, sekce: Pořady v televizi |
|
Čt 24 český parlamentDá se někde sledovat jednání z českého parlamentu i když ho čt24 nevysílá?Mám na mysli třeba pc.Nikdy jsem to nezkoušel.Dík |
Tonda2
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 322 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
|
|
dá sa tuhttps://www.psp.cz/sqw/hp.sqw?k=328Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 584 |
|
|
@uriDík.A je to. |
Tonda2
|
|
RE: Čt 24 český parlamentdo kelu jich |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
|
|
@sioga_bsMáš pravdu předsedo. |
Tonda2
|
|
český parlamentJen pro silné žaludky. |
computer
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 66 |
|
|
@computerTo máš pravdu Parlament je len pre silných aj náš parlament je jedna veľká komédia nikdy nevieš čo tam zase vyvedú.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
RE: Čt 24 český parlamentKeď u nás zasadá parlament tak to je u nas na mimoriadny stav |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 483 |
|
|
RE: Čt 24 český parlamentked u nas na ukrajine zasedne parlament tak to je teprv hotovy cirkus a klub rvacu. ani ten jiho korejsky na ne nema. |
sioga_bs
|
|
RE: Čt 24 český parlamentvsak aj tak viete co by som napisal ...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
@sioga_bsVšimol som si kedysi som pozeral kanál Rada TV a tam to bolo aj vidieť.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
RE: Čt 24 český parlamentkolko ukrajincov este zostalo na ukrajine? Nebola to volakedy ukraina?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
@uriJeště jednou dík.Zchladil jsem si žáhu tzn.ukojil jsem zvědavost a zas mám na nějaký čas pokoj.Jsem rád v obraze. |
Tonda2
|
|
RE: Čt 24 český parlamentkdysi jedna ukrajinska stanice ktera ted zakodovala 1+1 v mym detstvi chlubila mezi reklamami patriotickou znelkou "nas 51 milionu" pak ty cisla klesali bylo to 48mil. pak 42mil. a ted nejspis je to 38mil. vcetne vychodni ukrajiny a bez krymu mozna i 36 uz. uz proste i kdyz ukrajina je nejvetsi zeme ktera se cela nachazi na ukrajinskem kontinentu tak do poctu obyvatel srovnava s polskem a to vse ne kvuli klesajici porodnosti ale kvuli emigraci. a pokud se budou pocitat ukrajince i podle hlasici se narodnosti mozna tech 51mil. i bude.ja lec sem zatim jeste obcanstvim ukrajinec tak se necitim vubec ukrajincem a nejsem patriot ani jejich pritel protoze pochazim z kraje ktery kdysi patril k ceskoslovensku a po dlouha staleti byl s vami spolu soucasti rakousko-uherska. |
sioga_bs
|
|
RE: Čt 24 český parlamentTondo, jestli se tam chystáš opásanej výbušninou jsem duchem s Tebou |
Kombi
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 686 |
|
|
@ liguereja tentokrát naozaj netuším, čo by si napísal.Ale možno niečo v tom zmysle, že ak niekto hovorí a vypisuje čosi o dodržiavaní zákonov všetkými a vždy, je celkom prekvapujúce ak sa podpísal pod zvolanie mimoriadnej schôdze NR SR, ktorá celá vyzerá byť porušením všetkých možných predpisov a pravidiel. A navyše s tými, ktorých označuje všelijakými prívlastkami... |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 818 |
|
|
@ liqueresorry, som ti meno spotvoril. nechtiac |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 818 |
|
|
RE: Čt 24 český parlamentnemal som cas na slovenske spravy, bude mimoriadna schodza? O com?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
RE: Čt 24 český parlamentTakže abychom se vrátili k otázce :Sledujte dění z Poslanecké sněmovny živě https://www.psp.cz/sqw/hp.sqw?k=328Svůj názor si ponechám - lidé mají různé choutky. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 974 |
|
|
sioga_bsto sa nedivim, uz len v polsku kolko je ukrajincov a v celej europe.Ale asi vsetci maju pokrk tych hadok .... a celu generaciu po rozpade sssr stale dokola milionari co si nakradli a ti ostatni. U nas sice tiez ale vzhladom na velkost nebolo to tolko na kradnutie ...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
@KombiTo ani ne.Jen se chci občas kouknout jestli se Ka......i nedělají fialový fleky na kůži. |
Tonda2
|
|
@Tonda2Kdybys chtěl streamy do VLC, mohu posloužit:HLS https://pspcr-live.ssl.cdn.cra.cz/live.pscr/smil:snemovna2/index.m3u8 MPEG-DASH https://pspcr-live.ssl.cdn.cra.cz/live.pscr/snemovna2.smil/manifest.mpd Varianta bez SSL: HLS http://pspcr-live.ssl.cdn.cra.cz/live.pscr/smil:snemovna2/index.m3u8 MPEG-DASH http://pspcr-live.ssl.cdn.cra.cz/live.pscr/snemovna2.smil/manifest.mpd |
konas
|
|
@konasDík ten od Uri funguje.Já jenom když se někdy cítím protivně klidej a potřebuju se nas..t. |
Tonda2
|
|
@Tonda2Sněmovna má svou HD TV. Co jde na čt24 z jednacího sálu je od nich. ČT si jen přenáší reportážní vstupy, případně i natočené rozhovory přímo na KH.Jen se pokochej, a začneš zvažovat svoji další účast ve volbách. |
konas
|
|
@konasAle ne.K volbám chodím a uvidíme co přinese doba.Řídím se tím co už říkali naši dědové..co stojí v novinách to nestojí v kahotech.A taky říkali že nejhorší smrt je z vyděšení...Svatá pravda.Ted se uklidňuju u westernu na hdd..Provaz a kolt.Hraje tam Žofre z Angeliky.Nikdy jsem ho ve westernu neviděl. |
Tonda2
|
|
@konasÁjééé ona tam hraje taky Angelika.Tak supr.Už mlčím. |
Tonda2
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|