Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

HW pro Sledovani Tv

Existuje nějaké řešení pro Sledovani TV, aby se jen zařízení zaplo a rovnou přepínaly programy? Bez nutnosti spouštět aplikaci a jakékoliv koordinace s ANdroidem- pro staršího člověka.
Neví někdo jak bude fungovat VODAFONE TV?
A ještě jestli někdo beví zda je v balíčku SPORT ve Vodafon galerii EUROSPORT.. Sledovaní TV Eurosport má v nabídce,ale v balíčku u Vodafonu v popisu není...

lubos32
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HW pro Sledovani Tv

vodafone tv by mela byt nahrada za horizongo, docela se toho desim jak to zase anglani zmršej, horizon jede v pohode, nevim proc to chtej zmenit,

kristian1
Registrace: 7/2016

teď jsem zjistil, že tam mají UPC kabelovku...O to možná jednodušší..Je možné využít vlastní CA modul CONAX nebo je potřeba mít jejich? A nemá někdo zkušenost jestli je přepínání programů rychlejší s použitím CA modulu rovnou v TV?

lubos32
Registrace: 2/2010

RE:HW pro Sledovani Tv

Já mám Sledování TV na Android boxu Xiaomi mi box s.. Je to přes apku,no..

radbarto
Registrace: 11/2017

mam jejich modul Conax do vlastniho prijimace,prepinani 1 vterina,

kristian1
Registrace: 7/2016

Šak a v barsjakom Androide sa nedá nastaviť appka spúšťaná po štarte?

noces
Registrace: 9/2010

Apk, která se umí naučit IR kódy z DO a optimalizovat do podoby snadné obsluhy přepínání programů pomocí předvoleb a suplovat tak klasické ovládání TV. Tak to tu ještě dlóóuho nebude.:)

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

App na Samsungu os Tizen bez problémů pomocí DO lze zadávat i čísla programů, editovat pořadí, vše stejně jako u T2 nebo satelitu... R^

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

u jakehokoliv android boxu to funguje, nainstaluju aplikaci, ktera spusti televizni apk po restartu a pokud jen box uspis, tek po probuzeni nabehne, kde skoncil...ovladani je pres bt, tak si muzes ovladat krome hdmicec, pokud podporuje, i treba mobilem

baronb
Registrace: 7/2007

Na TV Philips Android mám appku Sledování Tv a přepínám P+,P-nebo číselnou volbou kanálu nebo Ok a kurzorem na libovolný kanál.Po vypnutí a následném zapnutí TV se zobrazí rovnou obraz posledně sledovaného kanálu tohoto poskytovatele služeb.

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Lunix Qviart 4k,Skylink,Telly.

lz405
Registrace: 7/2006

....a funguje cez túto app aj keď sa predplatí HBO GO ? Mám Phillips s android v. 5.1, čiže samotná app HBO GO sa nedá nainštalovať.

efly
Registrace: 10/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra