![]() |
|
DVB-T2 set-topAhoj.Potrebuju pro tetu co nejvice jednoduchy DVBT2 prijimac, ktery se pouze pripoji HDMI k jeji TV, ktera ji dodnes louzila, ale T2 nema. Nemusi to mit zadne nesmysly, ktere 70 leta pani nevyuzije. Fajn by bylo, kdyby to umelo probouzet jeji soucasnou TV pres HDMI, at nemusi mit na stole dva ovladace. A hodne bych ocenil i prodluzovaci kablik s cidlem na signal z dalkoveho ovladace, abych prijimac mohl schovat za televizi. |
lyky
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 26 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
@drobečekprave naopak.!Jarda Glisnik uz dal prohlaseni,a řekl to naprosto jasne -bude to placene -pojede se přes modul -vlastní prijimace davat nebudeme -byla chyba ze certifikace T2 nemela požadavek na stb se sachtou na modul takze naprosto ferove a dopředu,akorat to prohlaseni mel dat trosku dřív nez lidi zacali kupovat nove stb |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@mikuco ma PLUSTELKA spolecneho s ceskym T2 ? |
kristian1
![]() |
|
RE: DVB-T2 set-topKoupil jsem WIWA H.265 lite.Programy jdou setřídit a mazat.Dálkový ovladač lze naprogramovat pro základní funkce TVZgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 100 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 set-topSousedce jsem zapojoval Strong 82 docela slušný box.menu je intuivni |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
@kristian1Plustelka proto že česka karta na programy dvbt zatím není.A 702T má čtečku na kartu. |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 set-topto samozrejme vim, ale s ceskym T2 ta plustelka nema nic spolecnyho, mimo presah slovenskeho vysilani,ten Cryplbox bych nedoporucil z jinych duvodu nez je absence sachty,mozna sis to spatne spojil, |
kristian1
![]() |
|
RE: DVB-T2 set-topjinak teda take si myslim ze na ten blbej pozemak by stacila jen karta (kdo by to asi hekroval) ale tam budou zrejme jine duvody proc ten modul, predpokladam ze budou chtit zavest uni modul ktery bude pouzitelny jak na sat Canal+ tak na cz T2 Canal+ |
kristian1
![]() |
|
@calveroJak říkáš. Já všude montuji Thomson THT741FTA, čili přesnou kopii toho Skyworthu. Velký ovladač, u starších lidí bezproblémů.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
@lykyMascom MC720T2 HD jednoduchý programovatelný ovladač citlivý tuner výborné epg čitelné |
Pepan 2
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 set-topLen ten nieee![]() |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 set-topJe vidět, že je potřeba definovat přesněji zadání.Co jsou klíčové hodnoty: 1. HDMI-CEC 2. CI rozhraní 3. USB rozhraní a nahrávací sw 4. kombo s S2? Jinak se těžko shodnout. Můj názor: pokud bych chtěl vyspělejší přijímač, chtěl bych kombo se satelitem postavené na linuxu, pokud jenom prodloužení života staré televize, je řešení buď levný HDMI-CEC nebo něco, co vyřeší zapínání/vypínání/ovládání nějakým univerzálním ovladačem. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 set-topNekupujte žádný setbox, stačí jen používat tv přes net a využít YouTube, soused to takhle má a naprostá spokojenost a ušetřený prachy |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 723 |
![]() |
|
@Antonínto jsou 4 klíčové hodnoty, které důchodce (jak je v zadání) nepotřebuje. Klíčová hodnota je DO s vypnutím/zapnutím TV a cene nejlépe 500,-, v TV to odborníci říkali.![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 049 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 set-topNo právě. Klíčové hodnoty je hloupý zavádějící název. Omlouvám se. Mělo být klíčové otázky. Na ně mohou být čtyři odpovědi Ne. A pak má smysl bádat, jaký je vhodný přijímač. Třeba by šlo ty otázky formulovat lépe.Naprosto souhlasím, že pro prodloužení života obvyklého televizního přijímače o pár let, naprosto stačí 4x Ne s DO, které bude mít na zapínání učící makro pro dvě zařízení. Snad může být problém se nějakým TV, který nemá pro zapnutí a vypnutí stejný IR kod. Ale těch moc nebude. |
Antonín
![]() |
|
RE: DVB-T2 set-toppokud je to pouze na prechodne obdobi do nove tv tak bych se s tim moc n.e.s.r.a.l. a dal bych tam Technisat za 2tis nebo nove HITUBE take za 2tis, na zacatku ji to nastavi a pak uz bude jen prepinat,ted jsme to Hitube davali take k pani pres 70let a uplne v pohode. |
kristian1
![]() |
|
RE: DVB-T2 set-topŘekl bych, že vyřešit pouhé prodloužení života starší televize lze za méně než půlku peněz. Otázka je jistě, zda vydaných ...náct stokorun navíc něco přinese, a co přinese. taky samozřejmě je otázka k jaké to je televizi. |
Antonín
![]() |
|
@kristian1S tím přepínání bych to nepřeháněl neboť tlačítko je nutno silně stisknout a pokud možno mířit na přístroj. |
mibo1949
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 set-topmas pravdu ze to ma tuzsi ovladani a to je presne pro duchodce spravny bo nemuzou nic zmacknout nahodne ale smerovost je uplne v pohode i mimo pristroj |
kristian1
![]() |
|
@kristian1A co bys tam důchodci dal, kdybys se s tím s.r.a.l.?![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 049 |
![]() |
|
@JarousTento stb jsem koupil rodičům a babičce(98 let),vše funguje,až na to,že se neustále rozhazují programy.LCN nastaveno na off,v řazení kanálů jsem vyzkoušel všechny možnosti,ale stále se to rozhazuje.Vždy naladím,setřídím a promažu dle potřeby,ale druhý den už máma volá,že je to rozladěné,po koupi jsem ho testoval doma na starším lcd,ale nic se mě nerozladovalo.Propojení je přes hdmi.V nastavení jsem nenašel vypnutí aut.aktualizací,takže nevím co dál.Prosím o radu,dík. |
roto
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 set-topAktualizovat FW...![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
@RAFI007dal by tam něco za 5 tis....![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 set-toppromin ale ja bych si mezi tema osmi stovkovejma fakt nevybral, a abych se s tim pak dva roky trapil, pro me jsou to vyhozeny peníze bez uzitku, a ona ta prechodna doba do nove tv muze byt taky 5 let a nebo i vic, takze nedoporučuju něco co bych si sam nekoupil, to snad chapes, |
kristian1
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
![]() |