďaka za pochopenie!

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@mmiriboy

"smekám" klobouk před tebou - moc pěkně napsáno R^

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

petersk

No jak to napsat, Aby to bylo jasné i ostatním. kdybychom na Francka nereagovali, tak by se asi vrátila situace, která tady byla s denodenníma upoutávkama na rai. Na toto dostal prostor v článcích, kam tyto informace patří víc, protože " není o čem diskutovat", je to jenom informace. Všimli jste si, jak to Francek "zkouší" každý kvartál? Tak nenápadně, jen tak na dva prstíčky dovnitř a vždy s doprovodem nějakého příprcka, aby to bylo "údernější". Dovolil jsem si s Franckem nesouhlasit a hned jsem měl v sz odkaz, že jsem ho zklamal a že jsem jeho nepřítel od toho dne. Ten člověk nemůže být normální, i když pracoval pro rai a v dané oblasti asi je odborník, samozřejmě je ale vše na redakci...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Napíšem to najdôležitejšie a hlavné: Už sa tu s nami lúčil!!!Už tu napísal príspevok,kde uviedol,že je koniec a končí so zakladaním príspevkov v diskusii.A vidíte ako to dopadlo?stále tu je..toto vám musí stačit otom čo to je za človeka a to,že nikdy s tym neskončí...a k tým Talianskym prispevkom sa už tu vyjadrilo 1000 ludí...ked to redakcii nevadí nič s tym nespravite!! on je schopný nám napísat aj otom,ked Rai vymení nejaku sekretárku...len proste aby sme vedeli čo sa stalo v taliansku a čo sa stalo v rai...niektoré príspevky su fajn a niekedy je dobré sa dozvediet čo je nové vo svete..ale nie každý deň čítat otom čo je nové v taliansku a čo má nové rai..to už je fanatizmus páchany na ludoch,ktorých taliansky trh vôbec nezaujima

jožko
Registrace: 7/2016

mám rád těstoviny a hlavně makaróny.Ale vždycky,když je jím,tak se mi na chvíli zdvihne žaludek a málem hodím šavli jen k vůli tomu taliánskému fanatikovi,který tady pořád stále spamuje... ;P ;P ;P

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

No on sa neospravedlní nikdy. Ja osobne naňho nereagujem, lebo takýto človek si to nezaslúži. Boli a sú tu všelijakí ľudia, ale hromadne tu ešte nikoho neurážali.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra