![]() |
|
Čt 24 český parlamentDá se někde sledovat jednání z českého parlamentu i když ho čt24 nevysílá?Mám na mysli třeba pc.Nikdy jsem to nezkoušel.Dík |
Tonda2
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 322 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
@ liquerevyzerá to tak, že napriek všetkým uisteniam sa niečo chystá. Taká zvláštna trojica sa rozhodla ju zvolať. Dohľadaj si. Vyzeráš v tomto byť dosť v poho, na rozdiel od nemenovaného poslanca nemenovanej strany, ktorý netuší, čo je počítač a ktorému príspevky na vlastný FB profil naskakujú samé... |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 792 |
![]() |
|
RE: Čt 24 český parlamenthledejte na yt promluva k lidem v cesku a na slovensku a hnuti nova doba na facebooku |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: Čt 24 český parlamentPánové nechme toho, všechno je jen klam a šalba. Vrchnost si to už nějak zařídí. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Čt 24 český parlamentProblém není vrchnost, ta se v principu dá snadno vyměnit, problém jsou voliči, kteří si vrchnost ne moc rozumně volí. Ty odstranit nejde. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@AntonínVoliči jsou v tom nevinně. Pořád vidím to staré: "Nejsou lidi"! |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
Diky za linkJe to hezké drahé divadlo. |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Čt 24 český parlamentVšak politici jsou jen obrazem "lidu", z kterého jsou zvoleni.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
AntoníneNeházejme všechno na voliče, tak jednoduché to není. Dovolím si soukromou otázku: koho si volil v posledních volbách? Sice tady na to není prostor, ale stejně by mě to zajímalo...Politika je něco jako vlak, do kterého když naskočíš, už lze těžko vystoupit /ono se ani moc nechce/, bohužel cílovou stanici vybírá někdo jiný, bud se vezeš nebo jdeš pěšky domů a platí to za každého režimu. Předtím jsme měli "vedoucí úlohu strany", ted máme "vedoucí úlohu peněz", sám nevím, co je horší...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Čt 24 český parlament1. Nevymlouvejte se.Je to tak jednoduché. Děti v mateřské školce si ovšem taky zvolí na oběd zmrzlinu. 2. Nebetyčnou pitomost o tom, co bylo lepší, je těžké komentovat, popravili někoho za té "vedoucí úlohy peněz"? zavřeli někoho na uran? střílí se na hranicích? musíte lhát dětem, aby ve škole neplácly pravdu? Omluvou by mohl být pouze věk do deseti let. 3. Máte možnost volby, máte možnost tvorby jakýchkoliv stran, že ji pasivně nevyužíváte, je jen a jen váš problém. 4. Já jsem nevolil nikoho, jednak proto, že tady ve volební dobu většinou nejsem, ale hlavně proto, že vzhledem k věku se mne důsledky volby nejspíše týkat nebudou. Koho bych volil? Jediný možný dlouhodobě stabilní systém je postaven na osobní odpovědnosti každého dospělého jedince za sebe, svou rodinu, svou práci. Pomoc jen těm, kteří se objektivně nemohou postarat sami o sebe = dětem, velmi starým lidem, nemocným a basta fidli. Kolektivistické etatistické systémy odvádí lidi od aktivní práce, aktivního života a nutně proto vedou nakonec tam, co ten socík: do bídy, nedostatku, a zákonitě nakonec k vnitřnímu násilí. Tak prostinké to je. Jediná otázka v budoucnosti může být, zda nějak nevytvořit celou skupinu nepracujících, kteří nebudou muset pracovat, ale nebudou mít volební právo (asi jako děti) a dostanou vše potřebné. Protože nárůst inteligence strojů už dnes vylučuje část lidstva z jakékoliv práce (Afrika, u nás Chanov, nebo ostravský Přívoz). V dohledné době tři čtvrtiny lidí nebudou umět nic udělat lépe než stroje (ani válčit a umírat ne). To je novinka, v historii lidstva nikdy nic podobného nenastalo. Já to jenom vidím, ale vyřešit to nedovedu, i ten největší tupoun umí vzít kámen a zabít. |
Antonín
![]() |
|
RE: Čt 24 český parlamentAno, to jsou docela líbivé "kecy politika" z podia před volbamy, který má jisté svoje korýtko. Bohužel asi nemá význam komentovat "naši" situaci z Kanárů, nic ve zlym...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Čt 24 český parlament1. Komentuji toho času z Moravy. Narodil se mi druhý pravnuk, tak se s ním chci pozdravit. Navíc jsem celý aktivní život prožil v kotlině a v úvalu.2. Ano, nepohodlného názoru se lze zbavit po soudružsky. Že z Kanárů nesmím myslet. Před léty mi soudruzi dost podobně pokoušeli zakázat studium. Napsali, že nemá význam, abych studoval z důvodů nesprávného třídního původu...jestlipak je podobnost náhodná? |
Antonín
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |