![]() |
|
Finální multiplexy dvbt 2 z vysílače KleťAhoj, jdou Vám všechnyx 4 multiplexy? Já mám signál pouze na kanále 22, 27 a 39, na kanále 30 signál na nule. Dík za info |
rafa
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 150 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: Finální multiplexy dvbt 2 z vysílače KleťRušení s Javorici.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Finální multiplexy dvbt 2 z vysílače KleťTakže to mám chápat, jako stav trvalý, pokud ano jak to řešit, nebo je to jen než s tím něco udělají? |
rafa
![]() |
|
RE: Finální multiplexy dvbt 2 z vysílače KleťVolej na ČTUOn Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Finální multiplexy dvbt 2 z vysílače KleťA zapnul už Pařez ten 30. kanál?Kdo to umí, ten to dělá.
Kdo to neumí dělat, ten to učí.
Kdo to neumí učit, ten to řídí.
|
kahuda
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Finální multiplexy dvbt 2 z vysílače KleťAno K30 už jede.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@SaxonJeště se zeptám, ty bys to mohl vědět. Ty finální muxy (21,22,23,24) už vysílají ode dneška s maximálními výkony, nebo se bude ještě něco měnit?Kdo to umí, ten to dělá.
|
kahuda
![]() |
|
RE: Finální multiplexy dvbt 2 z vysílače KleťNeexistuje informace, ze by se mělo jednat o snížené výkony.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@SaxonOK, díky za info.Kdo to umí, ten to dělá.
|
kahuda
![]() |
|
JihočešiDávejte sem prosím informace, jak vám hrají dneškem počínaje sítě na K30.Místo příjmu a popis. Díky. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@rafaUž jsem to uvaděl dopředu zde:https://www.parabola.cz/clanky/6786/multiplex-24-nove-na-karlovarsku-a-v-jiznich-cechach/komentare/ Ráno jsem měřil a psal: ČRa mají na Kleti hotovo. Ke kanálu 22 se vyjadřovat zatím nechci. Digital Broadcasting nechalo v provozu K25 i K32. Kanál 42 přeladěn na K53. Kanál 30 vysílá a je u mě doma nepoužitelný kvůli Javořici. Vypadá to, že do ,,jednoho kabelu,, pustili 25, 32 a do druhého 30 a 53. Ale těžko říct, co tam vyvádějí. Budou jezdit a dělat si měření toho průšvihu. O kterém se ví už od schválení technického plánu přechodu. Jestli má nyní kanál 30 sám o sobě finální parametry co do výkonu a tvar diagramu, těžko říci. Je třeba zajet na Hosín a oměřit alespoň ten výkon. U mě doma nejsou ideální příjmové podmínky, ale 25 a 32 mi jdou silněji, než 30 a 53. Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
RE: Finální multiplexy dvbt 2 z vysílače KleťKanály 30 a 53 dle ČTÚ mají mít ERP 63095 W.Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 197 |
![]() |
|
@DusanTo sice jo, ale čuju bastl. Jelikož jsem na vysílači nebyl (v sále) a na Hosín se dostanu až o víkendu. Taky nikdo neví, jaký bude stav za pár hodin, nebo dní. Krom reálného výkonu, který jde do antény jde taky o diagram té antény pro jednotlivé kanály...A vůbec zapojení celého kompletu k dnešnímu dni.Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
![]() |
|
@SaxonNevím jestli chceš pouze informace od odborníků, já jsem pouze divák, takže místo příjmu Včelná u Č.B., kanál 30 dnes v 7:00 h, signál na nule |
rafa
![]() |
|
RE: Finální multiplexy dvbt 2 z vysílače KleťKde nám o informace od každého. Napiš současný stav, v 7hod to mohlo být ještě vypnuté.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Finální multiplexy dvbt 2 z vysílače KleťSoučasný stav těď nemůžu, bohužel musím ještě chodit do práce. Takže až po 16 h. |
rafa
![]() |
|
@rafaDneska mezi 7:17 až 7:22 byl K30 ve vzduchu.Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
![]() |
|
RE: Finální multiplexy dvbt 2 z vysílače KleťDnesni vypinani DVB-T a zapinani DVB-T2 finálních siti v jihoceskam regionu je jasna ukázka, ze když se chce, tak to jde. Bohuzel další postup vypinani DVB-T na vysilacich CRA je kocourkov po cesku. Je mi jasne, ze situace v jiznich cechach byla trochu jina vzhledem k spusteni DVB-T2 v sousednim Nemecku, ale da se to zvladnout a urychlit prechod na finalni site u nas. Když uz se vlece prechod DVB-T2, tak se ale vypinani DVB-T mohlo resit razantneji uz na vysilacich na kterých uz vysila finalni sit CT po vypnuti DVB-T MUX1 podle planu prechodu. tzn. ze mohli uz rovnou vypnout i MUX2 a MUX3 a odstartovat finalni multiplexi 22 a 23. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
@HYPERDnesni vypinani DVB-T a zapinani DVB-T2 finálních siti v jihoceskam regionu je jasna ukázka, ze když se chce, tak to jde. ZKUR*IT !Jinak na Táborsku prý K30 nefunguje, což bych celkem čekal. Prý byl K25 už vypnut. Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
![]() |
|
mirasat,mas pravdu, jinak jsem to myslel vseobecne. Dalo se to resit tak, ze bud DB měli počkat s preladenim az se vypne Jihlava mux3 nebo CRA měli urychlit alespoň vypnuti MUX3 na vysilci Javorice. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Finální multiplexy dvbt 2 z vysílače KleťMůže mi někdo, pro ověření, do SZ poslat TSID kanálů 22 (F23) a 27 (F22)? Klidně i hexadecimálně. Díky.Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 197 |
![]() |
|
@HYPERPřesně tak, na dočasném K32 pokračovat a spustit tam finální síť 24. Přeladit na K30 až 30.6..Na K25 vypnout MUX4 a zapnout RS7, když už. Vypnout pak 30.6. Zkoordinované T2 finální kanály pro Kleť známe už od roku 2018. Jsou to kupodivu ! 22, 25, 27, 30, 32, 39 ! Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
![]() |
|
@DusanKanál 27 jsem ráno neměřil, změřím večer. Nově spuštěná Kleť (MUX23) na K22 má TSID: 61959Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
![]() |
|
RE: Finální multiplexy dvbt 2 z vysílače KleťTrisrtní je, že kolize na K30 v trvání 3 měsíců v daných oblastech byla nevyhnutelná a musela být jasná dopředu každému, kdo se trochu vyzná, a přesto ji ČTU vědomě naplánoval! Druhými s máslem na hlavě jsou chlapci z DB - proč neřvali jak tygři u ČTU ?? Dopadá to hlavně na ně, ale asi jim je jedno, že s jejich muxem 24 budou mít jejich diváci 3 měsíční neřešitelné problémy.Vlastně se divím se, čemu se divím, jsme v ČR a vždyť ten slavný přechod se plánuje a trvá jen několik let ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@lanceČRa i DB budou už pouze mlčet. Do ČTÚ si můžete zavolat každý sám, oni si rádi popovídají. Mě před 14 dny řekli, že každá varianta, kterou ČTÚ předložil byla smetena ze stolu některou z dalších stran. Jestli byla na stole i jediná normální varianta (mux24-K32, rs7-K25), to jsem se však nedozvěděl.Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
![]() |
|
@mirasatTak nejspíš mají máslo na hlavě všichni a nyní už bude jak píšeš jen mlčení nebo výmluvy... Nic nového v našich luzích a hájích![]() Zdravím do JČ a držím palce ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |