![]() |
|
Sezona MOTO GP přenosyZdravímOd příštího víkendu začíná nova sezona MOTO GP,budou to někde nekódovaně vysílat ? Nova Sport 1 tam je to zakódované u mě přichází k úvahu pozice 23.5,19.2 nebo 13 stupňů nebo nějaký stream díky |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
![]() |
|
RE:Sezona MOTO GP přenosyObčas něco vysílá Německý Eurosport na 19.2E. |
radbarto
Registrace: 11/2017 Příspěvků: 996 |
![]() |
|
RE: Sezona MOTO GP přenosyLoni superpolsat,+1h tzn.zaznam,letos možná TVP sport,ovšem netuším jestli přímý přenos a zda všechny.![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Sezona MOTO GP přenosydavala to Servus tv ...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Sezona MOTO GP přenosyNa ten Eurosport 1,2 jsem zapomněl ten mám předplacen v balíčku Smart na celý rok jak byla ta předvánoční akce skylinku(zabil jsem dvě mouchy jednou ranou v únoru tento rok by mi skončila platnost SP ).Zatím jsem našel program Eurosportu do čtvrtku budu doufat že to ten Eurosport bude přenášet. díky |
pinokio
![]() |
|
@spykoNa jakých pozicích a jejich ladící parametry je TVP sport a superpolsat,+1h ? díky |
pinokio
![]() |
|
RE: Sezona MOTO GP přenosyNěmecký Eurosport na 19.2E a Eurosport na Skylinku jsou dva rozdílné programy . |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 540 |
![]() |
|
RE:Sezona MOTO GP přenosyAno,jenom Eurosport DE. |
radbarto
![]() |
|
RE: Sezona MOTO GP přenosyhttps://www.sportekz.com/motogp/motogp-tv-coverage-worldwide/ |
hamas
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
PinokioOmlouvám se,zapomněl jsem dodat ,že je to z pozemky.![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
@pinokioTVP je nesmysl, Superpolsat neexistuje.... v Polsku MGP přenášel a bude přenášešt Polsat Sport/Sport Extra na 13E (doporušuji, erudovaní komentátoři a bez reklam), pod kódem NC+ nebo Polsatu.To je tak strašný problém si (ofiko, nebo neofiko cestou) něco předplatit? Píše se rok 2020 |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: Sezona MOTO GP přenosyProč by neexistoval? https://programtv.onet.pl/program-tv/super-polsat-541Nikdo není neomylný.
|
michal
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 216 |
![]() |
|
@michalJo, Polsatovská variace na céčkové kanály alá Nova Gold.. tohle snad nemá ani nikdo naladěné, o tom, že by tam byly závody MGP nemůže být řeč |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: Sezona MOTO GP přenosyServus tv ... tam to dávají |
pinokio
![]() |
|
@pinokioJo na Servus ale k kódu. |
radbarto