![]() |
|
Nehrajú stanice ČROZdravím ...Mám satelitný prijímač TechniCorder ISO S. Stanice ČRO Dvojka a včetky novo pridané regionálne stanice hrajú bez problémov, ale stanice ČRO Vltava,Jazz,D-DUR,nehrajú vôbec. V manuály je uvedené, že prijímač podporuje ACC formát. Všetky stanice podporujú rovnakú verziu AAC formátu? Ďakujem |
karamelka
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 395 |
![]() |
|
RE: Nehrajú stanice ČROAAC a AAC-HE jsou hrusky a jablka, navic na CRo kanalech jsou nastaveny ruzne bitrate podle priorit, coz se das original srotu nemusi libit. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
@koudelkaCRO Dvojka má Audio bit rate 16 kbit/s Aká je Audio bit rate stanice CRO D-DUR? Lebo ten prijímač mi ju neukazuje. |
karamelka
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 395 |
![]() |
|
@karamelkaMě ukazuje Octagon SF8008 bitrate u ČRO Dvojka 65 kbit/s a u ČRO D-DUR 128 kbit/s.. |
radbarto
Registrace: 11/2017 Příspěvků: 996 |
![]() |
|
RE: Nehrajú stanice ČROU mně to samé. Vltava, D-dur a Jazz nehrají. Ostatní jsou. Technistar S3 ISIO. |
lah
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
RE: Nehrajú stanice ČROBude to tím, že uvedené stanice mají AAC-LC, 128 kbit/s, je zapotřeí se obrátit na ČRo |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Nehrajú stanice ČROUvedené Technisaty rovnako ako môj Technisat Digicorder ISIO S kodek AAC ani neuvádzajú v technických parametroch. Preto musíme byť radi, že naše staré mašinky prehrajú aspoň tých pár programov ČRo z Astry. |
IVOzNR
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 284 |
![]() |
|
![]() |