![]() |
|
Čt 24 český parlamentDá se někde sledovat jednání z českého parlamentu i když ho čt24 nevysílá?Mám na mysli třeba pc.Nikdy jsem to nezkoušel.Dík |
Tonda2
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 322 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
dá sa tuhttps://www.psp.cz/sqw/hp.sqw?k=328Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
@uriDík.A je to. |
Tonda2
![]() |
|
RE: Čt 24 český parlamentdo kelu jich |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
@sioga_bsMáš pravdu předsedo.![]() |
Tonda2
![]() |
|
český parlamentJen pro silné žaludky.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
computer
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
@computerTo máš pravdu Parlament je len pre silných aj náš parlament je jedna veľká komédia nikdy nevieš čo tam zase vyvedú.![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 855 |
![]() |
|
RE: Čt 24 český parlamentKeď u nás zasadá parlament tak to je u nas na mimoriadny stav![]() |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 392 |
![]() |
|
RE: Čt 24 český parlamentked u nas na ukrajine zasedne parlament tak to je teprv hotovy cirkus a klub rvacu. ani ten jiho korejsky na ne nema. |
sioga_bs
![]() |
|
RE: Čt 24 český parlamentvsak aj tak viete co by som napisal ...![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@sioga_bsVšimol som si kedysi som pozeral kanál Rada TV a tam to bolo aj vidieť.![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 855 |
![]() |
|
RE: Čt 24 český parlamentkolko ukrajincov este zostalo na ukrajine? Nebola to volakedy ukraina?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@uriJeště jednou dík.Zchladil jsem si žáhu tzn.ukojil jsem zvědavost a zas mám na nějaký čas pokoj.Jsem rád v obraze. |
Tonda2
![]() |
|
RE: Čt 24 český parlamentkdysi jedna ukrajinska stanice ktera ted zakodovala 1+1 v mym detstvi chlubila mezi reklamami patriotickou znelkou "nas 51 milionu" pak ty cisla klesali bylo to 48mil. pak 42mil. a ted nejspis je to 38mil. vcetne vychodni ukrajiny a bez krymu mozna i 36 uz. uz proste i kdyz ukrajina je nejvetsi zeme ktera se cela nachazi na ukrajinskem kontinentu tak do poctu obyvatel srovnava s polskem a to vse ne kvuli klesajici porodnosti ale kvuli emigraci. a pokud se budou pocitat ukrajince i podle hlasici se narodnosti mozna tech 51mil. i bude.ja lec sem zatim jeste obcanstvim ukrajinec tak se necitim vubec ukrajincem a nejsem patriot ani jejich pritel protoze pochazim z kraje ktery kdysi patril k ceskoslovensku a po dlouha staleti byl s vami spolu soucasti rakousko-uherska. |
sioga_bs
![]() |
|
RE: Čt 24 český parlamentTondo, jestli se tam chystáš opásanej výbušninou jsem duchem s Tebou![]() |
Kombi
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 685 |
![]() |
|
@ liguereja tentokrát naozaj netuším, čo by si napísal.Ale možno niečo v tom zmysle, že ak niekto hovorí a vypisuje čosi o dodržiavaní zákonov všetkými a vždy, je celkom prekvapujúce ak sa podpísal pod zvolanie mimoriadnej schôdze NR SR, ktorá celá vyzerá byť porušením všetkých možných predpisov a pravidiel. A navyše s tými, ktorých označuje všelijakými prívlastkami... |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 792 |
![]() |
|
@ liqueresorry, som ti meno spotvoril. nechtiac |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 792 |
![]() |
|
RE: Čt 24 český parlamentnemal som cas na slovenske spravy, bude mimoriadna schodza? O com?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Čt 24 český parlamentTakže abychom se vrátili k otázce :Sledujte dění z Poslanecké sněmovny živě https://www.psp.cz/sqw/hp.sqw?k=328Svůj názor si ponechám - lidé mají různé choutky. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
sioga_bsto sa nedivim, uz len v polsku kolko je ukrajincov a v celej europe.Ale asi vsetci maju pokrk tych hadok .... a celu generaciu po rozpade sssr stale dokola milionari co si nakradli a ti ostatni. U nas sice tiez ale vzhladom na velkost nebolo to tolko na kradnutie ...![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@KombiTo ani ne.Jen se chci občas kouknout jestli se Ka......i nedělají fialový fleky na kůži. |
Tonda2
![]() |
|
@Tonda2Kdybys chtěl streamy do VLC, mohu posloužit:HLS https://pspcr-live.ssl.cdn.cra.cz/live.pscr/smil:snemovna2/index.m3u8 MPEG-DASH https://pspcr-live.ssl.cdn.cra.cz/live.pscr/snemovna2.smil/manifest.mpd Varianta bez SSL: HLS http://pspcr-live.ssl.cdn.cra.cz/live.pscr/smil:snemovna2/index.m3u8 MPEG-DASH http://pspcr-live.ssl.cdn.cra.cz/live.pscr/snemovna2.smil/manifest.mpd |
konas
![]() |
|
@konasDík ten od Uri funguje.Já jenom když se někdy cítím protivně klidej a potřebuju se nas..t. |
Tonda2
![]() |
|
@Tonda2Sněmovna má svou HD TV. Co jde na čt24 z jednacího sálu je od nich. ČT si jen přenáší reportážní vstupy, případně i natočené rozhovory přímo na KH.Jen se pokochej, a začneš zvažovat svoji další účast ve volbách. |
konas
![]() |
|
@konasAle ne.K volbám chodím a uvidíme co přinese doba.Řídím se tím co už říkali naši dědové..co stojí v novinách to nestojí v kahotech.A taky říkali že nejhorší smrt je z vyděšení...Svatá pravda.Ted se uklidňuju u westernu na hdd..Provaz a kolt.Hraje tam Žofre z Angeliky.Nikdy jsem ho ve westernu neviděl. |
Tonda2
![]() |
|
@konasÁjééé ona tam hraje taky Angelika.Tak supr.Už mlčím. |
Tonda2
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |