Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

DIGI - internetová TV

Ahoj,

uvažuji o zřízení DIGI internetové TV. Momentálně službu testuji ve čtrnáctidenní době přes DEMO účet na Samsung TV. Pozoruji ale dvě věci, které mi docela vadí.

1) Po přepnutí na jakýkoli (i HD) kanál trvá cca 30-50 sekund, než se obraz přepne do plné kvality (do té doby to vypadá jako SD kvalita). Pro srovnání, u služby Sledování TV všechny programy jedou v plné kvalitě hned. Internet mám od UPC 150 Mbit, takže tady bych problém neviděl.
2) Občas u "posuvných" scén pozoruji cukání obrazu. Po nějaké době se obraz na 1-2 sekundy úplně zasekne, pak se znova načte a od té doby cukání zmizí.

Člověk na infolince mi řekl, že je to tím, že se jedná o provoz na zkoušku, což se mi moc nezdá. Nemáte někdo podobné zkušenosti?

PS: DIGI uvádí, že služba může běžet až na čtyřech zařízeních najednou. Nevíte, jestli to platí pro libovolnou kombinaci zařízení? (třeba 3x TV + 1x mobil?

Díky

Angryman
Registrace: 1/2020
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DIGI - internetová TV

Digi neber, Magio je oveľa spoľahlivejšie.

masto
Registrace: 9/2006

ad 1,2, problem hledej u DIGI,
ono je take obrovsky rozdil jestli jedes pres televizni aplikaci ktera je s.h.i.t. a nebo novou aplikaci digi pres web ktera je mnohem lepsi a da se rici ze v pohode

kristian1
Registrace: 7/2016

Tak ono na Samsungu blbne kámošovi i ta O2TV aplikace....

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

U samsungu to neni opravdu vychytane mam zk na optice co se mu to seka pokud tam ma 4302 tak je to cajk...

Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D

linuxik
Registrace: 5/2006

Na PC pres web prohlizec nic takoveho nepozoruju a pres Arris take ne.

J a
Registrace: 7/2005

Není to rozhodně problém Samsuntu,ale i jiných tv, chce to setbox nebo přes net, Skylink live je to samý

lglb
Registrace: 9/2017

@lglb

Skylink Live přes apku v android TV Philips z podpisu i přes Tesla Mediabox Skylink CZ mi jede jak víno bez výpadku 2 měsíce i ve špičce....kámošovi taky v Samsungu přes apku narozdíl od apky O2TV v Samsungu.....

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

@masto

no, magio neviem teda.
česky píšuci kolega sa asi ťažko dostane k Magiu

už konečne pustili skutočne FHD do magia alebo stále na 80GB disk STB možno nahrať sľubovaných 100 hodín vysielania?
Lebo u mňa 100hod to je ca 60 filmov a tzn. 300÷450GB

Dagy2
Registrace: 11/2010

zdarec mám smartku Samsung 165cm ,aplikace Digi jede jak vínko bez záseku a O2tv komplet jedu přes jejich web a taktéž jak vínko bez záseku.Připojení mám od Nordic telecom 100Mbps kabelem z routeru do tv.Absolutní spokojenost. R^ R^ R^ R^

marksony
Registrace: 3/2006

Digi TV

Mám Digi tv přes internet a naprostá spokojenost žádné výpadky obraz super Samsung 138 ůhlopříčka koukám na tv a notebook pres Digi2go.

pkmetik
Registrace: 12/2011

Díky za názory.

Zatím to testuji druhý den, a ty výpadky jsou ojedinělé (celkově asi 3x, vždy na pár vteřin). Pro ty, co to provozují na Samsung televizích, spustí se vám programy v HD kvalitě hned po přepnutí nebo to taky trvá?
A jak je to prosím s těmi čtyřmi zařízeními najednou? Můžou to být klidně 4 televize, nebo je to nějak ošetřeno?

Jinak O2 jsem zkoušel taky, ale alespoň na Samsungu mi ta aplikace přijde v porovnání s tou u DIGI nebo Sledování TV nepřehledná a složitější na ovládání.

Angryman

pokud mas moznost jed v te tv pres web a aplikaci urcenou do pocitacu je tam lepsi menu lepsi obraz a celkove je ta aplikace lepe udelana

kristian1
Registrace: 7/2016

Mě se spustí HD programy hned po přepnutí :))

pkmetik
Registrace: 12/2011

Kdyz jsme u te Digi. Mohl by mi nekdo vysvetlit, proc neni na T-Mobile TV i Digi Sport 3? :-/

Ondrasek

@Ondrasek

digisport 3 ke konci tohoto roku nejspíš taky zanikne po ztrátě práv na ATP.

dawis77
Registrace: 9/2011

HboGo + Skylink super

Chyba v aplikaci. Mám TV Samsung a aplikaci Hbogo a i Skylink a jede to jako s praku. R^ R^ R^ Chyba bude u tebe!!!

Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K

nováček
Registrace: 12/2018

DIGI

A tu Tv mas pripojenou kabelem nebo pres wifi?

Tielk
Registrace: 11/2007

@dawis77

R^ R^ R^

William cz
Registrace: 10/2016

Ano, TV je připojená kabelem.

O víkendu službu vyzkouším na starší Samsung TV (2016) v jiné lokalitě a uvidím, jak se to bude chovat tam.

Angryman

@William cz

R^ R^ R^

dawis77
Registrace: 9/2011

DIGI - internetová TV

Jde to na 4 zařízeních úplně v pohodě, já 2x TV (apk Digi), 1x PC a 1x Android box.

Saegal
Registrace: 9/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra