![]() |
|
DVB-T2 set-topAhoj.Potrebuju pro tetu co nejvice jednoduchy DVBT2 prijimac, ktery se pouze pripoji HDMI k jeji TV, ktera ji dodnes louzila, ale T2 nema. Nemusi to mit zadne nesmysly, ktere 70 leta pani nevyuzije. Fajn by bylo, kdyby to umelo probouzet jeji soucasnou TV pres HDMI, at nemusi mit na stole dva ovladace. A hodne bych ocenil i prodluzovaci kablik s cidlem na signal z dalkoveho ovladace, abych prijimac mohl schovat za televizi. |
lyky
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 26 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
RE: DVB-T2 set-topAB Cryptobox 702T miniCEC má funkční, externí čidlo taky HiTUBE 4K UHD Combo openATV 7.5
|
MartyCR
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 set-topa to je az taky problem zapnut telku a potom settop box??ja uz by som chcel telku kde by som ju ovladal iba hlasom.. a ruky by som vyuzil na nieco ine..napr.:strikovanie... ale k veci.:tu mas jeden..AB CryptoBox 702T MINIHD,neviem ci ma aj HDMI CEC,ale to uz je na tebe a google ti ich najde este vela inych...len staci hladat... neviem ci je jednoduchy,ale v dnesnej dobe uz skrinky bez dalsich funkcii asi tazko najdes,,kazdy vyrobca tam uz strka rozne veci ktore sa ani moc nevyuzivaju,ale je to na kazdom zvazeni... Dish:Supral 200cm-90E-47,5W.C+Ku band:QARL 3636+GBOX2000,dekl.:HARL3612+ PaceMSP995,FIX-120cm-23,5E,LNB:INVERTO Quad:90cm+DM3800-95E-50W,Clarke TechHD4100+,Octagon SF8008 combo,AB Cryptobox 752(LNB): WSI,ZINWELL a vela inych..C band polarotor+Supermax 13
|
Dano
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 975 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 set-topCryptobox je poměrně OK, jenom hodiny se zpožďují cca 30 minut za den...![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 set-topA kdyby přece jen upřednostnila cenu,tak velice slušný set-top box i s HDMI kabelem najde tady https://aliexpress.ru/item/4000322986002.html |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
@drobečekmám 702 mini a hodiny jsou OK.jaky mate SW? |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 set-topto ze prijmac ma hdmi-cec neznamena ze tv to umoznuje. a i kdyz ma tak neznamena ze to se sparuje, sam mam takovy pripad kdy tv ma v menu hdmi-cec ale prijmac s hdmi-cec vubec nedetekuje.a dokonce i moderni tv nevsechny maji hdmi-cec tak pochybuji ze tv tve tety ho ma. v diskuzich casto uvadeji prijmace s ovladaci kteri maji navic ovladani pro tv a takovych orijmacu uz je celkem dost ale ja osobne jsem jeste nic takoveho nezkousel a mne osobne se to nelibi mit na ovladaci navic tyto prvky pro tv, ale treba to funguje a bylo by super. moc ale lidi kteri chteji ceske stanice neznam tak asi uz dalsi prijmace na zkousku kupovat nebudu, ale pokud tv tve tety nema hdmi-cec muzes zkusit ty. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 set-topZrovna s Cryptoboxem nemám pro staršího člověka dobré zkušenosti.koupil jsem ho mámě a furt volá,co má dělat s tv, že si něco zmáčkla a nejde to. nehledě na to, že mi přijde tuner málo citlivý k signálu. |
lukas7909
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
@mikuAktuálně tento :702THD Mini_MCAS_V1.15.21184_20200113.bin Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: DVB-T2 set-topJak psali kolegové, HDMI-CEC chce vyzkoušet.Mi např. u SAMSUNGU nefungovalo zapnutí TV přes AB Cryptobox 702T mini.I v menu to bylo mírně matoucí,totiž vypni STB a vypni TV tj.OK ,ale pak tam je při zapnutí TV, zapni STB![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 set-topZdravím, napřed jsem chtěl koupit Teslu TE-380 mini - objednávka přes net ( bylo nutno dokoupit IR čidloi HDMI kabel). Vzhledem k velké poptávce před vánocemi (čekal jsem již přes měsíc, každý týden info, že naskladní). Naštívil jsem nejmenovaný kamenný obchod, kde mi bylo sděleno, že nemá dobré zkušenosti s výše uvedeným přístrojem (již několik reklamací). Doporučil mi Skyworth SKW-T21FTA (přitom v obchodě spoustu jiných), vzal jsem dva pro rodiče, otestoval jsem u sebe i u dcery, kde jsem byl překvapen kolik jsem toho naladil přes pokojovou anténu Pod stromkem naši, že na co?? Zapojil jsem, naladil, seřadil a jsou spokojeni! Co se týče ovladání, že maj ovladač k tv i k setoboxu - myslíš, že to bude umět ovladat jedním ovladačem ? U našich jsem v servisním menu nastavil spuštění místo TV tuneru ať se rovnou spustí HDMI, kde je zapojen setobox, na TV je nastavena určitá hlasitost,jas atd., zbytek se ovladá ovladačem setoboxu. Podotýkám, že naši (jak otec tak matka) tam mají ještě napojen sat.tuner + DVD přehrávač. FORMULER S TURBO, SG-2100 - - 39E - 30W HD BOX 9105+
|
calvero
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 173 |
![]() |
|
@drobečekJa mam 1.15.21068 z 6.listopadu 2019.hdmi cec funkční s TV hitachi. |
miku
![]() |
|
@drobečektady maš ofiko sw:https://download.abcom.sk/AB%20Cryptobox/AB%20Cryptobox%207XX/AB_CR_702T_mini/ |
miku
![]() |
|
@mikuZkoušel jsem i ty starší FW a hodiny ve standby se také zpožďují, ten lednový FW mě poslali z Atosu...možná to bude problém jen některé serie přijímačů...![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: DVB-T2 set-topak telka nema hdmi cec tak darmo ze to ma box fungovat to nebude, čo sa týka boxu tak by som siel do tohotohttps://satelity.ellano.sk/amiko-impulse-h265-t2-c_38806.html vzhladom na to že cryptobox nemá fungujuce lan ani wifi |
GIGN1987
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 set-top702T mini je takový klimpr - ale pro doběhnutí starších TV to stačí. Dá se to ovládání udělat oběma způsoby - pro TV, které si porozumí s HDMI-CEC ovladačem od toho mini, pro ty které ne, funguje univerzál za dvě stovky s makrem pro zapnutí TV...i když pak je otázka, jestli nepoužít jiný přijímač, než to 702Tmini, který by měl trochu lepší EPG a menu - i když ty laciné to mají všechny takové no...zjednodušené...Kdyby někdo chtěl nahrávat, nebo ještě spíše rovnou začít užívat i webové obrazové zdroje, asi by bylo lepší jít jinudy. Ale pro jednoduché protažení obyčejné televize do nové doby :-) myslím že 702Tmini docela stačí. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 set-tophdmi-cec je blbost,a schovavat prijimac za roh take,Cryplbox bych tedy nedoporucoval, predevsim by ten stb mel mit sachtu na modul,a mozna hbb, pokud nechces za dva roky kupovat dalsi, takze nejlevnejsi bude asi edision piccollo |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@drobečekkde vzali ten sw v Atosu když na ofiko strankach AB není. |
miku
![]() |
|
@mikuTo netuším, psali, že je to zatím neveřejný FW a že do měsíce bude další verze....![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: DVB-T2 set-topkde vzali ten sw v Atosu když na ofiko strankach AB není. |
miku
![]() |
|
@lukas7909Jedné takové babče 91let jsem na DO ořezal všechny čuníky,mimo vypínač a svatý pokoj(4patro bez výtahu/teď už používám master/slávě zásuvku běhá to jen s DO boxu,u nás cca460k,v Číně 1dolar |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@mikuTaky používám FW od Atosu. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
RE: DVB-T2TV Do zastrčené v prádelník u😂🙋😎 |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@kristianšachtu na modul nemá ale pro kartu ano čimž mi jede plustelka.jak je vidno tak o 702T mini nic nevíš. |
miku
![]() |
|
@lykyStrong SRT 82, nepotřebuje ani napájení ze zásuvky, pokud má televize USB port, napájí se z něj. |
pro jh
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
@mikuNa ofiko stránkách není, protože je zatím neveřejný, jinak s tou čtečkou máš pravdu. Předpokládám, že až Jarda Skylink rozjede placené DVB-T2, takto bude fungovat na kartu ... ![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
![]() |