Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

t-mobile televize a problém z přihlášením

Ahoj chlapi, včera jsem známenu zapojoval T-mobile Televizi se Set-top box Kaon KSTB6077. A při každém novém vypnutí a zpětném zapnutí chce vždy přihlašovací jméno a heslo. Volal jsem na T.mobile a jejich rada zněla zajděte do prodejny a vyměnte přístroj. Setkal se už někdo také s takovým problémem.

Miroslav B
Registrace: 6/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: t-mobile televize a problém z přihlášením

U T mobilu nevím jak to je , ale u O2 jsem měl ten samí problém když jsem před pár roky použil udaje z moje o2 na ten promo balíček Sport Packu jak ho zavedli , a ted jsem ty samé udaje použil u IPTV nedávno a hádalo se to , nakonec jsem musel změnit heslo protože oni to prvotní zadání ze systému vymazat nemohly........

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

uz si to moc nepmatuju,ale,na zacatku to chtelo heslo,ktery se muselo aktivovat přes operatora,pak se to prihlasilo, a uz to fungovalo, jen při delsim nepouzivani to chtelo znovu heslo nebo mozna při vypnuti netu, nepoužíváme to, je to des, a ty myslis při vypnuti ze zelene do cervene diody nebo při vypnuti z elektriky ?

kristian1
Registrace: 7/2016

stačilo to vypnout na dálkovém ovládači,no je pravda že set to box má vyměněný no uvidím zítra co mu řeknou v prodejně t-mobile

Miroslav B
Registrace: 6/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra