![]() |
|
Asynchronní zvuk - Eurosport1V live přenosu snookeru (Skylink) , se předchází zvuk o 560mS. Koule cvaknou ještě než hráč pohne tágem. Je chyba u mě nebo to tak mají všichni? |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Asynchronní zvuk - Eurosport1Na nC+ je to ok.....Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Asynchronní zvuk - Eurosport1Mě se kvůli pokusům nechce restartovat Android v TV. Odpoledne to bylo v pořádku. Mám zpožďovačku na spdif, ta ukázala tu víc než ůsekundu, takže to zatím jedu přes bedny. |
konas
![]() |
|
RE: Asynchronní zvuk - Eurosport1Teď jsou přestávkové rozhovory synchronní. Uvidíme při hře. |
konas
![]() |
|
RE:Asynchronní zvuk-Eurosport1Na O2Tv u Českého Eurosportu se mi zdá zvuk o pár vteřin opožděný.. |
radbarto
Registrace: 11/2017 Příspěvků: 996 |
![]() |
|
RE: Asynchronní zvuk - Eurosport1Na Skylinku to už srovnali. Ale trvalo to 4 hry než to někomu došlo.![]() |
konas
![]() |
|
@radbartoO pár vteřin? To je moc. Něco uber! Ona i ta půlvteřina byla hrozná, 560mS je 14 oken. Už 2 okna (80mS) jsou dost vidět. |
konas
![]() |
|
RE: Asynchronní zvuk - Eurosport1A ke všemu si komentátor nic nepamatuje. V sedmém framu hlásí první stovku zápasu, a přitom, tuším už 5. frame vyhrál Trump 117:1. |
konas
![]() |
|
RE: Asynchronní zvuk - Eurosport1S tímhle bojuje česká verze Eurosportu min. 20 let. |
ESPOSITO
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 472 |
![]() |
|
@ESPOSITONevím jak s komentátory, ale moje zpožďovačka umí max 17 oken - 680mS, takže poprvé jsem byl blízko dorazu. Předbíhání zvuku mně nejvíc vadí v tenisu ale i tady to byl opruz. |
konas
![]() |
|
RE: Asynchronní zvuk - Eurosport1Myslím, že i na ČT Sport komentátor řve gól, když balón/puk je ještě těsně před čárou. |
stippy
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
@stippyBěžná věc v ČT u fotbalu, hokeje i biatlonu. Tam mi to až tak nevadí, alespoň nemusím trnout do posledního okamžiku jak to dopadne.![]() |
konas
![]() |
|
@konasmimoradne ? tak to ten eurosport asi moc nesledujes.u lyzovani jsou 2 extremy. budto moderator komentuje neco co se stane v obraze az za chvili nebo komentuje neco co uz se v obraze uz stalo. takze treba slysis jakej cas ma v sportovec v cili ale vidis ho teprve projizdet cilem anebo naopak, vidis jak je uz dlouho v cili a on teprv komentuje. cely je to zpusobeny tim ze tech jazykovejch mutaci je kupa a jaksi to postrada synchronizaci. takze radsi koukat na nemeckej, nebo taliany kde to bezi treba 5sekund napred :) a hlavne ten komentar sedi s denim v obraze Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@ESPOSITO presne tak,je to už letitá katastrofa, hold, zlatý český ručičky![]() Aleže fakt by ma zaujímalo prečo ... ???!!! |
satylu
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 385 |
![]() |
|
@satyluproc ? protoze ! oni maj X jazykovejch mutaci a to musej synchrovat s obrazem. takze obraz jde ze zdroje nekam do parize, tamodtud do lokalnich studii kde jsou komentatori a tedka ten zvuk jde zase zpatky do parize (kdyz tam je centrala tak pocitam ze se to resi tam) kde se to smixuje s ruchama a se studiem v tramtarii a poskytujou to na nejakym rozhrani pro dalsi distribuci. a tam na ceste paris-tramtarie-paris vznikne ten posun. pokud maj distribuci resenou tak, ze je jeden video stream a k tomu X zvukovejch stop tak to musej poladit podle ty ktera ma nejvetsi latency. no a k tomu si pripocitej, ze frantici moc nepracujou a radsi stavkujou.a nebo je tu verze cislo 2 ze paris dodava jen obraz a lokalni studio mixuje komentar a ruch a dodava jen audio a je na vysilatelich jak to smixujou dohromady. anebo je jeste dalsi verze, ale ja myslim ze je hlavni ze nam prinasej super sportovni prenosy a kdyz uz to nejde, tak koukam na nemce. stejne sem na nemeckym eurosportu vyrost :) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@bublajsMáš pravdu, dívám se jen na některé sporty: tenis, cyklistika, lyžování, snooker. Zpracování zvuku je časově méně náročné, takže kdykoliv od sebe, z důvodu zpracování, oddělíš a znovu spojíš audio a video musíš zvuk zpožďovat Třeba v přenosech do kin jdou vždy před vysíláním zvukové i synchronizační testy. Už mě to štvalo, takže jsem si sehnal zpožďovačku na 4 vstupy, a mám pokoj. Jak je to ujeté, pustím receiver nařídím zpoždění a poslouchám z beden. Dotaz byl jen proto, že mám 2 roky starou TV s Androidem, a od toho taky nevím co můžu čekat. |
konas
![]() |
|
![]() |