Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Výpadek zvuku na programech CT - i vysílání

Po naladění programů CT z vysílače Kleť, kanál 39 a spuštění i vysílání přes červené tlačítko dochází k výpadku zvuku - buď se pořad rozjede se zvukem na chvíli, nebo rovnou bez zvuku, obraz v pohodě neseká se. Děje se to jak u živého i vysílání tak u pořadu z archivu. Když i vysílání spustím ještě z dříve naladěných programů čt pouze DVB T tak to jde normálně, stejně tak i vysílání na primě z nově naladěného DVB T 2 . Už to blbne po několikáté, Netušítě někdo čím to může být?

rafa
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Výpadek zvuku na programech CT - i vysílán...

je konec sveta tak co cekas

sioga_bs
Registrace: 6/2007

Nedava to moc smysl. Hbbtv CT sirene v DVB-T2 by melo byt totozne s DVB-T. Co z k50, to fungovalo bez problemu? Jaky prijimac - TV, STB? Jedine co me napada je, ze nestiha prijimac - dekodovat v pozadi HD HEVC a k tomu prehravat ivysilani. Ale kdovi...

ivovi0
Registrace: 11/2008

Příjmač Tv Samsung modelová řada 2016, přesný typ z hlavy nevím,zaznamenal jsem to až teď po tom přeladění, předtím nic a využíval jsem to docela pravidelně.

rafa

A na kanalu 50 (prechodova T2 sit CT) to bylo ok?

ivovi0
Registrace: 11/2008

Měl jsem minulý týden podobný poznatek-HbbTv na SeznamTv v "T" fungovalo , naladění T2 na tomto programu HbbTv prostě nejelo. Přijímač SF138.
Ostatní stanice v T2 měly HbbTv bez potíží.

decmen
Registrace: 2/2008

Co se týče toho fungování na kanále 50 na té přechodové síti, tak to nevím, protože tam sjem měl velice slabý signál a vypadával i normální vysílání, takže jsem pro CT v HD používal satelit.

rafa

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra