![]() |
|
Skylink Live změna , odkdy?Budou mít i klienti se základní nabídkou přístup ke službě Skylink Live?Se servisním poplatkem ne, s placenou nabídkou ano. Na Slovensku budou mít tedy přístup k Skylink Live TV všichni. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: Skylink Live změna , odkdy?Buď jsem se ještě neprobudil a nebo nechápu dotaz. Se servisním poplatkem/Digital by měl Skylink Live TV fungovat.https://www.skylink.cz/televize-pres-internet/balicky/digital VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
@SirMaxViz rozhovor u konkurence....Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
@SirMaxu konkurencii máš o tom článok |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 119 |
![]() |
|
@SirMaxSkylink live z digital u satelitní verze....Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
SirMaxomyl skylink live nikdy nešiel s balíkom digital vždy bolo treba platený alebo premiový balíček🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
@Jupiasi už nemáš skylink skylink live zo serpo zatiaľ ide |
peto197601
![]() |
|
RE: Skylink Live změna , odkdy?Ano jde. Včera jsem měnil balíček Multi na Digital a slečna na infolince mi nabídla aktivovat Skylink Live TV.TV Samsung 7 Series (55),AV Receiver Yamaha RX-V861,CD Technics SL-PG400A
|
Peri
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 140 |
![]() |
|
JupiAle išiel s Digitalom.Povodne mal ísť len balíčkom,ale potom to nechali aj s Digitálnom. |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
RE: Skylink Live změna , odkdy?toto bol nenaplnený plán Skylinku, o rok budú aj v ČR balíčky, takže vše ok |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
RE: Skylink Live změna , odkdy?kdyby to nedavali k digital tak by pak nemohli chlubit vyhodama oproti dvbt ze muzou sledovat i pres net na ruznych zarizenich.ale jak napsal zoly, stejne digital nechaji jen ted pred ukoncenim dvbt a nejspis za rok zase v breznu i tu zrusi digital. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: Skylink Live změna , odkdy?Ktere programy jdou ve Skylive pri balicku Digital? |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 858 |
![]() |
|
RE: Skylink Live změna , odkdy?skylinklive nejde automaticky se serpo ledaze by sis ho k tomu serpo prikoupil, na slovensku nebude od Brezna serpo pouze balicky a tudiz pujde vsem skylinklive, |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@kristian1ale ide stačí si ho aktivovať a čo sa týka toho serpa na Slovensku kto si ho do konca mesiaca zaplatí môže ho ešte mať 2 roky |
peto197601
![]() |
|
RE: Skylink Live změna , odkdy?Skylink live je od sveho vzniku aktivni na vsech kartach na kterych je zaplaceny servisni poplatek.Jedna se cca. O 32 programu ,ktere jedou s balickem digital za predpokladu, ze si uzivatel tuto sluzbu aktivuje ve svem uctu.Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Skylink Live změna , odkdy?Tak jsem se díval do VOP......ke změně nepotřebují ani nové VOP!!!4.1. Obsah služby Skylink Live TV není stejný, jako programový balíček v rámci služby Skylink. Ze všech programů vybraných pro tuto službu jsou Uživateli dostupné ty programy, které jsou součástí předplaceného programového balíčku. 4.8. Rozsah poskytované služby Skylink Live TV může Poskytovatel měnit. Takovouto změnu programové nabídky není povinen Uživateli oznamovat a Uživatel není oprávněn z toho důvodu Smlouvu ukončit. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
RE: Skylink Live změna , odkdy?habr, mohol by si aspoň prvými troma písmenami naznačiť názov konkurenčného webu? Rád by som si ten článok prečítal, ale akosi netuším, kde to hľadať. Dík.Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
RE: Skylink Live změna , odkdy?hoď do google "rozhovor glisník" a vyjede ti to na 1. stránce |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Skylink Live změna , odkdy?Tak nevím. Na stránkách Skylinku v sekci "Televize přes satelit" vyberu "Balíčky a služby satelitní televize", vyberu balíček "Digital" a u některých kanálů je zobrazeno "Live TV" (uvedena poznámka k Live TV - "program je dostupný na satelitu i v internetové televizi Skylink Live TV"). Takže pokud bych byl nový zákazník a řídil se touto nabídkou, tak bych samozřejmě k balíčku Digital požadoval těch 33 kanálů ve Skylink Live TV.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
RE: Skylink Live změna , odkdy?Co třeba změny od března, s novým ceníkem? |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 978 |
![]() |
|
@zzzTakže zdraží o 33% a navíc odeberou Skylink Live TV?VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
RE: Skylink Live změna , odkdy?Nevím, napadlo mě to. Třeba je to blbost. Hlavně chtějí, aby lidi platili balíčky, ne jen základ. Z toho nic nemají. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 978 |
![]() |
|
Re:Skylink LiveTo: Habr 11:54k 4.1. sic mám balíček Multi 10, tak v notebooku a v mobilu na Skylink Live,v přehledu programů mám k výběru programy, které nemám aktivované a vše funkční. Že by chyba operátora? A to mohu mít celkem na 4 podružných PC( mobilech). Nevím, jak to funguje na chytré televizi, tam se mi to nepodařilo zprovoznit. Ale nemám potřebu, jedu přes VU+ a dotyčnou kartu SkyLink. |
SteelSat
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
RE: Skylink Live změna , odkdy?Skylink Live je stále v testovacím provozu? |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 394 |
![]() |
|
RE: Skylink Live změna , odkdy?lance, dík, ale už som si to prečítal. habr mi poslal link do PM.![]() Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
RE: Skylink Live změna , odkdy?habr .... je to jednoduché na jejich stránkách jsem našel stránku PŘEHLED PROGRAMŮ DOSTUPNÝCH VE SK..... LIVE TVbalíček digital 33 programů,...jednou jsem to dokonce rozjel u kamaráda na PC po zaslání SMS zprávy na zaplaceni SP. |
čubernice
Registrace: 5/2019 Příspěvků: 103 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |