![]() |
|
Open ATV 6.2 nastavení dataDobrý den,možná blbá otázka.Už asi dva dny mi Formuler F4 Turbo Combo ukazuje datum o jeden den dál.Dnes ukazuje neděle 1.březen.I továrko jsem udělal.Nikde v nastavení jsem to nenašel.Nevíte kde to změnit? |
oldies26
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
RE: Open ATV 6.2 nastavení dataniekde tusim v systeme je nastavenie casoveho pasma, tam bude zadrhel ...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Open ATV 6.2 nastavení dataTam to nebude, to je posun o hodku-dvě +-, někde v nastaveních je čas dle internetu a ne podle tp sat, to bych zkusil...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Open ATV 6.2 nastavení dataTam jsem se díval, mám GMT+01:00 Prague.Ale nikde nevidím, jak změnit datum. Jestli to není tím, že je přestupný rok.. Normálně by mě to bylo jedno, ale EPG ukazuje špatně.Až po přepnutí na program se aktuálně vysílaný film, seriál atd. objeví v pořádku. |
oldies26
![]() |
|
RE: Open ATV 6.2 nastavení dataDíky, zkusím čas podle internetu... |
oldies26
![]() |
|
RE: Open ATV 6.2 nastavení datanedavno sa im podarilo ze po aktualizacii tam bol nejaky tichomorsky cas, tak to bolo pekne posunute. Ale nevieme ci mas aktualny alebo starsi img, problem moze byt aj inde.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Open ATV 6.2 nastavení dataOpenATV 6.2 malo poslednu aktualizaciu este v 08.2019AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: Open ATV 6.2 nastavení dataups tak to je dobry postreh, potom preklep? Alebo ? Ked to doteraz islo?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Open ATV 6.2 nastavení dataChlapci, nainstaloval jsem OpenATV 6.3 a už to zobrazuje dobře.Akorát mi zmizel oscam, tak jsem s tím bojoval, ale pak jsem to zprovoznil. Akorát se mi to seká, musím najít funkční verzi oscamu pro OpenATV 6.3.Díky všem |
oldies26
![]() |
|
![]() |