![]() |
|
nový merákAhojte,Promax Ranger HD je na pokraji smrti a treba niečo nové. Keďže vo firme je promax už pomaly štvrťstoročie, hneď padá voľba na Promax Neo+ ale chcel som sa popýtať, či nemá niekto nápad na nejakého konkurenta? Pozeral som na napr. KWS 106 ale nikdy som to nemal v ruke a cenovo bude asi tiež o niečo vyššie? Dik za názory.. |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
@SaxonMikrokom neznám, takže asi né. Chtěl jsem Rovera doteď ho ještě mám ale nemá DVBt2. Rover HD tab 900 byl sice levnější, ale nakonec jsem šel do Mosaiq6. Dost mě ale štve, že chlapi z Televesu se na to můžou dostat kdykoliv, když je to na netu, dokonce i když je to vyplé a připojeno k ethernetu a bůh ví co si z toho posílají za data. Ani o tom nemusíš vědět a můžou se např. připojit do tvojí vnitřní sítě, takže určitě správně nastavený firewall. |
Badatel
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
RE: nový merákZdravím,já mám promaxe ex.hd a spokojenost.V záloze Televest H30flex,ale leží většinou v koutě.Pokud někdo chce mohu přenechat. |
hazi
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
@nocesZa mňa pomer cena/výkon ROVER TAB900+ s HEVC.. ;)VU+ SOLO 4K, 2xDVB-S2, 1xDVB-T2/C, 1TB SSD HDD, Gibertini 85L, 4xLNB QUAD Kathrein @ OPENATV
|
fieldydnb
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
@haziMěl by jsem zájem o ten Televes H30flex. Více přes PM -soukromé zprávy. |
fluke
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
@flukeFlukenapiš na email hazi1@centrum.cz |
hazi
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 12 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |