![]() |
|
vuplus duo4k imagetak . po čase zase niečo nové .skúsil som viac image , realita vyzerá inak . open atv 6.3 : ide tam všetko , to je pravda . ale čo tam nejde. je dopočítavanie do 2160 p. sd do 1080p a dosť .prehrávanie mp3 len cez nastavenia . opendroid : je dosť problematické . doporučujem len pre prepínačov .inak ho rozdrbú a cesty nazad nie je , len tovarenské nastavenie. image openpli : tiež nevie dopočítať do 2160 p. mp3 som neskúšal .ak je zlá kvalita obrazu , zvyšok sa neoplatí nastavovať. openblackhole to isté , navyše mi pri reštarte oscamu zostal malý obraz , ako pip a nešlo už ani menu . blackhole super obraz . nejde prehrávanie mp3 , nahrávanie a sťahovanie streamu . vti 14.5 super obraz ako na blackhole čo nejde u vti , je len ten , russian media park a blbne skin u turkovod . u vti som použil hd glas 17. ostatné image sú pod úroveň duo4k . celkové zhrnutie : jednoznačne vti s blackhole , na kvalitu obrazu. ani jeden image začínajúci s názvom open , čo som testoval, nevie dopočítať sd do 2160p . vidno tam šum v obraze . pre duo4k som použil a teda aj prepísal lcd4linux 5.6r aj s konfigom a nastavením zo solo4k . nerobí to žiadne problémy . tu je to ok , pre každé image . porobené zálohy open atv, blackhole a vti , som posťahoval z ulozto .tie sú aj komplet nakonfigurované . zvyšné som si nakonfiguroval sám. Autobouqetmaker FBC -C tuner nevie čítať dáta Bh, OBH, openatv, VIX . rovnaký problém. toľko k testovaniu . vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 593 |
![]() |
|
RE: vuplus duo4k imageDíky za info. Ušetří to spoustu času.![]() VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: vuplus duo4k imageDík za zajímavé srovnání![]() DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 718 |
![]() |
|
RE: vuplus duo4k imageno keby vyvojari VU davali rovnake informacie vyojarom open img,ako vyvojarom VTI a BH, tak by to bolo rovnake, lenze nemaju zaujem.To je ich chyba.Druha vec je, ze mozno aj VTI je v koncoch, ked hlavny ich vyvojar vraj chce uz skoncit, kto to potiahne a v akej kvalite sa len ukaze ..... ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@liquerepresne tak VU+ mám rád ,ale tiež ma serie ten ich prístup k iným týmom presne ako píšeš .![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
@BrumoTakto má vyzerať hodnotný príspevok na satelitnom servere a nie tie bláboly alá FRANCK.![]() Dík BRUMO za hodnotné info! ![]() |
SPQR1
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 171 |
![]() |
|
@ BrumoNo treba otestovať ešte OpenSPA, OpenTEN, OpenVISION, OpenVIX, Pure2, Rudream, SatdreamGR až to máme kompletné.![]() |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: vuplus duo4k imageimage ako image . vuplus každému vývojárovi poslal ovládače . u vti sú iné , ako u blackhole . u vti poniektoré pythony chýbajú a je nutné ich doinštalovať . u vti napríklad chýbajú niektoré systémové doplnky ,ktoré je nutné ich doinštalovať . u blackhole je len jeden skin ako default , u vti až 3 .u vti až dôjde ku pádu E2 , padne aj hdglass a naskočí jeden zo skínov . u blackhole sa to nestane . ba dokonca ak je stiahnutý iný skin polokompatibilný s blackhole a box zostane seknutý , ide pripojenie cez total comander , kde sa manualne vymaže skin a ide sa ďalej . u vti táto možnosť nieje a je potrebná záloha alebo nanovo nabootovať . píšem teraz o duo 4k x64 , kde vývojári , že vraj ,nechcú v takomto systeme vŕtať robí to trochu problémy . zo skínov je najlepší hdglass17 ,od shamana, pre všetky vuplus . na zahraničných fórach sú odkazy na stránku ,podobne ako na pána doktora chocholouska na picony . na vuplus comunity som napísal , že blackhole má dieru . dostal som odpoveď : že mám dieru ja vzadu . odpísal mi to talian - tvorca BH . a že nič meniť nebude a aby som používal iné image .namiesto kritiky a rady na opravu ma odkázal na iné image . to je teda prístup .a dostal som tam ban . vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
@maradonatragedia je, ze sa ospevuju ine znacky ake kvylitne drivery a rychla odozva na zistene chyby je pri nich a potom citas este aj rok po tom ako to prislo na trh, ze toto nefunguje, tamto nefunguje atd atd.Je to smiesne co vsetko sa dnes predava legalne .... ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: vuplus duo4k imagevrátim sa ešte ku quad pip .open atv : treba plugin doinštalovať a aj tak ide iba jeden program. na ostatných je tma . vývojári vedeli prečo tam nie je k dispozícii . black hole : idú až 3 na štvrtom je tma. pre pip je ale možnosť jeden pustiť zo streamu .musí byť ako hlavný . vti: tiež idú 3 . ale . . . až sa dá napríklad na prvé a štvrté miesto čt4sport , tak idú všetky 4 . štvrtý je bez zvuku . zaujímavé . blackhole quadpip solo4k išli 4. štvrtý mrzol ale aspoň zvuk išiel bez problémov . duo4K má dvojnásobný výkon a tam už je problém. chyba určite v boxe nebude . vuplus 4k ,duálne dekodovanie u quad pip má každý dvojtuner . vyskúšané . vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
@Brumona solo4K ide quad pip 3-programy bez problémov ,štvtý seká.... slabý procesor ..... je to už pomaly veterán ,ale uno4K bez problémov quad pip ,to mám odskúšané na image openatv + dalšie openxx....![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
@BrumoVu+uno 4kse - VTi 14.05 quad pip bez problemov idu vsetky styri![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 486 |
![]() |
|
RE: vuplus duo4k imagekvalita obrazuhttps://postimg.cc/BjGYMNp0 na open atv doporučujem pozerať bez okuliarov a čo najďalej od zobrazovača. vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
![]() |